NEDEN AK PARTİYE OY VERMELİYİZ?
Çünkü CHP nin particilik oyununa , koltuk korkusuna , pısırıklığına,kendine bile güveni yokken Ülkeyi yönetme arzusuna e artık bir son vermek için...
Tek vatan,tek millet,tek devlet,tek bayrak anlayışını mantıklı bulduğum için.
Yurtta sulh cihanda sulhu ,bize yaşatmamak için direnen Ülkelere kısasa kısas diyebilmek için.
İmf ye ''lazım olursa size borç veririz --Diyen bir yönetimin öz güvenine destek için.
Beraber bu yollarda yürümek için..
Özgürlüğü vaad edip yaşattıkları için...
Aslan gibi aslan ,sırtı düz boynu dik oldukları için..
Zalimlere korku saçtıkları için...
2023 teki vaadlerini yerine getireceklerine emin olmakla birlikte,görmeyi arzuladığım için...
Ve Vatanıma ihanet edemeyeceğim için ...
Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a oy vermeliyim...
baska yonetim olsa farklimi olacakti guldurmeyin sabah sabah buzamana kadar ancak buraya gelen dolar bir gecede ucacakti gorecektiniz ama goremeyeceksinizDiğer maddeleri he ya tabii diyerek okuyordum ki, şu maddeye sessiz kalamadım.
Imf'ye nasıl borç vereceğiz acaba? Dolardan haberiniz var mı? Olsun tabi yaa dolardan bizene demi. Müdahaleyle sadece 4.40a düşürebildiler, ne üretip de millete satıyoruz üzüm mü? Hiç cari açıktan haberiniz var mı?
Neden farklı olmasın, 5000 yıllık Türk tarihinde 16 yıl minicik nokta kadar. Kimler geldi kimler geçti. Ama sizin aklınız 90larda kalmış. Şükretmeye devam öyleyse.baska yonetim olsa farklimi olacakti guldurmeyin sabah sabah buzamana kadar ancak buraya gelen dolar bir gecede ucacakti gorecektiniz ama goremeyeceksiniz
20 yıl once fakir fakir kalirdi zengin zengin kalirdi
simdi bakiyoruz herkesin evide arabasida var
alim gucu artti ..
istigrarli devletimiz var herturlu olanaga sahipiz
ama camur atan kalbini korertmis umitsiz vakalardir hicbirzaman goremezler ..
bugunumuze hamdolsun şükürler olsun daha iyi gunlerimiz olsun inşallah onun için
yüz küsur mj oncede yazdim
oyum acik ve net
sayin CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN
bukadar devletin ve milletimizin tercümanı
inşallah tek BAŞKAN. .
BUNU HERKEZ ANLAMAZ ANLAMASINI BEKLEMIYORUM
KACC YILDIR NELER DEGISTI
GORMEK ISTEMIYORSUNUZ BURADA 5/10 KISIYE LAFDA ANLATILMAZ ALGI KAPISETESI YOK
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE YAZDIM
NEYMİS DILIM SÜRÇ MUS OSMANLIYIM DIYECEKMISIM ARABIM DIYECEKMISIM
SOYUNU BILMEYEN ACIZ SÖZLER
SURAYA TEKRAR NOKTAMI BIRAKIYORUM ....
.........
VE 24 HAZİRAN DA BÜYÜK GÜN OLACAK
TARİH YAZILACAK
BAŞKAN
BAŞKANIMIZ
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
TEK BAŞINA
BAŞKAN OLACAK
GURURUMUZ
bu ankette oyum tekrar yazıyorum
AKP VE MHP NIN ortak adayi cumhurbaşkanı
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Diğer maddeleri he ya tabii diyerek okuyordum ki, şu maddeye sessiz kalamadım.
Imf'ye nasıl borç vereceğiz acaba? Dolardan haberiniz var mı? Olsun tabi yaa dolardan bizene demi. Müdahaleyle sadece 4.40a düşürebildiler, ne üretip de millete satıyoruz üzüm mü? Hiç cari açıktan haberiniz var mı?
Bir de son sorum, madem her şey bu kadar mükemmel neden erken seçim yapıyoruz?
Devlet Bahçeli istemedi mi? Siz bu yazdıklarınızda ciddi misiniz? Siz cidden Kılıcdaroglu için olduğunu mu düşünüyorsunuz hayretler ve şoklar içerisindeyim. Ne yazsam size çare değil artıi.Diğerlerine cevap vermeye değer bulmuyorum ,gerek duymuyorum ellerimi yormuyorum.Çünkü ne yazsam tatmin edemedim burdakileri.
Son soruna cevap...
Cumhuriyet Halk partisi erken seçim istiyoruz diye yakına yakına geziyorlardı ,erken seçimi aldılar işte...
Yani sadece her şey KILIÇTAR OĞLU için...
Devlet Bahçeli istemedi mi? Siz bu yazdıklarınızda ciddi misiniz? Siz cidden Kılıcdaroglu için olduğunu mu düşünüyorsunuz hayretler ve şoklar içerisindeyim. Ne yazsam size çare değil artıi.
Hayır ben ilk sorularıma da cevap istiyorum.
Nasıl tanımadığınız insana "sen" diye hitap edebiliyorsunuz? Kılıçdaroğlu'nun soyadını düzgün yazmaktan acizsiniz. Kılıçdaroğlu'nun sanki her dediği oluyor da bir bu mu kalmıştı? Ayrıca bunu ispatlamanızı istiyorum.Yooo ilk KILIÇTAR OĞLU sızlanıyordu ..
Sonra BAKÇELİ de gel şu seçimi istedikleri gibi öne çekelim deyince kabul edildi ..
Bilmiyor muydun aa ?
Diğer sorularına çokkkk cevap yazdım ama fikrinizi değiştiremedim,görüyorum ki senin kide değişmez.
yeni manikür yaptırdım ,parmaklarıma yazık değil mi
Nasıl tanımadığınız insana "sen" diye hitap edebiliyorsunuz? Kılıçdaroğlu'nun soyadını düzgün yazmaktan acizsiniz. Kılıçdaroğlu'nun sanki her dediği oluyor da bir bu mu kalmıştı? Ayrıca bunu ispatlamanızı istiyorum.
Aynen bence de yazmayın, pırıl pırıl beyninize ve manikürlü parmaklarınıza yazık.
Siyaset önemli bir konu tabi çekmeceyi önce dağıtacak sonra toplayacak süpurecek ve silecek evet kürtlerin özgürlüğü ,dillerini rahat rahat konuşmaları,kandırılıp çocuk denilecek yaşta dağa çıkarılan annelerinin hasretle acıyla beklediği çocuklarına kavusması için açılım yapıldı, ancak baktı ki zaten ülkemize göz koyan alçaklar kürt kardeşlerim değil ,ermeni uşakları ışte o zamankırmızı kartı gördüler ve şimdi erdoğan cici değil, neden çünkü doguda sivil katliamı var!! He canım öyle her türlü kumpasla menderese özala yaptıklarını yapmaya çalışıyorlar..ve hala aba altından tehditler savuruyorlar ..vizyon yok olan vizyon sarayi yikacam...ucaklari satacam...havaalaninin durduracam...hizli tren göçü hizlandirir bah hele yaaaa sebep.....evet diplomatik iliskilerde ariel denen kişiyle tokalaştı da...ancak o ilişkilere mahkûm edilmişti zaten ülkemiz..şimdi onların kıskacından kurtulup yeni türkiye e insallah saddama kaddafiye mursiye oynanan oyundan farkı yok...nasıl ki halk şimdi perişan aynısı olmamak için DEVAM DEVAM DEVAM RECEP TAYYIP ERDOGAN
Diktatör er devrildide ne oldu...evet biz de sevgili diktatörümüz Recep tayyip erdogana kemikleşmiş seçmen olarak oy vereceğiz ....en büyük icraatı bayrak direği ipi uretmek olan ısrarla yenilen yenilirsem cekilecegim diyen ama hicbirzaman sözünü tutmayan...partisini teslim edemediği adama ülke teslim etmek isteyen Kılıçdaroğlu na değil.. ..al bununla oyalan ince .. ..ya Allah aşkına şaka gibi...hadi chpyi geçtim...ya diğerleri fetonun tiyatro oyunununa mı..yoksa temel usaginami...hadi hepsini geçtim seloyami...kimeeeeee
Hay parmaklariniza sağlik.Diktatör er devrildide ne oldu...evet biz de sevgili diktatörümüz Recep tayyip erdogana kemikleşmiş seçmen olarak oy vereceğiz ....en büyük icraatı bayrak direği ipi uretmek olan ısrarla yenilen yenilirsem cekilecegim diyen ama hicbirzaman sözünü tutmayan...partisini teslim edemediği adama ülke teslim etmek isteyen Kılıçdaroğlu na değil.. ..al bununla oyalan ince .. ..ya Allah aşkına şaka gibi...hadi chpyi geçtim...ya diğerleri fetonun tiyatro oyunununa mı..yoksa temel usaginami...hadi hepsini geçtim seloyami...kimeeeeee