Dünya Savaşı çıkacak, %99.9 nükleer silahlar kullanılacak; sen burda 3 tane oyun derdine düşmüşün. Diyebileceğim en iltifatlı söz yazıklar olsun.sizi kastetmemiştim
yok siz yazın, belki bir oy daha silinir AKP den belli mi olur
Sonuç Hamdolsun şükürler olsun gelsin gelsin ölümsüz ya gelsin bir gün ölünce Ozaman görücez sizi Ada'm olmuş 70 küsür daha medet bekleyin gerçi damadı var oğlu var badem bıyık yolunuza devam edersiniz kutlu Sevda'nıza kutlu doğum Algsına atlarsınız sazan gibi kin ve öfkeniz bu ülkenin başına bela açtığında başınızdaki örtü kurtarsın sizi emi ülkeyi ortadan 2 ye böldünüz kendi düşüncelerinizde boğulun emi eskiden Kürt Türk sorunu vardı zorla kendinize çevirdiniz helal size biz hiç bir zaman vatan hainine hoca efendi demedik ve kandırılmadık çocukluğumdan beri o Ada'm bana hep gıcık ve uzaktı bunuda bana 6. Hissim söylüyordu bu Ada'm hoca efendi değil diye ama babam yaşındaki adamlar 2 yıl önce öğrendi bu durumu ne garip değilmi ensetin gibiymişim oysa doğuştan ışığı görmüşümbenimm oyum belli
hamdolsun şükürler olsun
daha iyisi olmadigi icin
yine yeniden AK PARTİ
BAŞKANIMIZ GELIYOR HAZIR OLUN
SİMDİKİ CUMHURBAŞKANIMIZ
TEK BASKAN OLARAK GELIYOR
OYLARIMIZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ
RECEP TAYYİP ERDOĞAN .
...... noktamida biraktim bu sonuc degismeyecek
herkesr hayirli RAMAZANLAR
Sonuç Hamdolsun şükürler olsun gelsin gelsin ölümsüz ya gelsin bir gün ölünce Ozaman görücez sizi Ada'm olmuş 70 küsür daha medet bekleyin gerçi damadı var oğlu var badem bıyık yolunuza devam edersiniz kutlu Sevda'nıza kutlu doğum Algsına atlarsınız sazan gibi kin ve öfkeniz bu ülkenin başına bela açtığında başınızdaki örtü kurtarsın sizi emi ülkeyi ortadan 2 ye böldünüz kendi düşüncelerinizde boğulun emi eskiden Kürt Türk sorunu vardı zorla kendinize çevirdiniz helal size biz hiç bir zaman vatan hainine hoca efendi demedik ve kandırılmadık çocukluğumdan beri o Ada'm bana hep gıcık ve uzaktı bunuda bana 6. Hissim söylüyordu bu Ada'm hoca efendi değil diye ama babam yaşındaki adamlar 2 yıl önce öğrendi bu durumu ne garip değilmi ensetin gibiymişim oysa doğuştan ışığı görmüşüm
Yahu bunlar görmez birşey merak etme 2 ay sonra reis dese pardon yanıldık darbeyi fetö değil başkası yapmış valla inanırlar adım gibi eminim Allah insanın aklını korusunOnlarda büyük resmi gördüler ama
Işığı görmüşsünüzinşallah
sonrasindada SÜLEYMAN SOYLU gelir inşallah
yine AK illede AK
ne mutlu türküm diyene
Işığı görmüşsünüz
inşallah
sonrasindada SÜLEYMAN SOYLU gelir inşallah
yine AK illede AK
ne mutlu türküm diyene
Evet arkadaşım Yaaa dilleri sürtüşüyo valla Ada'mı zorla tahrik ediyorlarDiliniz sürçttü sanırım ne Osmanlıyım diyene diyecektiniz.
daha önce bu forumda yalnızca bir kez bu kadar sinirlenmiş, iyi bir ban yemiştim, bu da iki oldu
sanki kendiniz yazılanları değerlendiriyormuş gibi karşınızdaki insanlara aptal muamelesi yapıyorsunuz,
demokrasiyi savunup fikir farklılıklarına tahammül edemiyorsunuz
sizden olmayan kötüdür, salaktır, aptaldır
kafası çalışmaz, araştıramaz bir makarnaya kendini satar
keşke paralel hayat olsaydı da CHP nin başa geçmiş halini izleseydik
paralel diyorum çünkü gerçek hayatta asla istemem
yüzde yüz eminim ki kafanızı taşlara vururdunuz böyle yönetim mi olur diye
@Mune @Kazen üyelik iptali rica ediyorum
zira gerçek hayatta tanımadığım insanlar tarafından hakarete uğramak ve hakaret etme boyutuna gelmek hiç hoşuma gitmedi
reel hayatta da asla tasvip ettiğim bir şey değildir zaten
yıllardır bu forumda hep üslubuma dikkat etmeye çalıştım, bu olmadı
Henüz ankete oyumu vermedim. Bir yandan sınav okuyorum bir yandan Fox'ta Muharrem İnce'yi dinliyorum. Güzel noktalara değiniyor.
Mesela su an tarafsız (!) olan TRT ile ilgili konusuyor.
Kararimi vermistim ama net olmak istiyordum. Oyum bilime inanan İnce'ye.
Bu arada Fatih Portakal'ın üslubunu hiç beğenmedim. Erdoğan olsa onunla bu şekilde konusabilir miydi acaba?
Ama İnce çizgisini hiç bozmuyor gocunmadan sakince konusuyor. Bağıra çağıra siyasetten bezdik.Aynısını bizde dedik eşimle. Üslubu hiç hoşuma gitmedi portakalın.
Henüz ankete oyumu vermedim. Bir yandan sınav okuyorum bir yandan Fox'ta Muharrem İnce'yi dinliyorum. Güzel noktalara değiniyor.
Mesela su an tarafsız (!) olan TRT ile ilgili konusuyor.
Kararimi vermistim ama net olmak istiyordum. Oyum bilime inanan İnce'ye.
Bu arada Fatih Portakal'ın üslubunu hiç beğenmedim. Erdoğan olsa onunla bu şekilde konusabilir miydi acaba?
Kesinlikle.İzlerken aynı şeyi söyledim ben de.
Erdoğan olsa böyle konuşamaz demiyorum çünkü Erdoğan böyle bir programa katılamaz. O ancak halka sesleniş yapıp kendi kendine konuşur.
He keşke katılsa da biz de kıyaslama yapabilsek.