Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben henüz lise birinci sınıftaydım karşı komşumuz malum dersanede çalışan kendilerini bu işe adamış (!) bir öğretmendi. Bana dersanelerini ve hizmet (!) politikalarını anlattığında devletin her meslek kolunda olmaları gerektiğini belirttiğinde, Fetullah Gülen'in Amerika'da bir göz odada tasavvufi bir şekilde yaşadığını :KK70: anlattığında daha o yaşımda "Neden siz? Sizler kimlersiniz? Bizden ne farkınız var? Fetullah Gülen'in ağzından çıkana göre mi yaşıyorsunuz? Nasıl yaşadığını gittiniz gördünüz mü ki ?" Şeklinde çıkıştığım zaman ortamdaki diğer insanlar tarafından "Yaşın kaç başın kaç sus bakiiim!" diye azarlanmıştım:KK53: Ben mi üstün zekalıyım yoksa onlar mı ...:KK45:. Üstün zekalı olsam bu yaşıma kadar fark edilirdi :KK53:
Malum cemaatin evlerinde kalan arkadaşım "fetoş" dediğim için bana küsmüştü :KK70: şu an önüne gelene saydırıyor :olamaz:

Şimdi bu insanlara bakıyorum hepsi tahmin ettiğiniz görüşte.

Rüzgar nereye eserse:KK53:
Benzer şeyler benimde başıma gelmişti muhtemelen senden yıllar önce tahminim benden yaşın bayagı küçük yalnız o zaman fetoş lafı yoktu:KK66: sadece yaptıklarının ve söylediklerinin çok saçma oldugunu söyledim bana kızdılar:))

Benzer şeyler benimde başıma gelmişti muhtemelen senden yıllar önce tahminim benden yaşın bayagı küçük yalnız o zaman fetoş lafı yoktu:KK66: sadece yaptıklarının ve söylediklerinin çok saçma oldugunu söyledim bana kızdılar:))
Benim bahsettigim yil da 2009 yiliydi o zaman cok populerdiler. Fetoş dedigim zaman onun bir din büyüğü olduğu ve saygi duymam zorunda oldugum söylenmişti. Şimdiki haliyle fetö oldu.
Umarim bir gün bu soylediklerimiz de başımıza kakilmaz tekrardan çünkü ülkemizde her an her şey oluyor her şey değişebiliyor. 24 saat Türkiye icin cok uzun bir süre.

O bahsettiğiniz malum dershaneye kardeşimi aradılar. Ücretsiz etüt diye.. Okulları geziyorlardı.. Ama evlerde kalınacak şartı.. Biz dedik neden evlerde kalacak..Asla olmaz izin vermeyiz dedik annemle.. Kardeşimin bir arkadaşı gittii.. Daha ortaokula gidiyorlardı düşünün.. Bu kız gitti geldi.. Birden namaza başladı...Namaz kılarken ağlıyormuş... Falan.. Daha küçücük ya.. Noldu dedim.. Abla bize o evde RABİA yı izlettiler... Namaz kıldık hep beraber... Fetullah diye birinin videolarını izlettiler... Çok etkilendim.. Dedi.. Etüt adı altında çocuklara empoze ettikleri şey Fetullah hoca efendi namidiyar fetööö terör örgütünün yapılanması işte böyle böyle geldi... O çocuklar büyüdüler... Devlet çalınan sınav sorularını önlerine serdi.. Asker oldular. . Doktor oldular... Hakşm savcı avukat oldular. . Devletin tüm kurumlarına atandılar... Sonra birden her şey tepetaklak oldu... ! İyi ki o yola hiç dahil olmamışız... Sırtınızı sıvazlayıp sonra sen teröristsin diye görevlerinden atılmaları ne büyük utanççç....Ama acıyor muyum? Asla...
Kesinlikle. Masum olan varsa umarim tez vakitte anlasilir ama gerisi icin zerre üzülmüyorum tatli tatli tatli yemenin aci aci cikarmasi olur diyorum ben de.

Screenshot_20180517-135533.jpg
Screenshot_20180517-135557.jpg
20180517_135638.png

E biraz da bunlar yerleşsin... Fetö gider... Menzil gelir... Aynı b... n laciverti...Birgün de darbeyi bınlar yapar... Sonra kandırıldım.. Sonra menzil olur sana menzil terör örgütü... Bu böyle bir kısır döngü halindr gider.... Sonra akpliletin hepsi buna inanır.... Sonra menzil out olur... Gelit başka cemaat... Hepsi yerin dibine batsın... Hepsi... Yine diyorum... Atatürkün astırdığı hoca müsvettelerinin tohumları fetö ve türevleridir... Millet dinimi yaşayacağım diye bu safsataların arkasından değil de Kuran ve Peygamberin yolunda gitse zaten bu saçmalıklara prim vermez.. Ama işte anlatamıyorsun... Kandırılıyorlar hep...

Seversiniz sevmezsiniz o sizlerin bileceği iş ama siyasilerin adlarını aşağılamak, alay etmek, küçümsemek maksatlı yanlış yazmayınız.
Kılıçdaroğlu, Akşener, Bahçeli, Demirtaş, Erdoğan yazınca ağızlarınız aşınmaz, siyasi görüşleriniz zarar görmez.

Siyaset yapacaksanız üslubunuz saygın olsun, bu arada defalarca ikaz ettim yine edeyim büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Kuralı yine koyayım mı?

IV) Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı küçük harf kullanarak yazınız.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir.

Büyük harf kuralı hem site manifestosu hem kullanım sözleşmesinde yazar, bari kuralları okuyun, kurallara uyun.

@Kazen Bey benim rakibimi sıkıştırmayın.

kardelen2780 kardelen2780 Bunlarla kolkola girenler kimlerdi???

Gülay canımsın bunlara en güzel cevabı ben sana,ALLAH RESÜLÜNÜN Hayatından örnek vererek anlatırdım ama,sende biliyorsun ki,''Dini Paylaşım Yasak!..''
Devlet yönetmek, evde aile reisi gibi çocuk ve eş yönetmeye benzemez. Bunu sende biliyorsun.
Önce Sulh, sonra Savaş:KK39:
Yani bizler, önce barış yani sulh yoluna gittik ve baktık ki,olmuyor sonra savaşdık...
Siyasi polemikten uzak durmaya çalışıyorum, beni kışkırtma kız:KK70::cool::KK36:
Siyaset sayfasından uzak durmaya karar verdim. (Bu kararımda ne kadar etki olabilirsem artık:KK70:)

Sayfalara yetişemiyorum artık. İşten bunaldım ohh saat beş oldu derken zorunlu mesai aklıma geldi:KK43:
Bugün haberleri hiç okuyamadım fırsat buldukça buraya geldim. Sanırım bağımlılık yapıyor burası.

Gündeme bakayım da hızlıca işimin başına döneyim.

Bu arada bazı yorumlara hayran kaldım, hayal dünyamız, düşünce yapımız harika gerçekten yaratıcı bir milletizo_O

Hangi devlet dairelerinde işe girebilmek için bu tarikatlara/cemaatlere başvurmak gerekli. Bilgisi olan söylesin lütfen.
Not: Cv yi resimlimi resimsizmi istiyorlar. Oooaaa göre boydan foto çekileyeaaaahhhhh:KK53:

:KK53::KK53::KK53:
Hangi bankadan kredi alıp geri ödemiyor muşuz ?

Bana da deyin hele :cool::cool:

X