• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım sen moralini mümkün olduğu kadar yüksek tut..
Güçlü ol annesi..Onun sana ihtiyacı var..Onların hissettiğini düşünüyorum..
hep güzel şeyler yaşayacağınızı düşün...
ınşallah bu ameliyatıda atlatıp sağlıkla evinize döneceksiniz..
Çıktıkdan sonrada resim bekliyoruz minik kuzumuzun...

ınşallah syuzan da güzel haber verir bize...

allahım her ikinizin bebeklerini sağlıcakla siz fedakar annelerine bağaşlasın inşallahh onları sapa sağlamm sizlerin kucaklarınıza alacağınız günleri nasip etsinn sabır ve dayanma gücünü yüce mevlam sizlerden eksik etmesin canlarım allahım hep yanınızda olsun dualarımız sizler ve küçük bebekleriniz için allah onları korusun inşallah

arkadaşım çok üzüldüm yazını okurken bebeğin adına da senin adına da ayrı ayrı üzüldüm.
sana birtek şey söylemek istiyorum ben 16 haftalık tek ve 21 haftalık ikiz bebeklerini kaybetimiş biriyim.
Bebeklerim için hiçbirşey yapamadım tek bir nefes alamadan bu dünyadan uğurladık onları. Şımdi ellerim bmboş gebe de kalmam mümkün değil. Öylece yapayalnız kalakaldım burda. Şimdi tek ümidim onlara ahirette kavuşabilmek.
Sen en azından yaşama şansı olabilecek kadar doğduğunda nefes alabilecek kadar tutabilmişsin bebeğini karnında. Belki çok acılar çekti ama yaşadı ve hala da direnebiliyor. Yavrularımı bu noktaya getirebilmiş olmayı inan bana çok isterdim.
Sana bunları teselli vermek içn değil gerçekten hissettiklerimi paylaşmak için yazdım. Sana ve bir mucizeyi başaran bebeğine uzun ve sağlık dolu ömürler diliyorum.

Canım sen moralini mümkün olduğu kadar yüksek tut..
Güçlü ol annesi..Onun sana ihtiyacı var..Onların hissettiğini düşünüyorum..
hep güzel şeyler yaşayacağınızı düşün...
İnşallah bu ameliyatıda atlatıp sağlıkla evinize döneceksiniz..
Çıktıkdan sonrada resim bekliyoruz minik kuzumuzun...

İnşallah syuzan da güzel haber verir bize...

canim bende senin gibi dünüyorum ,, gercekten o kücük melekler herseyin farkindalar...onun yanindayken hep onunla konusuyorum,,hayallerimi ona anlatiyorum,,onu cok sevdigimi ,, evimize beraber gitcegimiz günün yaklastigini......
ama onu birakipta ellerim bombos eve gelince kendimi kandiramiyorum...doktorlar 10gün icinde ameliyati yapmak istiyolar..kuzuma kalori takviyesi yapiyolar..bildigin yag veriyolar...100 gün olcak nerdeyse hala sütümü sagip götürüyorum yeterki iyi olsun diye ama bebegim kilo alamiyo...dua etmekten baska elimden bisey gelmio....rabbim yardimcimiz olsun

allahım her ikinizin bebeklerini sağlıcakla siz fedakar annelerine bağaşlasın inşallahh onları sapa sağlamm sizlerin kucaklarınıza alacağınız günleri nasip etsinn sabır ve dayanma gücünü yüce mevlam sizlerden eksik etmesin canlarım allahım hep yanınızda olsun dualarımız sizler ve küçük bebekleriniz için allah onları korusun inşallah

cok saol canim..böyle güzel dualar sayesinde bütün minik melekler annesine kavusacak insallah...

arkadaşım çok üzüldüm yazını okurken bebeğin adına da senin adına da ayrı ayrı üzüldüm.
sana birtek şey söylemek istiyorum ben 16 haftalık tek ve 21 haftalık ikiz bebeklerini kaybetimiş biriyim.
Bebeklerim için hiçbirşey yapamadım tek bir nefes alamadan bu dünyadan uğurladık onları. Şİmdi ellerim bmboş gebe de kalmam mümkün değil. Öylece yapayalnız kalakaldım burda. Şimdi tek ümidim onlara ahirette kavuşabilmek.
Sen en azından yaşama şansı olabilecek kadar doğduğunda nefes alabilecek kadar tutabilmişsin bebeğini karnında. Belki çok acılar çekti ama yaşadı ve hala da direnebiliyor. Yavrularımı bu noktaya getirebilmiş olmayı inan bana çok isterdim.
Sana bunları teselli vermek içn değil gerçekten hissettiklerimi paylaşmak için yazdım. Sana ve bir mucizeyi başaran bebeğine uzun ve sağlık dolu ömürler diliyorum.

canim rabbim sana sabirlar versin,,3 tane melegini kaybetmissin nekadar aci biseysimdi cok daha iyi anliyorum...bende 3 aydir kac defa yavrumu kaybetmenin esigine geldim...tam hersey bitti dedigim yerde yavrum birakmadi mcadeleyi ve allaha sükür hala savasiyor..en zoru yavrunun gözlerinin önünde acilar cekmesi ve senin hicbisey yapamaman..bagirsagindan ameliyat olduktan sonra 1hafta yemek vermediler serumla beslediler ,, ,, bebegim o kücücük agzina yüzü kadar koca emzigi almis nasil emiyodu ve okadar hastaydiki vücudu enfeksiyon kapmisti ama onun karni acti hicbisey umrunda deildi hem aglayip hem emzigi emiyodu...onu öyle görünce icim parcalandi ama elimdende bisey gelmedi sadece agladim...rabbim herkese ayri bir sinav veriyo..insallah sanada güzel bi yavru verir seninde yüzünü güldürür..

Cnm iyi düşün hep ne olur rabbim bağışlayacak bebeğini sana güçlü senin yavrun bırakmaz seni.Dualarım seninle,yavrunla.Geçicek bu günler,güzel günler çok yakın umudunu yitirme hiçbir zaman rabbimiz bizi duyuyor yanımızda her zaman unutma.Dirayetli ol lütfen yavrun için.Dualarım sizinle.

rabbım kolaylık ver acıl şifaaaaaaaaa ver yuvasına nasıp et ınşşşşşşşşşşşşşşş

yavrum nasilda direniyor insallah caban bosa cikmaz benimde 21 haftadayim hic denensiz kanamam oldu.elim agagimdan kanlar sekildi bir anda buz kesildi tüm vücüdüm.sükür simdi toparlanmaya calisiyorum.insallah yavrunu kucaklarsin canim.bu günler geride kalir.benimde hep korkum ya erken dogarsa diyorum.cok zor rabbimmm hem yavruna hem sana dayanma gücü versin insallahhhh

Geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah en kısa zamanda iyilik versin inş:)

canım benim ya... kıyamam senin o minik bebeğine... iyileşecek ve şimdiki gibi mücadeleci, kolay vazgeçmeyen bi kız olacak ilerde....dualarım bebeğinle...

feyza79 pamukannesi ve elif cok tesekkür ederim sizlere insalllah iyi olacak melegim...bugün gitmedim daha gökcemin yanina ,, icimde tuhaf bir his var ,, cok özledim melegimi...dün gittigimde hemsiresine nasildi gökce bugpn diye sordum,,, cok sakin ,, cok sevimli bi bebek ,, fazla aglamiyo uyaninca etrafi izliyo ,,, birinin onunla konusmasini istiyo dedi...hemsiresi onunla konusurken onu dinliyomus onu takip ediyomus...yavrum benim böyle seyler duymak beni cok mutlu ediyo...insallah daha güzel günleri beraber yasicaz....
feyzacigim benimde hersey yolunda giderken bir sabah uyandim ve kanamam oldu..o an düsüp bayilacaktim ,, bütün hayallerim bitti bir anda kendimi bi boslugun icinde buldum..rabbim kimseye yasatmasin,, ben hala hatirlamak istemiyorum...doktorlar bana senin ve bebeginin burda olmasi bir mucize diyolar...cok asiri kanamam varmis ,,, zaten ben hastaneye gittikten sonrasini hatirlamiyorum...rabbim bize ömür vermis öncelikle ama gittigimiz hastanede cok iyiydi allahasükür...cok stresli bi hayatim var (halada öye) benim dogum sebebim bu...ve ben bebegimin erken dogmasina neden olan o insanlarin yüzüne hala bakmak zorundayim....

devamlı bakıyorum gelişmelere maşllh kuzuna inadına inş daha daha inat eder annesi dualarımız sennle minik gökçenle

maşşalh bebeğine gerçekten mucize bebek iyi dayandı bu kadarşey yaşadın allah mükafatını verecek bebeğin annesine kavuşacak

yorucu bir gündü herzamanki gibi , ama bugün yoruldugum icin hic üzülmedim,,sikayetcide deilim...bugün ilk defa melegime alisveris yaptim..bebegim dogali 3 ay bitti ama benim elim alisverise gitmiodu...cok heveslenmeme ragmen hep korkuyodum "ya bisey olursa allah korsun ,, ben o kiyafetlere nasil bakarim ,, nasil dokunurum" diyodum..ama sükürler olsun bebegim iyiye gidiyo.. bir ameliyati daha var ama insallah onuda atlatacak...gökce benim ilk bebegim ne alcagimida bilmiyorum acemilik ne kötü..ve suan cok kücük,,acaba hastaneden cikinca kac kilo olur onuda tahmin edemiyorum ama aldim hosuma gidenleri...insallah güzel melegime giydiririm yakinda...saglikla , mutlulukla büyüsün melegim insallah,,,,

Canım Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun.melek yavrun bir an önce toparlanır umarım:Saruboceq:

takip ediyorum burayı

herşey çok güzel olacak göreceksin

inşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın.yüce rabbim tüm bebeklere saglıklı uzun ömür versin.

Back