ah canim ,,, sizleri aglatmak deil benim istegim...kimseyle paylasamadigim duygularimi ,, icimdeki korkularimi ,, endiselerimi sizlerle paylasmak ,,,, biraz destek ,,, birazda deneyimli arrkadaslardan öneri almak .....bize destek olan herkese ayri ayri tesekür ediyorum...
allaha sükür melegim simdi iyi ,,, hala antibiyotik tedavisi devam ediyo ama iyi melegim...suan benim uykularimi kaciran 1hafta sonraki ameliyat...hayirlisiyla bunuda atlatsaydik....melegim yavas yavas biberonla yemeyi ögreniyo ama hala aphne ler oluyo ... onun icin fazla icemiyo...hem yutmak hemde nefes almak onun icin cok zor suanda..biraz daha ögrenmesi gerek ....dualarinizda melegimi unutmayin teyzeleri ,,, ameliyati iyi gecsin hayirlisiyla...kizim hastaneden gelsin hayirlisiyla burda resimlerini paylascam sizlerle,,,o tombik yanaklari sizde görün istiyorum....
ylnz çok sevindim meleğinin iyi olduğuna rabbim gani gani şifalar nasip etsin daha çok minik gökçe allahın izniyle o ameliyatıda atlatıcak hiç merak etme dualarımızdasın tabiki görcez resimlerini inş en şanslı annelerden birisin sakın unutma gökçende en şanslı bebeklerden biri gökçen neleri atlattı inş bunuda atlatıcak devamlı takip ediyorum ama sende ne olur bizleri hiç habersiz bırakma oldumu her anını yaz inanki aklımdasın aklımızdasın allaha emanet olun kuzunla