- 1 Mart 2010
- 638
- 4
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saolun dualarimiz sayesinde insallah melegim iyilesicek ,,, ve ben ona kavusucam...rabbim hepinizden razi olsun...bebegim biraz daha iyi ama hala düzelmedi...solgun halsiz öylece yatiyo yavrum...kucagima aliyorum hic dokundurmak istemiyo aglamaya basliyo ,, heryeri aciyo herhalde kiyamiyorum ona kuzum benim...her yerini delik desik ettiler serumlarla bakamiyorum artik...doktorlar hemsireler okadar iyi davraniyolar ve okadar iyi bakiyolarki ama ben hepsinden sogudum hic birini göresim gelmiyo cünkü her gittigim de kizima ya serum takiyolar ya igne yapiyolar nasil agliyo kuzum ,,, biliyorum onun iyiligi icin hepsi ama anne yüregi iste dayanamiyo...rabbim melegime yardim et ,, ona sifa ver,, onu koru onu bize bagisla...
ynlz
nasıl oldu bebeğin
kaninda bakteri bulmuslar..antibiyotik tedavisi yapiyolar..yavrumun delinmedik yerini birakmadilar dün ... kuzum yorgun bitkin yatio öyle...insallah iyi daha iyi olcak...kizimda cok apne oluyo kalp atislari yavasliyo ,, biberonla yiyodu mamasini simdi biraktilar kalp atislari düzelince tekrar denicekelr...insallah gecer cabucak....cok saol canim ilgilendigin icin...
yanlızım canım yeni gördüm topicini çok zor günler yaşıyosunuz biliyorum ama inşallah geçicek canım kızın çok güçlü maşallah rabbim evinize sağlıkla dönmeyi nasip etsin dualarımdasın canım .bebişin iyi olucak geçicek bunlar inşallah
canım hep takip ediyorum bikaç gündür giremedim içim içimi yedi meraktan dualarımızdasın sakın unutma keşke elimizden bişiler gelse 24 haftalık minicik bedeniyle inş kucağında olcak komşuna çok kızdım boğasım geldi dengesiz insanlar şaka yapmış yaptığı şaka eksik olsun canım sakın üzülme üzülmemeye çalış benim meleğimden çokçok güçlü bi meleğin var herşeye rağmen direniyo rabbim inş bu emeklerinin mükafatını bol bol verir aklımdasın dualarımdasın allaha emanet olun kızınla
ylnz, bizim yavrularımız çok uzun bi yoldan, dağları tepeleri aşarak geliyolar kucaklarımıza..daha yürünecek bi sürü yolu var Gökcenin..bu yüzden her olumsuz değişiklikte kendini üzüp perişan etme..o 24 haftalık doğdu..bütün bunlar çok normal o yüzden..hep dua et.hep inan..benim oğlumda hastanedeyken burdaki arkadaşlar hep bu bebekler çok güçlü olur,şaşırtır seni diyolardı. oğlumun durumuna,tıbbi seyire,geçirdiği sıkıntılara ve ameliyatlara bakıp, moral vermek için böyle cümleler kurdukları düşünüyodum. ama haklılarmış..ölümden değil ölümlerden döndü oğlum. 4,5 ay sürdü mücadelemiz..bak şimdi kucağımda..
inşallah Allah Gökceme ve sana da bu mutluluğu nasibeder,inşallah çektiğiniz herşeyi unutturur. hep aklımda ve dualarımdasın