Benzer şeyler benimde başıma gelmişti muhtemelen senden yıllar önce tahminim benden yaşın bayagı küçük yalnız o zaman fetoş lafı yoktuBen henüz lise birinci sınıftaydım karşı komşumuz malum dersanede çalışan kendilerini bu işe adamış (!) bir öğretmendi. Bana dersanelerini ve hizmet (!) politikalarını anlattığında devletin her meslek kolunda olmaları gerektiğini belirttiğinde, Fetullah Gülen'in Amerika'da bir göz odada tasavvufi bir şekilde yaşadığınıanlattığında daha o yaşımda "Neden siz? Sizler kimlersiniz? Bizden ne farkınız var? Fetullah Gülen'in ağzından çıkana göre mi yaşıyorsunuz? Nasıl yaşadığını gittiniz gördünüz mü ki ?" Şeklinde çıkıştığım zaman ortamdaki diğer insanlar tarafından "Yaşın kaç başın kaç sus bakiiim!" diye azarlanmıştım Ben mi üstün zekalıyım yoksa onlar mı ... . Üstün zekalı olsam bu yaşıma kadar fark edilirdi
Malum cemaatin evlerinde kalan arkadaşım "fetoş" dediğim için bana küsmüştüşu an önüne gelene saydırıyor
Şimdi bu insanlara bakıyorum hepsi tahmin ettiğiniz görüşte.
Rüzgar nereye eserse
Benim bahsettigim yil da 2009 yiliydi o zaman cok populerdiler. Fetoş dedigim zaman onun bir din büyüğü olduğu ve saygi duymam zorunda oldugum söylenmişti. Şimdiki haliyle fetö oldu.Benzer şeyler benimde başıma gelmişti muhtemelen senden yıllar önce tahminim benden yaşın bayagı küçük yalnız o zaman fetoş lafı yoktusadece yaptıklarının ve söylediklerinin çok saçma oldugunu söyledim bana kızdılar:))
Kesinlikle. Masum olan varsa umarim tez vakitte anlasilir ama gerisi icin zerre üzülmüyorum tatli tatli tatli yemenin aci aci cikarmasi olur diyorum ben de.O bahsettiğiniz malum dershaneye kardeşimi aradılar. Ücretsiz etüt diye.. Okulları geziyorlardı.. Ama evlerde kalınacak şartı.. Biz dedik neden evlerde kalacak..Asla olmaz izin vermeyiz dedik annemle.. Kardeşimin bir arkadaşı gittii.. Daha ortaokula gidiyorlardı düşünün.. Bu kız gitti geldi.. Birden namaza başladı...Namaz kılarken ağlıyormuş... Falan.. Daha küçücük ya.. Noldu dedim.. Abla bize o evde RABİA yı izlettiler... Namaz kıldık hep beraber... Fetullah diye birinin videolarını izlettiler... Çok etkilendim.. Dedi.. Etüt adı altında çocuklara empoze ettikleri şey Fetullah hoca efendi namidiyar fetööö terör örgütünün yapılanması işte böyle böyle geldi... O çocuklar büyüdüler... Devlet çalınan sınav sorularını önlerine serdi.. Asker oldular. . Doktor oldular... Hakşm savcı avukat oldular. . Devletin tüm kurumlarına atandılar... Sonra birden her şey tepetaklak oldu... ! İyi ki o yola hiç dahil olmamışız... Sırtınızı sıvazlayıp sonra sen teröristsin diye görevlerinden atılmaları ne büyük utanççç....Ama acıyor muyum? Asla...
E biraz da bunlar yerleşsin... Fetö gider... Menzil gelir... Aynı b... n laciverti...Birgün de darbeyi bınlar yapar... Sonra kandırıldım.. Sonra menzil olur sana menzil terör örgütü... Bu böyle bir kısır döngü halindr gider.... Sonra akpliletin hepsi buna inanır.... Sonra menzil out olur... Gelit başka cemaat... Hepsi yerin dibine batsın... Hepsi... Yine diyorum... Atatürkün astırdığı hoca müsvettelerinin tohumları fetö ve türevleridir... Millet dinimi yaşayacağım diye bu safsataların arkasından değil de Kuran ve Peygamberin yolunda gitse zaten bu saçmalıklara prim vermez.. Ama işte anlatamıyorsun... Kandırılıyorlar hep...
Gülay canımsın bunlara en güzel cevabı ben sana,ALLAH RESÜLÜNÜN Hayatından örnek vererek anlatırdım ama,sende biliyorsun ki,''Dini Paylaşım Yasak!..''
Hangi devlet dairelerinde işe girebilmek için bu tarikatlara/cemaatlere başvurmak gerekli. Bilgisi olan söylesin lütfen.
Hangi devlet dairelerinde işe girebilmek için bu tarikatlara/cemaatlere başvurmak gerekli. Bilgisi olan söylesin lütfen.
Not: Cv yi resimlimi resimsizmi istiyorlar. Oooaaa göre boydan foto çekileyeaaaahhhhh
Müracat aşağıda ki şahsa imişHangi devlet dairelerinde işe girebilmek için bu tarikatlara/cemaatlere başvurmak gerekli. Bilgisi olan söylesin lütfen.
Not: Cv yi resimlimi resimsizmi istiyorlar. Oooaaa göre boydan foto çekileyeaaaahhhhh
Bu da kim
yanlız elindeki pembe çiçekler görüntüyle çok çelişiyor
Tovbe estfrgjgyjhh dinden cikar bunu goren
Sanırım BaşmenzilBu da kim
Sertim ama minnoş kadrolarım var demek istemiş olabiliryanlız elindeki pembe çiçekler görüntüyle çok çelişiyor
Kız buna korkudan hee diyodur müridleriSanırım Başmenzil