Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Acikcasi fetö veya pkk.lilar herhangi bir konuda benimle ayni fikirde olabilirler bunda bir ssakinca yok ki Mesela egitim sisteminin içini çürüttüler okullardaki idarecilerin tamami torpille yerlesti cogu a yonetici vasfı olmayan insanlar O da yetmedi ogretmenlik mulakati diye bi sey getirdiler sirf bizim koydekilerden bile üç kisi ismi verebilirim cocuklari bu mulakati gecsin diye 50 bin 60 bin tl paralar yedirildi bazi yerlere
Hal boyleyken fetöcü veya pkk.lı birisi cikip bu egitim sistemi tikandi boyle olmaz derse ben vay ben bu teroristlerle ayni fikirde olamam diye egitim sistemini mi savunacagim?
Fetoculer su saatten sonra kime oy verirse versin bana ne? Dune kadar hepsi akp.nin icinde yuvalandi dunyanin yolsuzlugu hirsizligi yapildi bu ülkenin yarisi onlarla ayni partiye oy verdi..
Ben burada sakinca var demedim zaten duyduklarını ilettim bencede sorun yok biz bilemeyiz bilmem neci benim verdiğim partiye oy verdinimi vermedimi herkes kendi fikrine göre oy versin zaten baskalarinin ne yaptığına göre degil

Batık durumdaki yunanistana yatırım yapılabilir notu.... türkiyeme dolar oyunu he Eki Görüntüle 2147610

10 TL olursa zaten... Oturur bayrak direğini yediririz çoluğa çocuğa... Yedirirken de Yeldeğirmeni'ni ile savaşan Don Kişot masalını anlatırız.. Önce düşman yarat sonra savaş..
Bu sefer ki kur yükselişi bana göre ; geçen seçimde '' 400 vekil verin kan dursun '' tehditinin ekonomiye uyarlanmış versiyonudur.
''Bana oy vermezseniz başkan yapmazsanız ekonomi çöker...''

Batık durumdaki yunanistana yatırım yapılabilir notu.... türkiyeme dolar oyunu he Eki Görüntüle 2147610
Dolar artınca ne olduğunu umarım biliyorsunuzdur? Biliyorsunuz değil mi? Bilmelisiniz.... Öğrenin... Dolar 10 tl olsa ne olur hesap kitap yapın... Azcık oturun, düşünün yahu.... Birazcık düşünün..

10 TL olursa zaten... Oturur bayrak direğini yediririz çoluğa çocuğa... Yedirirken de Yeldeğirmeni'ni ile savaşan Don Kişot masalını anlatırız.. Önce düşman yarat sonra savaş..
Bu sefer ki kur yükselişi bana göre ; geçen seçimde '' 400 vekil verin kan dursun '' tehditinin ekonomiye uyarlanmış versiyonudur.
''Bana oy vermezseniz başkan yapmazsanız ekonomi çöker...''
Ya bırak kime ne anlatıyorsun 5-lt yağ olmuş neredeyse 50-TL açlık yokmuş ülkede.....

Mesajı anlamak var...anlamak var ...isin garibi tam tersi olursa (Allah korusun) bizde sizle yanacağız ...karşısındaki duran adaylar hangi icraatları yapacaklar ..sarayi satmakmi...yatirimlari durdurmak mi ...3.köprü gereksiz deyip 4. Yapacak olmak mı...ki keske dediğinin arkasında dursa ...ya da abdülhamid gitsinde ne olursa olsuncular gibi ,tek amaç erdoğan gitsinciler mi....düşman 4 taraftan sarınca.. .sen chplisin...sen ak partilisin.. sen şu sun busun demeyecek

Bu postaladığınız çıkarımlara ve saçma düşman algılarına cidden inanıyor musunuz ? Ve gerçekten öğretmen misiniz?

Bu postaladığınız çıkarımlara ve saçma düşman algılarına cidden inanıyor musunuz ? Ve gerçekten öğretmen misiniz?

Ya kışkırtmak için yapıyo belli... Kışkıralım da küfür edip banlanalım... Ama yemezler... Üslubumu bozmayacağım... Çizgimdennn çıkmayacağım:)

Herkesin evi arabası varmış alım gücü artmış ,diyorum çekin alın beni bu paralel evrenden benimde olsun evim arabam benim niye yoook :mad:
8- 10 yıllık memuriyetten sonra ancak krediyle ev aldık. Arabamız yok. Sırf aylık binlirayı aşkın kira vermeyelim diye kendi eviniz olsun diye ev aldık. İsteğim taleplerini eksilttim uyguna ev aldım, bu olmasa da olur dedim. Şimdi gelen paramızı hesap yaparak geçiniyoruz. Ailelerimiz olmasa Bir kredi daha çekecektik bebek tedavisi için. Şimdi ben bu zor durumda oturup eşimin bana düğün hediyesi için aldığı bileziği satacak kadar fakirleştiysem iki memur bir ev geçindiremiyorsa bu bizim suçumuz mu? Bana beş lira zam yapıp aldıklarıma onlira zamn yapan değil de ben miyim?

Verdiğim o kadar vergi, emek hazır geçinen insanların boğazından geçiyorsa bu helal midir?

Ben hak yiyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ve durumumuzu görmezden gelip bilmeden hakkımızda hüküm sürüp yine kul hakkına girenlere de hakkımı helal etmiyorum!!!

8- 10 yıllık memuriyetten sonra ancak krediyle ev aldık. Arabamız yok. Sırf aylık binlirayı aşkın kira vermeyelim diye kendi eviniz olsun diye ev aldık. İsteğim taleplerini eksilttim uyguna ev aldım, bu olmasa da olur dedim. Şimdi gelen paramızı hesap yaparak geçiniyoruz. Ailelerimiz olmasa Bir kredi daha çekecektik bebek tedavisi için. Şimdi ben bu zor durumda oturup eşimin bana düğün hediyesi için aldığı bileziği satacak kadar fakirleştiysem iki memur bir ev geçindiremiyorsa bu bizim suçumuz mu? Bana beş lira zam yapıp aldıklarıma onlira zamn yapan değil de ben miyim?

Verdiğim o kadar vergi, emek hazır geçinen insanların boğazından geçiyorsa bu helal midir?

Ben hak yiyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ve durumumuzu görmezden gelip bilmeden hakkımızda hüküm sürüp yine kul hakkına girenlere de hakkımı helal etmiyorum!!!
Haram olsun... Haram olsun...

+1000000000000000

Hepimiz kilitlendik.. Yani denecek çok şey vardı da... İşte..

Benim açımdan, gözünü-kulağını kapatana denecek hiçbir şey yok. Beyhude ne yoracağım kendimi?
Hiçbir şeyimizi üretmez, dışarıdan alır, gün ve gün daha çok dışa bağımlı bir ülke haline gelirken; dolar 10 lira olsun olursa olsun diyene ne anlatılabilir?

Ahhhhahhhh nankörsünüz nankör. Amerika bizi kıskanıyor.

Bizde

1$ = 4.5 TL

Onlarda

1 $ = 1$

Avrupayı hiç söylemiyorum bile.
:KK12:
Dün bir paylaşım vardı sosyal medyada

Abi ben 390-TL ödeyip 100 dolar almıştım geçen gün sıkıştım gidip bozdurdum bana tam 440-TL verdiler. Tam 50 TL kazanmışım bir de Türk parası değersiz diyorlar... diye :KK70:

X