Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sabret sonu hayırlı ve güzel olacak bizim kaderimizde böyle heran sınav olmakmış bebklerimizle anca yaşayan bilir kıyafet bile alamktan korkmayı kimse anlıyamaz bunları anca bizim gibi korkarak alış veriş yapanlar yanına gidip kötü haberini almaktan korkmayı nediyim Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun enfeksiyondan hiç korkma onlar okadar güçlüki gerçekten insan o kadar şeyi birer birer atlattıklarını görünce inanıyo bu gerçeğe benim bebeğimde şimdi evde ama eve gelişine doyamadık heran bişeyi çıkıyo çıkmadan roptan gözü enfeksiyon kaptı ondan bize geçti o iyileşti benim gözüm hala atlatamadı şimdide fıtık çıktı ameliyat olacak ama gerçekten korkmuyorum onun gücüne inanıyorum Allahım onlara ayrı bi güç vermiş hem düşün nekadar küçüktü bir sürü şeyi geride bıraktı bunlarıda bırakacak atlatacaklar hepsini inşallah senin bebeğinde hepsini atlatacak göreceksin bizim gibi onla uğraşmaktan başka bişey yapamıyacaksın ama yinede onu öpüp koklayıp bıkmayacaksın sabrın sonu çok güzel olacak dualarımız sizlerle