canim samimiyetin icin tesekkürler...gözlerim doldu okurken ...benim icin okadar cok sey yapiyosunuzki...burda yazdiklariniz bana destek olmaniz inanin benim icin cok önemli...ailem türkiyede yasiyo ben almanyada sizlerle dertlesiyorum ,,yanlizligimi paylasiyorum...dualarin iyin cok saol....
ylnz, nasılsınız..
gökce kilo alabildi mi ameliyat için tarih belli mi
insallah gececek ebrarcim...hamile oldugumu söyledigimde diger topicte nasil halaylar cekmistik..bunlari yasayacagim aklima gelmemisti..ama sükürler olsun yavrum beni birakmadi...tabi onun cektigi acilar benim kalbime isledi ,,, asla unutamam ,,,,rabbim yardimcimiz olsun...
yine bugünüde kizimin yaninda gecirdim ve biraz önce eve geldim,,,sabah kizimi ameliyat edecek cerrahla randevumuz vardi aksam saat 5 tede erken dogan bebek doktoruyla (frühförderung) randevumuz vardi yogun bir gün gecirdik,,,cerrahimiz bize ameliyati anlatti ,, risklerini anlatti ,,, avantajlarini anlatti ,, insallah hersey yolunda gider...burda erken dogan bebkler icin programlar daha hastaneden cikmadan basliyo ,, türkiyede nasil bilmiyorum orda böyle bisey yasayan bi tanidigim hic olmadi....jimnastiklere .... vücud masajlarina ...el ,, ayak masajlarina basladi kizim....allaha sükür herseyin yolunda oldugunu söylüyor doktoru....kizimda 2.derece beyin kanamsi vardi ,,,, belki ilerde onun hayatini etkileyecek bir sorunu olabilir diodu doktorlari insallah bisey olmaz,,,suan hersey yolunda .... gelecek hafta kizim su yataginda yapacak jimnastigi bakalim onu nasil yapacak....hergünümüz ayri bir yogun geciyo...rabbim bu günlerin sonunu hayira cikarsin insallah....bütün annelere kolayliklar versin....
gökce 2070 gr oldu (masallah kizima) ameliyat 21 haziranda olcak...aslinda bu ameliyat icin yarim sene bekleniyomus ama benim kuzum kalin bagirsagini hic kullanamdigi icin cok sivi kaybediyo,,,,doktorlarda ameliyat olmasi gökce icin daha iyi olur diye beklemk istemiyolar...hala cok kücük korkuyorum..rabbim yardim etsin...
yanlz bebeğinin son durumu nedir sabahtan beri yazılanları iki gözüm iki çeşme okuyorum inşallah daha iyisinizdir lütfen gelişmeleri yaz
Bebeğim benim inşallah ameliyatını rahat geçirip hızla iyilesip annesine kavuşacak dualarım sizinle bizler bebeklerimizi ilk kez camın arkasında gören anneleriz üzüntünü kaygılarını yürekten hissediyorum umarım bize Gokcemizden coook güzel haberler gelir güçlü ol canım o senen güç alıyor hadi bize güzel haberler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?