- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
Trajikomik olan bi durum varki o da: suanki gitsinde yeterki oyumuz ayni yerde toplansin diyerek oy atmaktir. :)
Mhp ve onları destekleyenlerin yaptığı yapacağı ne o zaman? Onlara da trajikomik diyebilir miyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trajikomik olan bi durum varki o da: suanki gitsinde yeterki oyumuz ayni yerde toplansin diyerek oy atmaktir. :)
1979 senesinden beri gormedigin bir partinin kotu yoneteceginden nasil bu kadar emin olabiliyorsun?Havada kalio gibi oluyo yazdiklarin o yuzden dedim, kimisi bilmiyo cunku.
Valla chp gelsede hep birlikte gorsek daha mi iyi olacak
Çünkü okumuyorlar... At gözlüğüyle geziyorlar.. Ondan..1979 senesinden beri gormedigin bir partinin kotu yoneteceginden nasil bu kadar emin olabiliyorsun?
Yanlış anlaşıldım galiba ben sizin görüşünüzü destekledim aslında.. şimdi diyorlar ki ay sonunu zor getiriyorum diyenler bu ülkeyi zamanında chp'de yönetti ama insanlar o döneme tekrar dönmemek için tabiki şuankini destekliyorlar.. asla teröristlerle el ele olanlara oy vermicem bunun içinde kimseye hesap vermicem... durmak yok tam gaz yola devam...Ben chp ya da iyi partiyle daha iyi olmayacagini biliyorum hatta daha kotu olacagini dusunuyorum. Genede kirici olmama taraftariyim
Benziyo evet ama ayni degilbence.. 15 temmuz bilionuz cok sey degstrdi ulkemiz icin. Eger erdogan ele gecirilseydi bahceliyide indirceklerdi. Kilictarogluna bise olmiycakti. Ha bu millette tabiiki birlesime yol acti.Mhp ve onları destekleyenlerin yaptığı yapacağı ne o zaman? Onlara da trajikomik diyebilir miyiz?
Tatlim kilictaroglunun zmnibda sskyi batirdigini biliyoruz. Baska seylerde biliyoruz bunun icin illaki yakin tarihte gormus olmak gerekmezki. Cok dinledik.. neyse dedim ya gelsede cehape hep birlikte izlesek1979 senesinden beri gormedigin bir partinin kotu yoneteceginden nasil bu kadar emin olabiliyorsun?
Millet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan kiTatlim kilictaroglunun zmnibda sskyi batirdigini biliyoruz. Baska seylerde biliyoruz bunun icin illaki yakin tarihte gormus olmak gerekmezki. Cok dinledik.. neyse dedim ya gelsede cehape hep birlikte izlesek
O yüzden hiç ciddiye alamıyorum. Muharrem İnce’yi bir dinleyeyim dedim geçen. Ya adamın seçim vaadi yok ki. Hep iktidara sallıyor. Hep böyleydi muhalefet. Yapacaklarını değil, yapılmayanları söylerler. Amaçları baştakini düşürmek, baştakini kötülemek, baştakinden oy çalabilmek. Tek başlarına, kendi icraatlarıyla bir şey yapamadılar, yapamazlar.Trajikomik olan bi durum varki o da: suanki gitsinde yeterki oyumuz ayni yerde toplansin diyerek oy atmaktir. :)
Ama lafi ceviriyorsun su andaTatlim kilictaroglunun zmnibda sskyi batirdigini biliyoruz. Baska seylerde biliyoruz bunun icin illaki yakin tarihte gormus olmak gerekmezki. Cok dinledik.. neyse dedim ya gelsede cehape hep birlikte izlesek
Gelsede gorsek ne yapacaklar, merak ediyorumMillet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan ki
Millet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan ki
O yüzden hiç ciddiye alamıyorum. Muharrem İnce’yi bir dinleyeyim dedim geçen. Ya adamın seçim vaadi yok ki. Hep iktidara sallıyor. Hep böyleydi muhalefet. Yapacaklarını değil, yapılmayanları söylerler. Amaçları baştakini düşürmek, baştakini kötülemek, baştakinden oy çalabilmek. Tek başlarına, kendi icraatlarıyla bir şey yapamadılar, yapamazlar.
Chp belediyesinin semtindeyim. Her gün bi kez daha nefret ediyorum. Hiç mi çalışmaz bir belediye, hep mi yatar? “Ay akp yol yapıyor başka ne yapıyor”cular, keşke chpde bi yol yapsa, başka bi beklentim yok.
Ahh ahh ne günlerdi, bunlar bilmezdi gardeeeeş.Millet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan ki
Evet bu ulkede millet yag kuyrugunda , tup kuyrugunda beklediMillet yağ kuyruklarını ekmek kuyruklarını su kuyruklarını çok çabuk unutmuşlar... bence laf anlatmaya değmez inan ki
Sgk'yı batıran ülkeyi ne yapmaz ki acaba :))) nelerine güvenerek bu kadar savunuyorlar acaba..:)Gelsede gorsek ne yapacaklar, merak ediyorum
Ak partinin vaatlerini bana bir sayar mıısnız? Manifestosunu dinlemişsinizdir muhakkak... İnceyi iyi dinlemediğiniz kesin...Adam yasama yürütme yargıyı eski haline getireceğim... Gerekirse benide yargılayacak diyor... Sarayı bilşm yuvası yapacağım diyor... Herkesin cumhurbaşkanı olacağım diyor.. Tüm Türkiyeyi kucaklayacağım diyor...O yüzden hiç ciddiye alamıyorum. Muharrem İnce’yi bir dinleyeyim dedim geçen. Ya adamın seçim vaadi yok ki. Hep iktidara sallıyor. Hep böyleydi muhalefet. Yapacaklarını değil, yapılmayanları söylerler. Amaçları baştakini düşürmek, baştakini kötülemek, baştakinden oy çalabilmek. Tek başlarına, kendi icraatlarıyla bir şey yapamadılar, yapamazlar.
Chp belediyesinin semtindeyim. Her gün bi kez daha nefret ediyorum. Hiç mi çalışmaz bir belediye, hep mi yatar? “Ay akp yol yapıyor başka ne yapıyor”cular, keşke chpde bi yol yapsa, başka bi beklentim yok.