Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yani diktatör ama benim diktatörüm iyidir diyorsunuz
Saddamın yönetindeki ülke iyidide şimdi mi kötü oldu saddam dönemini açın ve inceleyin
fettullah gülen zaten yaşlı biri ateş olsa ne olur mesele oluşturduğu ideoloji peki şuanki ideoloji çok mu faklı?
Kılıçtaroğlu olur ince olur demirtaş olur kim olursa olsun tek adam olursa gene diktatör derim gene karşı çıkarım
Devletler tek adamla yönetilmez başta olanıda sorgulayan hesabını vereceği mekanizma olmalı
Ben yaptığı yolu sorgulamam hiçte umrumda değil ama oluşturmaya dikte etmeğe çalıştığı ideolojiden nefret ediyor asla onaylamıyorum
Ülkenin genetiği ile oynuyorlar

Meral Aksener ile fetönün baglantisini kanitlamanizi istiyorum veya kanitlanmis ise bizimle burda paylasin Yoksa en buyuk fethullah hayrani hangi cumhurbaskani adayiydi herkes biliyor bence..

Hoşuma gitti fikrin..,
Net ve açık... Haklı olabilirsin ,Ülkeye muhalefet gerek onun için TMMM karma olmalı..

Sayın izci :))
Pazardaki teyzeyi tutukladılar, hamile türbanlı bacıları, hasta olanları, öğretmenleri, doktorları, ev hanımlarını ve hatta onların bankalarına para yatıranları bile...
Bariiz delillerde bılmuşsunız, Peki bu Meral hanımcımı neden tutuklamıyorlar!

Yemin ederim bende onu merak ediyorum

Ben akşenerin fetoyla baglantısı falan oldugunu sanmıyorum söylentilerin dayanak noktası olan 15 temmuz falan bahsettiği kasetin montaj olduğunu söyledi kendisi ve bence haklı böyle bir gizli plan varsa neden çıkıp bağırsın bunlar çok ucuz şeyler
yalnız Türkiyede siyaset gündemi siyah ve beyaz kadar net olamıyor bazen puslu havada önünü görmek zor Türkiye zor ve kritik bir dönemden geçiyor
Akşener neden fetocu oldu aynı eleştiriyi beraber çalıştığımız daha önce mhp nin yönetiminde olan bir abiye sordum neden böyle iddaa ediyorsunuz bence saçmalık diyede direk söyledim bana dedigi şu eskiden beri yasadıgımız yerde herkes birbirini tanır Akşener partiden ayrıldıgında en büyük destekcisi gülenciler olmuş parti konvoylarında hep gördükleri adamların hepsi eski cemaat adamları belli ki hala Türkiyede bir oy potansiyeli vardır fetonun tercih edecekleri parti o diye konuşuluyor. Bilemiyorum burada Akşenerin suçu nedir bu siyasettir sonuçta adamlar destekliyorsa hayır desteklemeyin mi desin birde şu açıdan bakarsak sonuçta Türkiyede siyasette tuhaf oyunlar dönüyor he rzaman... belki oda onların mevcut bir gücü hala varsa kullanmak istiyor olabilir niyet okuyamıyor insan ama ben Akşenerin direk fetoyla baglantısı falan olduguna inanmıyorum

Son düzenleme:
Yemin ederim bende onu merak ediyorum

Demekki fetocu diiil. Muharrem abim yalovadan gelmeseydi oyumu Meral ablama Verecektin. Ben feto adini darbeden sonra duymus biri olarak, Lutfen böyle yazilarla insanlari zan altin birakmayiniz. Ha bildiniz bisey varsa acik acik belgelerle sunun bizde kimin ne oldugunu bilelim, yoksa böle onöyle demis, bu böyle demis... olmuyor. Sonra insanlar bir kesimi ciddiye almiyorlar, darbeye inanmiyorlar vs...

(Ayrica o darcınlı limonlu suyunda on numara haaa)

Adam diktatör değilim diyor bunlat bizim diktatörümüz diyor... Yahu kaç gündür banlıydım.. Bugün ban kalkar kalmaz girdim konuya.. Arkadaş bir gıdım ilerlememiş.. Heo aynı terane... Fetö ile mücadelede sadece kendi yerleştirdiklrini geri attılar... Parti içindekiler hala bizi yönetiyor diyoruz.. Meral Akşener de fetöcü diyorlar.. Tutuklasınlar öyleyse diyoruz.. Yargılasınlar diyoruz... AKP nin fetöcüleri da yargılansın diyoruz .. Sonuç kandırıldık... RTE de yargılanacak.. Yok öyle...Gün gelecek akpli olduğunuzu inkar edeceksiniz.. Hepiniz... Biz yolumuzdan hiç şaşmadık...Alnımız ak başımız dik.. Hep fetöye fetö dedik... Şarlatan dedik... İnanmayın dedik... Her biriniz zamanın stv kanalındam salya sümük fetönün söyleidkleirne ağladınız... Hoca efendi diye gezdiniz... RTE fetöye hıcaefendş derken hepiniz hoca efendi diyordunuz... Bugğn o terör örgütü dedi siz de terör örgütü diyoraunuz... Hepiniz kıyısından köşesinden fetöyü desteklediniz bir zamanlar... Ama bizler hep doğru idik.. Eğilen sizlersiniz... Zaman gazetesi, stv, fetönün okulları, fetönün hizmet evleri, sendikaları... Askeriye ve devletinnn bütünn kurumları... Karış karış eline verdiniz bunları...Kim yardım etti de kim önünü açtı da bu kadar yapılandı? Chp mi yaptı bubları? Hdp mi? Kim? 16 yıldır kim iktidarda? Bunlara verecek tek bir doğru cevabınız yok? Soruyorum RTE ve akp nin tamamı yargılanmamalı mı? Neden iki yüzlülük yapıyorsunuz?

@Kazen Bey benim rakibimi sıkıştırmayın.

@kardelen2780 Bunlarla kolkola girenler kimlerdi???

Bunlari hazmedebilen insanlardan farkli cevap beklemiyorum ben açıkçası.

Zamaninda bizler "Teroristle masaya oturulmaz."diyince "kanla besleniyor" olmustuk.
Hicbiri bu skandala cevap veremiyor.

Daha yeni gündemde Israil ile olan anlasmalarin iptali istendi ama mecliste Ak partinin oylariyla reddedildi.
Baslikta konusu acildi. Hepsi üç maymunu oynadı.

Ya senin yolunda sana sonsuz saygılıyım ve hak olan kazansın diyorum ..
Meral hm için derin şüphelerim var ama ne yalan söyleyeyim bir türlü oturmuyor.
Çünkü darbeden önce çok açık verdi ve darbe gecesi kapısının önünde biri bir varilin içinde evraklar yakıyordu gözümüzle gördük.
Mübarek günde iftira olmasın. bunu izle
Bu arada afiyet olsun kilo vermişsindir umarım

Bizim diktatörümüz değil hepimizin diktatörü diktatöre diktatör diyemezsin seçim yapamazsın..yapsanda önüne tek bir sandık ve tek partiyle girersin !!

Ben henüz lise birinci sınıftaydım karşı komşumuz malum dersanede çalışan kendilerini bu işe adamış (!) bir öğretmendi. Bana dersanelerini ve hizmet (!) politikalarını anlattığında devletin her meslek kolunda olmaları gerektiğini belirttiğinde, Fetullah Gülen'in Amerika'da bir göz odada tasavvufi bir şekilde yaşadığını anlattığında daha o yaşımda "Neden siz? Sizler kimlersiniz? Bizden ne farkınız var? Fetullah Gülen'in ağzından çıkana göre mi yaşıyorsunuz? Nasıl yaşadığını gittiniz gördünüz mü ki ?" Şeklinde çıkıştığım zaman ortamdaki diğer insanlar tarafından "Yaşın kaç başın kaç sus bakiiim!" diye azarlanmıştım Ben mi üstün zekalıyım yoksa onlar mı .... Üstün zekalı olsam bu yaşıma kadar fark edilirdi
Malum cemaatin evlerinde kalan arkadaşım "fetoş" dediğim için bana küsmüştü şu an önüne gelene saydırıyor

Şimdi bu insanlara bakıyorum hepsi tahmin ettiğiniz görüşte.

Rüzgar nereye eserse

O bahsettiğiniz malum dershaneye kardeşimi aradılar. Ücretsiz etüt diye.. Okulları geziyorlardı.. Ama evlerde kalınacak şartı.. Biz dedik neden evlerde kalacak..Asla olmaz izin vermeyiz dedik annemle.. Kardeşimin bir arkadaşı gittii.. Daha ortaokula gidiyorlardı düşünün.. Bu kız gitti geldi.. Birden namaza başladı...Namaz kılarken ağlıyormuş... Falan.. Daha küçücük ya.. Noldu dedim.. Abla bize o evde RABİA yı izlettiler... Namaz kıldık hep beraber... Fetullah diye birinin videolarını izlettiler... Çok etkilendim.. Dedi.. Etüt adı altında çocuklara empoze ettikleri şey Fetullah hoca efendi namidiyar fetööö terör örgütünün yapılanması işte böyle böyle geldi... O çocuklar büyüdüler... Devlet çalınan sınav sorularını önlerine serdi.. Asker oldular. . Doktor oldular... Hakşm savcı avukat oldular. . Devletin tüm kurumlarına atandılar... Sonra birden her şey tepetaklak oldu... ! İyi ki o yola hiç dahil olmamışız... Sırtınızı sıvazlayıp sonra sen teröristsin diye görevlerinden atılmaları ne büyük utanççç....Ama acıyor muyum? Asla...

Ama bak iste videonun sonunda butun ciddiyet kayboluyor bikere!

Bak fetodan birsuru polis, ögretmen aciga alindi ve bi okadarda göreve geri iade edildi.
https://www.ogretmenlericin.com/meb...erin-listesi-emniyet-personeli-25620.html/amp

Genelde madur edilen insanlardan bahsediyor.
Digerinde bahsettigi dernegi bilmiyorum. Bütün dernekleri kapatılsın bu konuda haklısın amaaa
Ben 15 sonra cumhurbaşkanı olcam sözünde 15 mayıs mhp kurultayını kasttediyor.
Buyurun kesilmemiş orjinal hali konuşmanın.

(Çok teşekkür ederim efeeem, 4 kilo uçtu gitti 2 kilo daha verdim mii TAMAM dır bu iş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…