• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aminnnnn cok saolun insallah tüm melekler annelerine kavusur en yakin zamanda...

Canım, Allah bebeğine en kısa zamanda sağlık sıhhat versin. En kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin. Ona uzun ömüler versin. Benim de bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi. Şimdi evimizdeyiz. Eşim, onun bu dünyada yapacağı çok önemli işleri var, o yüzden bu dünyaya gelmek için bu kadar acele etti diyor. Bakalım yaşayacağız ve göreceğiz.

Allah bebişine güç kuvvet versin. :Saruboceq:Çok zor bir durum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişin...

Canım benim çok üzüldüm :(
Bi anne için en zoru bu olsa :( İnş biran önce meleğin iyileşir, kollarında uyutursuun onu.
Rabbim yardımcınız olsun , biran evvel kavuşması ümidimle.
Dualarımız yanıda olsun minik meleğiin :(

rabbim yar ve yardımcınız olsun
çok üzüldüm bende 32 haftalık dogum yaptım bebeğim çok şükür evimizde inşalllah senin bebeğinde kollarında olur en kısa zaman da hiç üzülme dua et bizler yanındayız dualarımızla sağlıklı bi şekilde evine kavuşur meleğin inşallah canım

tam hersey düzeldi diyorum,,tekrar basa dönüyoruz sanki...bugün heyecanla bebegimin yanina gittim herzamanki gibi ,, ama bebegim hasta olmus..enfeksiyon olmus..antibiyotik tedavisine baslamislar...yavrum gözlerini acamiyodu ,, rengi bembeyaz olmus ,, atesi varmis ama elleri buz gibiydi...allahim neler cekti yavrum kiyamiyorum ona....insallah cabucak toparlar yavrum...allahim sen sifa ver....

canım ne zor günler geçiriyosun

ama bnları aşacaksınız

ve minik kuzuna bu günlerini anlatacaksın

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
en kısa zamanda yavruna kavuşmanı dilerim

allah acil şifalar versin.
siz de güçlü olmaya çalışın.
iyileştiğinde size ihtiyacı olacak

Canım Allah güç kuvvet versın uzun ömür versın yavruna bence çok güçlü bir evladın var :nazar:

canım benim sabret sonu hayırlı ve güzel olacak bizim kaderimizde böyle heran sınav olmakmış bebklerimizle anca yaşayan bilir kıyafet bile alamktan korkmayı kimse anlıyamaz bunları anca bizim gibi korkarak alış veriş yapanlar yanına gidip kötü haberini almaktan korkmayı nediyim Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun enfeksiyondan hiç korkma onlar okadar güçlüki gerçekten insan o kadar şeyi birer birer atlattıklarını görünce inanıyo bu gerçeğe benim bebeğimde şimdi evde ama eve gelişine doyamadık heran bişeyi çıkıyo çıkmadan roptan gözü enfeksiyon kaptı ondan bize geçti o iyileşti benim gözüm hala atlatamadı şimdide fıtık çıktı ameliyat olacak ama gerçekten korkmuyorum onun gücüne inanıyorum Allahım onlara ayrı bi güç vermiş hem düşün nekadar küçüktü bir sürü şeyi geride bıraktı bunlarıda bırakacak atlatacaklar hepsini inşallah senin bebeğinde hepsini atlatacak göreceksin bizim gibi onla uğraşmaktan başka bişey yapamıyacaksın ama yinede onu öpüp koklayıp bıkmayacaksın sabrın sonu çok güzel olacak dualarımız sizlerle

canım maşallah meleğine. çok güçlü bir bebekmiş. en kısa zamanda allah kucağına almayı nasip etsin
dualarım seninle

cnm benim inş bebeğin iyileşecek annesi sen güçlü olmalısın enfeksiyonu antibiyotikle atlatacak inş benimki anne karnında kapmıştı enfeksiyon merak etme geçicek hepsi biraz sabır cnm

cok saolun dualarimiz sayesinde insallah melegim iyilesicek ,,, ve ben ona kavusucam...rabbim hepinizden razi olsun...bebegim biraz daha iyi ama hala düzelmedi...solgun halsiz öylece yatiyo yavrum...kucagima aliyorum hic dokundurmak istemiyo aglamaya basliyo ,, heryeri aciyo herhalde kiyamiyorum ona kuzum benim...her yerini delik desik ettiler serumlarla bakamiyorum artik...doktorlar hemsireler okadar iyi davraniyolar ve okadar iyi bakiyolarki ama ben hepsinden sogudum hic birini göresim gelmiyo cünkü her gittigim de kizima ya serum takiyolar ya igne yapiyolar nasil agliyo kuzum ,,, biliyorum onun iyiligi icin hepsi ama anne yüregi iste dayanamiyo...rabbim melegime yardim et ,, ona sifa ver,, onu koru onu bize bagisla...

canım benim sabret sonu hayırlı ve güzel olacak bizim kaderimizde böyle heran sınav olmakmış bebklerimizle anca yaşayan bilir kıyafet bile alamktan korkmayı kimse anlıyamaz bunları anca bizim gibi korkarak alış veriş yapanlar yanına gidip kötü haberini almaktan korkmayı nediyim Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun enfeksiyondan hiç korkma onlar okadar güçlüki gerçekten insan o kadar şeyi birer birer atlattıklarını görünce inanıyo bu gerçeğe benim bebeğimde şimdi evde ama eve gelişine doyamadık heran bişeyi çıkıyo çıkmadan roptan gözü enfeksiyon kaptı ondan bize geçti o iyileşti benim gözüm hala atlatamadı şimdide fıtık çıktı ameliyat olacak ama gerçekten korkmuyorum onun gücüne inanıyorum Allahım onlara ayrı bi güç vermiş hem düşün nekadar küçüktü bir sürü şeyi geride bıraktı bunlarıda bırakacak atlatacaklar hepsini inşallah senin bebeğinde hepsini atlatacak göreceksin bizim gibi onla uğraşmaktan başka bişey yapamıyacaksın ama yinede onu öpüp koklayıp bıkmayacaksın sabrın sonu çok güzel olacak dualarımız sizlerle

gercekten korkarak yaptim alisverisi ,, zaten hep bekledim bugüne kadar almadim hicbisey...ama bebegim yine hastalandi...birazdan kizimin yanina gitcem yine kötü haber almaktan korkuyorum:((( insallah daha iyidir yavrum....rabbim senin bebeginede sifa versin insallah cabucak atlatir ameliyatini...dua edelim hep elden baska bisey gelmiyo...

dün esimle hastaneye gidiyoduk kapinin önünde komsular oturuyodular..slm verdik biraz konustuk sonra arabaya binerken komsu sizin bebekte baba demeyi ögrenecek öyle cikacak hastaneden dedi..okadar üzüldümki...belki o saka yapmak amaciyla dedi ama beni cok üzdü...o an benim bebegim neler yasadi ve hala yasiyo sen biliyomusun demek geldi icimden ama bisey demedim...esim saka yapti üzülme diyo ama insanlarin düsüncesizliklerine sabrim kalmadi artik...onlar icin ne kadar kolay bide benim hissettiklerimi bilseler.....

Back