Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
benimm oyum belli
hamdolsun şükürler olsun
daha iyisi olmadigi icin
yine yeniden AK PARTİ

BAŞKANIMIZ GELIYOR HAZIR OLUN

SİMDİKİ CUMHURBAŞKANIMIZ

TEK BASKAN OLARAK GELIYOR

OYLARIMIZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN .
...... noktamida biraktim bu sonuc degismeyecek

herkesr hayirli RAMAZANLAR

sizi kastetmemiştim
yok siz yazın, belki bir oy daha silinir AKP den belli mi olur
Dünya Savaşı çıkacak, %99.9 nükleer silahlar kullanılacak; sen burda 3 tane oyun derdine düşmüşün. Diyebileceğim en iltifatlı söz yazıklar olsun.
Türkiye sokaklarında aç sefil yaşayan Suriye mültecilerini görünce; ben neden Arap baharı sloganlarını avuçlarım patlayana kadar alkışladım, küçük Ortadoğu projesi eş lideriyim sloganlarını alkışladım diye yüzü kızaran var mı????

Sonuç Hamdolsun şükürler olsun gelsin gelsin ölümsüz ya gelsin bir gün ölünce Ozaman görücez sizi Ada'm olmuş 70 küsür daha medet bekleyin gerçi damadı var oğlu var badem bıyık yolunuza devam edersiniz kutlu Sevda'nıza kutlu doğum Algsına atlarsınız sazan gibi kin ve öfkeniz bu ülkenin başına bela açtığında başınızdaki örtü kurtarsın sizi emi ülkeyi ortadan 2 ye böldünüz kendi düşüncelerinizde boğulun emi eskiden Kürt Türk sorunu vardı zorla kendinize çevirdiniz helal size biz hiç bir zaman vatan hainine hoca efendi demedik ve kandırılmadık çocukluğumdan beri o Ada'm bana hep gıcık ve uzaktı bunuda bana 6. Hissim söylüyordu bu Ada'm hoca efendi değil diye ama babam yaşındaki adamlar 2 yıl önce öğrendi bu durumu ne garip değilmi ensetin gibiymişim oysa doğuştan ışığı görmüşüm

Onlarda büyük resmi gördüler ama

inşallah
sonrasindada SÜLEYMAN SOYLU gelir inşallah
yine AK illede AK
ne mutlu türküm diyene

Zaten hep böyle ortaya bir şeyler koyan insanları kaybediyoruz.
Aynı düşünmüyor olsak bile ben kaliteli yorum okumayı seviyorum, çeşitlilik iyi oluyor.
Burayı geyik için kullanan iki laf söyleyip giden insanlardan daha nitelikli ve kaliteli içeriklerinizi okudum.
Neyse, sizin bileceğiniz bir şey sonuçta ne diyelim.

Henüz ankete oyumu vermedim. Bir yandan sınav okuyorum bir yandan Fox'ta Muharrem İnce'yi dinliyorum. Güzel noktalara değiniyor.
Mesela su an tarafsız (!) olan TRT ile ilgili konusuyor.
Kararimi vermistim ama net olmak istiyordum. Oyum bilime inanan İnce'ye.

Bu arada Fatih Portakal'ın üslubunu hiç beğenmedim. Erdoğan olsa onunla bu şekilde konusabilir miydi acaba?

Aynısını bizde dedik eşimle. Üslubu hiç hoşuma gitmedi portakalın.

İzlerken aynı şeyi söyledim ben de.
Erdoğan olsa böyle konuşamaz demiyorum çünkü Erdoğan böyle bir programa katılamaz. O ancak halka sesleniş yapıp kendi kendine konuşur.
He keşke katılsa da biz de kıyaslama yapabilsek.

Medyacilarin akli varsa patronlarini protesto eder Muharrem İnce'yi destekler. Normali, olmasi gerekeni gormeyeli uzun zaman olmus

muharrem ince baskan yardimciligina aday oldu da onuda ruyasinda görür

Kesinlikle.
Ciksa da malum kanallarda kendi sorulmasini istedigi sorularla cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…