• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
CAST-WAY ve BITANESII ve kuzumun diger teyzeleri cok saolun bizide merak edip arayip soruyosunuz...kizimin durumu iyi allaha sükür kilo aliyo ,,, yavas yavas mamasini yemyide ögrendi...ama su ameliyat kabusum oldu ..... ne yiyebiliyorum ...ne uyuyabiliyorum....yarin saat 12.30da bir aksilik olmazsa hayirlisiyla kuzum ameliyata girecek...2 saat sürermis amelyiat...yavrum benim kiyamiyorum ona ,,, kücük kuzum ,,, nasil dayanim bilmiyorum.....cok korkuyorum ,,, her dakikam gökce artik...rabbim kücük kizimin ,, melegimin yardimcisi olsun...dua edin teyzeleri ... sizden ricam cok cok dua edin kuzuma....

Allah yardımcınız olsun ynlz inşallah gökçe yarın hayırlısıyla atlatıcak en kısa zamanda da annesinin yanına evine dönücek ameliyattan sonra gelişmeleri yaz bekliyoruz

CANIM BENıM ıNŞ MıNıK GÖKÇEN Allahın izniyle çıkcak hayırlısıyla ameliyattan sen ve gökçen dualarımızda rabbim tez zamanda acil şifalar nasip eder inş

ynlz,canım pek fazla siteye giriş yapamıyorum ,gelişmeleri okudum canım ,hiç merak etme gökçe çok güçlü bir kız bunuda aşacak başarıcak annesi,sen güçlü ol hep iyi şeyler düşün çünkü o seni hissediyor,canım allah sana bağışlasın yavrunu bu ameliyattan sonra iyileşir de kuzucuğuna kavuşursun inşallah ,
benim yavrumda geçen hafta ameliyat oldu,fıtıktan ,şükür iyiye gidiyor ,hep derlerdi prematüre bebekler çok güçlü olurlar diye doğruymuş neleri atlattı yavrum ,seninkide çok iyi olacak ve evinize gelecek sende benim gibi hiç uyumuyor ,durmuyor çok yoruyor diyeceksin,emin ol arkadaşım dualarım seninle ....

canım inş ameliyatıda sorunsuz atlatıcak gökçemiz sağlıkla kollarında olucak en kısa zamanda dualarımız sizinle....bu arada maşaallah kuzuma ne güzel kilo almışşş

kücük melegim,,kizim ameliyat oldu bugün...doktorlar 2 saat sürer demislerdi ama ameliyat 3saattan fazla sürdü..12de ameliyata girdi yavrum 3.30da cikti...bütün gün hastanedeydim ,,, yavrumun yanindaydim...allaha sükür ameliyati atlatti ama kizimi hic iyi görmedim,,,normal diyo doktorlari birkac günde ancak kendisine gelir diyolar...kücük bedeniyle cok büyük bi amelyiat gecirdi ve basardi diyolar...inanin kizimi görünce "keske ben ameliyat olsaydimda o bu acilari cekmeseydi "dedim....yavrrum benim nasil dayansin o kücücük haliyle....allahim birdaha göstermesin ,,, o 3 saat ömür gibi geldi bana bitmek bilmedi...rabbim hic kimseyi yavrusunun kapisinda bekletmsin...anne baba icin cokzor...bugün esimde bende bittik diyebilirim...yavrumu rabbime emanet ettim insallah kendini toparlar ve yarin onu daha iyi bulurum,,,
kizima 1 hafat yemek vermicekler....serumla beslicekler...önce bagirsaklarinin kendini toplamasi gerekiyomus..sancilarini hissetmesin ,,cok hareket etmesin diye uyutuyolar kizimi ,, nefes almayi unutur uyurken diye tekrar nefes makinasina bagladilar kuzumu..önce makinayi kabul etmek istemedi ,, kendi nefes almaya calisti kuzumun nefes borusu tahris oldu,,agzindan kan geldi,offff nasil daynim ben onun bu acilarina....insallah bir sorun cikmaz ,, bagirsaklari cálisir ve bizde kuzumla beraber enyakin ,,en hayirli zamanda evimize geliriz....bize dua eden tümmm teyzelerimize cok tesekkür ediyoruz....

kücük melegim,,kizim ameliyat oldu bugün...doktorlar 2 saat sürer demislerdi ama ameliyat 3saattan fazla sürdü..12de ameliyata girdi yavrum 3.30da cikti...bütün gün hastanedeydim ,,, yavrumun yanindaydim...allaha sükür ameliyati atlatti ama kizimi hic iyi görmedim,,,normal diyo doktorlari birkac günde ancak kendisine gelir diyolar...kücük bedeniyle cok büyük bi amelyiat gecirdi ve basardi diyolar...inanin kizimi görünce "keske ben ameliyat olsaydimda o bu acilari cekmeseydi "dedim....yavrrum benim nasil dayansin o kücücük haliyle....allahim birdaha göstermesin ,,, o 3 saat ömür gibi geldi bana bitmek bilmedi...rabbim hic kimseyi yavrusunun kapisinda bekletmsin...anne baba icin cokzor...bugün esimde bende bittik diyebilirim...yavrumu rabbime emanet ettim insallah kendini toparlar ve yarin onu daha iyi bulurum,,,
kizima 1 hafat yemek vermicekler....serumla beslicekler...önce bagirsaklarinin kendini toplamasi gerekiyomus..sancilarini hissetmesin ,,cok hareket etmesin diye uyutuyolar kizimi ,, nefes almayi unutur uyurken diye tekrar nefes makinasina bagladilar kuzumu..önce makinayi kabul etmek istemedi ,, kendi nefes almaya calisti kuzumun nefes borusu tahris oldu,,agzindan kan geldi,offff nasil daynim ben onun bu acilarina....insallah bir sorun cikmaz ,, bagirsaklari cálisir ve bizde kuzumla beraber enyakin ,,en hayirli zamanda evimize geliriz....bize dua eden tümmm teyzelerimize cok tesekkür ediyoruz....

Merhaba büyük geçmiş olsun çok sevindim iyi geçmesine Elminaya dua ederken hep Gökçeyede dua ediyorum.Bizim kızlarımız çok güçlüler hatta bizden güçlüler diyebilirim.Ameliyattan sonra biraz iyi görmemiş olabilirsin ama bu normal buyuk ameliyat geçirdi artı anestezi aldı ve buyuk insanlar bile böyle ameliyatlar geçirdiğinde baygın bi şekilde yatıyolarsa Gökçenin durumu da gayet normal.Elminada beyin ameliyatından sonra baya bi kötü görünüyodu ama toparladı ve şu anda hiç ameliyat geçirmemiş gibi ve bebeği uyutmalarıda gayet normal ağrısını hissetmesin diye.Üzülme diyemem anneyiz dayanamıyoruz ama iyi düşün iyi olsun.Dualarım minik Gökçeyle...

Canım maşallah Gökçemize bak gördünmü atlattı ameliyatı. O çok güçlü bir kız inşallah en kısa zamanda toparlayacak ve anneciğine kavuşacak. Büyük bir ameliyattı. ılk başlarda biraz halsiz görünebilir gözüne ama bak göreceksin 1 hafta sonra bile gözüne çok daha iyi görünecek annesi.

Canım Çokk geÇmıŞ olsun...allahım yar ve yardımcınız olsun.dualarım sızınle..

canım çok geçmiş olsun gökçeye maşşlah annesi neler atlattı bunuda atlatacak allahın izniyle bak ezan okunuyor yazarken allahım enkısazamnada bütün hasta olançocuklara şifa versin saglam dur canım bak bizler varız hep yanındayız

merhaba.öncelikle yalnız değilsin Allah yardımcın olsun.benim komşum bundan 14 yıl önce bu şekilde doğum yaptı ve 800 gramdı.çok uzun süre küvezde kaldı.çıktığında sadece 1 kiloydu.uzun zaman takipleri devam etti.şimdi o bebek 14 yaşında çapkın bi delikanlı :)) kendiminkide prematüre ama o kadar erken olmadı benim 2 kadardı ama ciğerleri hiç gelişmemişti.şimdi 7 aylık oldu ve canımı okuyor :) kısacası heşşey düzelecek ama zamanı var.Allahtan ümidin kesme ve duanı eksik etme

çok ama çok geçmiş olsun ayrıyeten çok sevindim inş rabbim bidaha yaşatmaz ve göstermez o günleri darısı tüm şifa bekleyen bebişlerin başına

inşallah çabucak atlatırsınız annesi bu günleride bian önce evinize kavuşursunuz geçmiş olsun . herşey dada iyi olur inşallah

masallahhh yavruma
cok azimli annesi insallahhh bütün bunlar geride kaldi.tabi icin parcaliniyor onu öyle görünce.kim dayanirir o haline .senin anlattigin yerde bizim icimiz yaniyor.insallah sifa bulur yavrum.artik gülüyor disleri cikti emekliyor ,yürüyorrrr, okula gidiyor parmak kiz diye okuruz canim.hep aklimdasiniz.insallah hersey yolunda gider.duamiz bosa cikmaz.rabbim yardimciniz olsun.rabbim melegine güc versin kuvvet versinnn insallahhhhhhhh

bugünde bizi yanliz birakmayan ,, güzel dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cooook tesekkür ediyoruz...allaha sükür kizim bugün kendini biraz toparlamisti...gecede tlf acip kuzumu sorduk hep iyiye gittigini söylemistiler...gercekten görüncede icim rahatladi biraz...tabi yavrumun sancisi var ,, hareket ettikce agliyo kuzum...karnida ac yemek vermiyolar ,,, yavrum emzigini hic birakmiyo sonrada bakiyo bisey gelmiyo basliyo aglamaya....insallah daha iyi olcak yavrum...
oksijan destegini bugün 3te cikardilar,,sabahta sondasini cikarmislar,,,artik fazlada uyutmuyolar,,yavas yavas normale dönüyo yavrum...ameliyatini gördüm bugün yavrumun ilk ameliyatindan kücük ,,,, baya kizarmis ,,,sismis,,,allahim yardim et yavruma o acilara nasil dayansin benim kücük melegim...rabbime sükürler olsunki kizim bunlarin hicbirini hatirlamicak...ilk zamanlar günlük yaziodum ama okadar kötü günler gecirdikki yazmaya elim gitmedi ve biraktim zaten hic hatirlamak istemiyorum ,,, kizimada hatirlatmak istemiyorum...rabbim annesinden ayri bütün bebeklere yardim etsin....

Merhaba büyük geçmiş olsun çok sevindim iyi geçmesine Elminaya dua ederken hep Gökçeyede dua ediyorum.Bizim kızlarımız çok güçlüler hatta bizden güçlüler diyebilirim.Ameliyattan sonra biraz iyi görmemiş olabilirsin ama bu normal buyuk ameliyat geçirdi artı anestezi aldı ve buyuk insanlar bile böyle ameliyatlar geçirdiğinde baygın bi şekilde yatıyolarsa Gökçenin durumu da gayet normal.Elminada beyin ameliyatından sonra baya bi kötü görünüyodu ama toparladı ve şu anda hiç ameliyat geçirmemiş gibi ve bebeği uyutmalarıda gayet normal ağrısını hissetmesin diye.Üzülme diyemem anneyiz dayanamıyoruz ama iyi düşün iyi olsun.Dualarım minik Gökçeyle...

cok saol canim rabbim elminanin ve gökcenin yardimcisi olsun...bu cektikleri acilari sonraki hayatlarina kefaret kilsin rabbim..yavrularimiza birdaha böyle seyler yasatmasin insallah...anneler icin cok zor .... yavrun gözlerinin önünde acilar cekiyo elinden bisey gelmiyo ,,, o acilar insanin icine isliyo...ben unutamam bugünleri...rabbim daha kötülerini göstermesin insallah....sabahtan buyana bebegimin yanindaydim sanki hic gitmemis gibiyim...onu birakip gelince vicdanim sizliyo,,,o ac karnina yatiyo orda biz yiyoruz ,, iciyoruz rahat rahat ...... anne yüregi iste herse aklima takiyliyo....bende elminaya ve bütün bebeklere dua ediyorum canim...allaha emanet olun

cok ama cok gecmis olsun bunuda atlatti minik prenses insallah bir an once kucagina saglikli bir alirsin ve evinize donersiniz

Back