• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim samimiyetin icin tesekkürler...gözlerim doldu okurken ...benim icin okadar cok sey yapiyosunuzki...burda yazdiklariniz bana destek olmaniz inanin benim icin cok önemli...ailem türkiyede yasiyo ben almanyada sizlerle dertlesiyorum ,,yanlizligimi paylasiyorum...dualarin iyin cok saol....

canım benim napıyozki kardeşiz ya hepimiz tüm inananlar müslümanız elhamdürillah hepsinden önce burdaki biçok bayan anne ya bunun ötesi yokki anne hepimiz seni o kdr ii anlıyozki,eğer sana güç verebiliyosak biraz olsun ii olabiliyosan ne mutlu bize keşke yakın olsak olabilsek en azından dualarda beraberiz yine diyorum rabbim sana bol bol metanet nasip etsin gökçenede acil şifalar herkesin bi imtihanı var senin imtihann böle şunu düşünme geç doğsaydı bunları yaşamıcaktım bak ben 37 haftalık doğum yaptım ama meleğimi enfeksiyondan kaybettim hiçbir ilaç tedavisine cvp vermedi benimde imtihanım böyleymiş

ynlz Merhaba

Çok üzüldüm yaşadıklarına içim parçalandı vallahi Allah'ın yardımıyla kızın herşeyin üstesinden gelecek hiç merak etme..
Senin için dua ediyorum Allah herkesin yavrusunu sağlıklı, sihhatli, kucağında olmasını nasip etsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
canim benim cok gecmis olsun rabbim hayirli sifalar nasip eylesin en kisa zamanda kucagina alip evinize geldiginiz günleri göstersin yaradanim:Saruboceq:

ylnz, nasılsınız..
gökce kilo alabildi mi ameliyat için tarih belli mi

gökce 2070 gr oldu (masallah kizima) ameliyat 21 haziranda olcak...aslinda bu ameliyat icin yarim sene bekleniyomus ama benim kuzum kalin bagirsagini hic kullanamdigi icin cok sivi kaybediyo,,,,doktorlarda ameliyat olmasi gökce icin daha iyi olur diye beklemk istemiyolar...hala cok kücük korkuyorum..rabbim yardim etsin...

yine bugünüde kizimin yaninda gecirdim ve biraz önce eve geldim,,,sabah kizimi ameliyat edecek cerrahla randevumuz vardi aksam saat 5 tede erken dogan bebek doktoruyla (frühförderung) randevumuz vardi yogun bir gün gecirdik,,,cerrahimiz bize ameliyati anlatti ,, risklerini anlatti ,,, avantajlarini anlatti ,, insallah hersey yolunda gider...burda erken dogan bebkler icin programlar daha hastaneden cikmadan basliyo ,, türkiyede nasil bilmiyorum orda böyle bisey yasayan bi tanidigim hic olmadi....jimnastiklere .... vücud masajlarina ...el ,, ayak masajlarina basladi kizim....allaha sükür herseyin yolunda oldugunu söylüyor doktoru....kizimda 2.derece beyin kanamsi vardi ,,,, belki ilerde onun hayatini etkileyecek bir sorunu olabilir diodu doktorlari insallah bisey olmaz,,,suan hersey yolunda .... gelecek hafta kizim su yataginda yapacak jimnastigi bakalim onu nasil yapacak....hergünümüz ayri bir yogun geciyo...rabbim bu günlerin sonunu hayira cikarsin insallah....bütün annelere kolayliklar versin....

insallah gececek ebrarcim...hamile oldugumu söyledigimde diger topicte nasil halaylar cekmistik..bunlari yasayacagim aklima gelmemisti..ama sükürler olsun yavrum beni birakmadi...tabi onun cektigi acilar benim kalbime isledi ,,, asla unutamam ,,,,rabbim yardimcimiz olsun...

canımsın yaa hatrlamazmıyım inşallah kızını alıp eve döndüğündede çekicez halay .rabbim büyük çok güçlü maşallah gökce inşallah herşey daha iyi olucak canım .dualarımdasın bunu bil hayatım .allah yar ve yardımcınız olsun opuyorumnanaktan

yine bugünüde kizimin yaninda gecirdim ve biraz önce eve geldim,,,sabah kizimi ameliyat edecek cerrahla randevumuz vardi aksam saat 5 tede erken dogan bebek doktoruyla (frühförderung) randevumuz vardi yogun bir gün gecirdik,,,cerrahimiz bize ameliyati anlatti ,, risklerini anlatti ,,, avantajlarini anlatti ,, insallah hersey yolunda gider...burda erken dogan bebkler icin programlar daha hastaneden cikmadan basliyo ,, türkiyede nasil bilmiyorum orda böyle bisey yasayan bi tanidigim hic olmadi....jimnastiklere .... vücud masajlarina ...el ,, ayak masajlarina basladi kizim....allaha sükür herseyin yolunda oldugunu söylüyor doktoru....kizimda 2.derece beyin kanamsi vardi ,,,, belki ilerde onun hayatini etkileyecek bir sorunu olabilir diodu doktorlari insallah bisey olmaz,,,suan hersey yolunda .... gelecek hafta kizim su yataginda yapacak jimnastigi bakalim onu nasil yapacak....hergünümüz ayri bir yogun geciyo...rabbim bu günlerin sonunu hayira cikarsin insallah....bütün annelere kolayliklar versin....

ay canım inşallah ameliyatı başarılı geçicek inanki bebişler daha güçlü oluyo .rabbim sizede güç versin inanıyorum enkısa zamanda sağlığına kavuşacak .öpüyorum seni

canım mrb maşallah bebeğine epeyce olmuş daha da iy olacak eve gelince göreceksin dahada toparlanacak benim bebişimde 3 gün önce ameliyat oldu fıtıktan şimdi çok rahatladı yavrucum en azından rahat uyuyo bide kilosu az olduğu halde çok çabuk atlattı hemen kaynıyo yarası doktorlara insan ilk inanamıyo ama yaşayınca daha iy görüyo teyzemde berlinde benim zor anlarımda hep açar teselli ederdi sağolsun hatta en yakın arkadaşının ikizleri 550 ve 600 gr olarak doğmuşlarmış ve beni inandırmak için onları anlatırdı okadar zamanları atlattılar 5 yaşındalar ve sağlıklılar diyordu yani demek istediğim sizin orda daha iy hatta bize göre çok çok iy bu yönden gökçen şanslı hiç korkma Allah ona inşallah güzel kader yazmıştır bizim burda ben farkettiğim halde hastanede doktoru inandıramadım gözünü enfeksiyon kaptığına hattta 2 gün düşün artık ne kadar şanslı olduğunuzu HERŞEY GÜZEL OLACAK dualarımızla inşallah hiç kötü düşünmeden yavrunun bu küçük hallerinin sevimliliğinin tadını çıkar ileerde de kötü hatırlamamak için herşey olup geçiyo ve insan geriye döndüğünde nekadar kendimi yıpratmışım diyo inan ve sonunun hep güzel olacağını düşün ben bebğimin bugün ropu vardı çok şükür iyiye gidiyo ama oraya küveste gelen başka bebekler vardı onları ve makine seslerini duyunca o günleri hatırldım ve inan çok kötü oldum halbuki şuan bebğimi Allah eksizsiz nokasansız bana nasip etti keşke bu kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum emin ol sende öyle diyecen uzattım birz ama okuyunca rahatlayacağını biliyom herşeyden önce ve herkese rağmen kendine iy bak

canım yazını daha yeni okudum gözlerim doldu gerçekten.ama maşallah meleğin çok güçlü ve inatçı inşallah bu ameliyatı da sağ salim atlatacak eminim ben.bütün dualarım sizinle..kiloda almış güzel prenses bak iyiye gidiyor hiç korkma bende 27 haftalık doğmuşum bundan 23 sene önce düşün o zamanda bile doktorlar çok şaşırmışlar nasıl hayatta kaldım diye ama rabbim ol derse oluyor işte hiç üzülme senin bebeğinde en kısa zamanda toparlanacak ve ameliyatı çok başarılı geçip evinize gelecek.:Saruboceq:

gökce 2070 gr oldu (masallah kizima) ameliyat 21 haziranda olcak...aslinda bu ameliyat icin yarim sene bekleniyomus ama benim kuzum kalin bagirsagini hic kullanamdigi icin cok sivi kaybediyo,,,,doktorlarda ameliyat olmasi gökce icin daha iyi olur diye beklemk istemiyolar...hala cok kücük korkuyorum..rabbim yardim etsin...

41kere maaşallah..ne kadar erken şifa bulsa o kadar iyi.. yoğun bakımda oldukları her gün hiçbişey olmasa bile risktir bu bebekler için.. böylesi daha iyi. Tüm kalbimle inanıyorum Gökcemiz bununda üstesinden gelecek.
ayrıca şunuda bil ki orada bebeğine çok çok iyi bakılıyor. biliyosun benim bebeğimde 4,5 ay hastanede kaldı. iki farklı hastanede yattı.bebeğime yapılan tedavilerle birlikte aynı hast.de kalan başka pek çok bebeğin hikayelerinide takip ettim bu süreçte.bütün bu tecrübelere dayanarak söylüyorum..için rahat olsun,umudunla birlikte duanda hiç eksilmesin

Bebeğim benim inşallah ameliyatını rahat geçirip hızla iyilesip annesine kavuşacak dualarım sizinle bizler bebeklerimizi ilk kez camın arkasında gören anneleriz üzüntünü kaygılarını yürekten hissediyorum umarım bize Gokcemizden coook güzel haberler gelir güçlü ol canım o senen güç alıyor hadi bize güzel haberler ver

insallah kavusaksin canim cogu gitti azi kaldi insallahhhhhh.masallah gökce bebek ne olaylar atlatmis
o cok güclü bir bebek .rabbim yardimciniz olsun dumaiz gökce bebekle insallah hepsi geride kalcak.

yanlz bebeğinin son durumu nedir sabahtan beri yazılanları iki gözüm iki çeşme okuyorum inşallah daha iyisinizdir lütfen gelişmeleri yaz

yanlz bebeğinin son durumu nedir sabahtan beri yazılanları iki gözüm iki çeşme okuyorum inşallah daha iyisinizdir lütfen gelişmeleri yaz

ah canim ,,, sizleri aglatmak deil benim istegim...kimseyle paylasamadigim duygularimi ,, icimdeki korkularimi ,, endiselerimi sizlerle paylasmak ,,,, biraz destek ,,, birazda deneyimli arrkadaslardan öneri almak .....bize destek olan herkese ayri ayri tesekür ediyorum...

allaha sükür melegim simdi iyi ,,, hala antibiyotik tedavisi devam ediyo ama iyi melegim...suan benim uykularimi kaciran 1hafta sonraki ameliyat...hayirlisiyla bunuda atlatsaydik....melegim yavas yavas biberonla yemeyi ögreniyo ama hala aphne ler oluyo ... onun icin fazla icemiyo...hem yutmak hemde nefes almak onun icin cok zor suanda..biraz daha ögrenmesi gerek ....dualarinizda melegimi unutmayin teyzeleri ,,, ameliyati iyi gecsin hayirlisiyla...kizim hastaneden gelsin hayirlisiyla burda resimlerini paylascam sizlerle,,,o tombik yanaklari sizde görün istiyorum....

Bebeğim benim inşallah ameliyatını rahat geçirip hızla iyilesip annesine kavuşacak dualarım sizinle bizler bebeklerimizi ilk kez camın arkasında gören anneleriz üzüntünü kaygılarını yürekten hissediyorum umarım bize Gokcemizden coook güzel haberler gelir güçlü ol canım o senen güç alıyor hadi bize güzel haberler ver

cok saol canim....36 gün sonra bebgimi kucagima aldim o ana kadar hep camin arkasindan izledim...o günleri hatirlamak istemiyorum...rabbim kimseyi o duruma düsürmesin ama erken dogan bebekleride oralarsiz etmesin..küvezler ... nefes makinalri o kablolar igneler olmasa yavrularimiz kurtulamazlardi...sonu mutlu olsun herseye raziyim ben....her anne gibi...

inşallah ynlz önümüzdeki ameliyatı da hayırlısıyla atlatıcaktır sen gönlünü ferah tut mutlu haberlerini bekliyoruz

maşaallah daha da iyi olacak annesi inşaallah ameliyatıda sorunsuz geçer fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz kuzunun...dua ediyoruz meleğimle size...:Saruboceq:

canım Allah şifa versin öncelikle...ne yazayım bilemiyorum ama dua ediyorum ikiniz için..Allah'ım yavrunu sana sağlıkla bağışlasın inşallah..en kısa zamanda iyileşip hastaneden çıkarsınız inşallah..kendine iyi bak..meleğinin sana ihtiyacı var..onun gibi güçlü ol sen de...(öylesin zaten)..iyi haberler alman dileğiyle...

allah sabır versin sana, çok zordur eminim. ama sabret minik gökçe iyileşecek, sağlığına kavuşacak ve yaşıtlarından farksız bir çocuk olarak yaşamına devam edecek. ben inanıyorum...

Back