Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sorunun cevabını bende bir arkadaşa sordum ama yanıt vermek yerine terslemeyi tercih etti malum şeyler yaniSize müsade ederseniz birşey sormak istiyorum?
Neden devam?Nelerden memnunsunuz?(eğitim,ekonomi. sağlık v.s.) Hangi icraatların kesintiye uğrayacağını
düşünüyorsunuz da yönetim değişmesin istiyorsunuz? Ya da benim sormadığım ama sizin düşündüğünüz
sebep nedir devam için?
Gerçekten merak ediyorum?
Alinti yapmamissin ama bana cvp verdin sanirim. Bu sekilde oy kullanimindada diyelimki chp kazandi.. daha iyi olur mu sence?Trajikomik değil çünkü bıktık baştakinden 16 senedir aynı terane ilerlemek yerine geriye gidiyoruz herşey olarak
Işte böyle kafalar bize hesap soruyor niye hala şuankine oy veriyormuşuz.. akılları sıra bizi sıkıştırmış oluyorlar... bugün hiç ban havamda değilim oyüzden de beni alıntılayarak konuşanlara cvp vermek hiç içimden gelmiyor... çünkü hep aynı teraneTrajikomik olan bi durum varki o da: suanki gitsinde yeterki oyumuz ayni yerde toplansin diyerek oy atmaktir. :)
Zamanında CHP onları ülkeden mi kovdu allah aşkına kendi söylediğinize inanıyormusunuz vatanını seven bırakıp kaçmazdı !! Kolay değil dönmek oradaki rahatı bırakıp buraya gelmezler anca konuşurlar :) Türkiye’ye gelince de Türkçe Almanca karışık konuşup daha sonra vatanım da vatanım diye ölürler :) ayrıca burda da yabancı demiyoruz biz onlara Almanya da yaşayan Türkler diyoruz ...Canim onlarin dedeleri chp doneminde gittiler oralara:) simdi herkes orda kok saldi coluk cocuk.. kolay mi saniyorsun donmeyi? Orda yabanci burda almanci anlarsin ya
Ben chp ya da iyi partiyle daha iyi olmayacagini biliyorum hatta daha kotu olacagini dusunuyorum. Genede kirici olmama taraftariyimIşte böyle kafalar bize hesap soruyor niye hala şuankine oy veriyormuşuz.. akılları sıra bizi sıkıştırmış oluyorlar... bugün hiç ban havamda değilim oyüzden de beni alıntılayarak konuşanlara cvp vermek hiç içimden gelmiyor... çünkü hep aynı terane
Işte böyle kafalar bize hesap soruyor niye hala şuankine oy veriyormuşuz.. akılları sıra bizi sıkıştırmış oluyorlar... bugün hiç ban havamda değilim oyüzden de beni alıntılayarak konuşanlara cvp vermek hiç içimden gelmiyor... çünkü hep aynı terane
Gayette avro getiren almanci deniyo :) su kdr isci sozu veren cehapeydi, ozalin gondermedigi isciyi gonderdiler. Gurbetci bi yakinin akraban var mi? Buyuklerim varsa sor anlatsinlarZamanında CHP onları ülkeden mi kovdu aşlah aşkına kendi söylediğinize inanıyormusunuz vatanını seven bırakıp kaçmazdı !! Kolay değil dönmek oradaki rahatı bırakıp buraya gelmezler anca konuşurlar :) Türkiye’ye gelince de Türkçe Almanca karışık konuşup daha sonra vatanım da vatanım diye ölürler :) ayrıca burda da yabancı demiyoruz biz onlara Almanya da yaşayan Türkler diyoruz ...
Alinti yapmayi beceremiyo musun?evet size cvp verdim bilemezsin deneyip görmek lazım ama ben şahsi adıma akp hükümetinden memnun değilim kendi ülkemde sığınmacı gibiyim ay sonıunu zor getiriyorum herşey ateş pahası çiftçi üretemiyo üretmesi engelleniyo üretim olsa en azından daha ucuza yenir kırmızı et seneden seneye yiyen insanlar var işşizlik çok atanamayıp ölen çok taciz tecavüz bunun gibi bir çok sebep benim için yeterli
Helal olsun16 yıldır iktidar partisi babasının çiftliği gibi her istediği yaptı... Satılmadık hiçbir değer kalmadı daha ne satacak.? Şimdi Türkiyenin en köklü üniversitelerinde sıra..! İnönü Ünversitesinden bahsederken adını ağzıma almak istemediğim zat olarak bahseden.. Eğitimde bir adım daha ileri gidemeyen, sağlıkta reform ama hastanelerde doktor yok... Atanamayanlar..Ekonomi bitmiş... Dolar, euro dolayısıyla benzin uçmuş... Benzine zam diyosun olsun ben hep 50 tl lik alıyorum diyen bir seçmen kitlesi.. Onu geçtim arkadaşım 16 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorusun.. Ohali getiren sen.. Demokrasiyi bitiren sen.. Yasama yürütme yargıyı istediğin gibi idare eden sen.. Bugün çıkmış seçilmek için daha demokratik, daha huzurlı bir Türkiye diyorsun..Ahdım olaun kii ohall kalkacak diyorsun..Bunları yapan sen seçilmek için kaldırmayı vaat eden de sen... Bence artık TAMAM...! Saçmalamak herkesin hakkı birazcık ama artık TAMAM. .
gerçekten sizinle tartışıp ban yemek istemiyorum çünkü sizin kafa da olan komşularımla bile merhaba nın ötesine geçmemGayette avro getiren almanci deniyo :) su kdr isvi sozu veren cehapeydi, ozalin gondermedigi isciyi gonderdiler. Gurbetci bi yakinin akraban var mi? Buyuklerim varsa sor anlatsinlar
Helal olsun
gayette becerebiliyorum ama işyerindeki bilgisayarın ağırılığından takılıyı olmuyoAlinti yapmayi beceremiyo musun?
Havada kalio gibi oluyo yazdiklarin o yuzden dedim, kimisi bilmiyo cunku.gayette becerebiliyorum ama işyerindeki bilgisayarın ağırılığından takılıyı olmuyo
Neden cvp yazmak yerine tartismiorum diosun:) birde alttan laf sokmussun merhaba demezmis:) sevsinler merhabani bebek :)gerçekten sizinle tartışıp ban yemek istemiyorum çünkü sizin kafa da olan komşularımla bile merhaba nın ötesine geçmem