• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çoook çoooook sevindim sizin adınıza Rabbim hep güldürsün yüzünüzü sağlıkla büyütün inşallah maşallah kızımıza çok güçlü bi bebek :nazar:
( şu küçük meselesi bizimde başımızda gören ayyy bu çok küçük diyolar :) bilmiyorlarki doğduklarında nasıllardı, ama biz farkındayız elhamdülillah önemli olan şeyin sadece sağlıkları olduğunun, bizim kızlarımızda ince çıtı pıtı kibar bişey olcaklar ohh )

canim güldürdün beni allahda seni güldürsün :)) bizim kizlarimizin rejim yapmaya ihtiyaci olmicak ne güzel....baskalarinin dedigini duymamaya calisiýorum benim tatlim neler yasadi bu hallerine binlerce kez sükürler olsun...varsin zayif olsun ....kücük olsun...

hepinize tesekkürler ... rabbim hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin insallah... bebek özlemi cekenlere güzel kokulularina kavusmayi nasip etsin....
gökce dün cok huzursuzdu.. gaz sancisi vardi baya zorladi yavrumu...masaj yaptim ... jimnastik felan hepsini denedik faydasi oolmadi enson bitkisel bi ilac verdik biraz uyudu ama hic bisey yemek istemedi...hayirlisiyla su hastaneden ciksaydik...insallah...

basliktada yazdigim gibi bebegim 24 haftalik 730 gr dogdu...95 gün oldu hala yogun bakimda...3 haftalikken sadece 800 grdi kalbinden ameliyat oldu ,, bu ameliyattan 3 hafta sonra bagirsagi delindi ve bagirsaklarindan ameliyat oldu ... bagirsagin delinen yerini 2,5 cm kesip aldilar bagirsaklarinin iki ucu su an disarda kizim 2.5 kilo olunca tekrar bir ameliyatla birlestirecekler...bugüne kadar olan herseye dayandim sabretim ama 3 ay bitti hala kizim toparlanamadi gecen hafat sonu vücudu susuz kaldigi icin fenalasti kizim ,, yeniden ilac tedavisine baslandi...ve kizimin bagirsaginin alt tarafi yani su an kullanmadigi tarafi calismiyor ... icine sivi verdiler poposundan cikmasi gerekmis ama cikmadi...yarin baska hastanede ayrintili ultrason yapacaklar neden olmadi diye bakacaklar...eger bagirsakta daralma veya yeni bi delik varsa(allah korusun) yeniden ameliyat olcak kuzum..cok korkuyorum dua edin lütfen..yavrum dogdugu günden beri cekmedigi kalmadi..dayanamiyorum artik..gözümün önünde yasam mücadelesi veriyo ben hicbisey yapamiyorum,,acilarina care olamiyorum,,uykular haram oldu..yiyemiyorum icemiyorum,allahim nasil bi aci bu...dayanma gücü ver bana....

allahım yardımcın olsun ya ne kadar acılar çekmişsiniz beraber....

en yakın zamanda şifa bulur evladın inşallah....

allah yar ve yardımcınız olsun eşininde sizinde....

merhaba hepinize.. insallah hepiniz coooook iyidirsiniz...rabbim su mübarek günlerde gönlünüzdekini sizin icin hayirli kilsin insallah....
biz hala hastaedeyiz fazla kalmayiz dedik ama burdada 2 haftamiz coktan bitti ... persembe günü cikarmayi düsünüyolar melegimi tam kesin deil ama öyle bi citlatti hemsire .... insallah cikariz persembe günü...kizimin son kontrolleri yapiliyo...3 gün önce nöroloji kontrolümüz vardi doktoru memnun kaldi ama benim yavrum hic memnun kalmadi :((( kuzumun bacagindan ,, kolundan tutup tutup salladi doktor amcasi ... cok korktu melegim ... bütün gece sicradi uykusunda .... sirada beyin ve karin ultrasonlari var onlarida yapinca burda kalmamiza bir sebep kalmiyor....gökceyi eve kücük bi makinayla gönderiyolar ,, takip icin .. uyurken kullanicaz kalp atisini ve nefes alisini takip icin...aslinda kizim iyi ama cok kücük dogdugu icin gerekli gördü doktorlari...doktorumuz evde uyurken asla yüz üstü yatirma dedi .. erken doganlarda ani kalp durmasi oluyomus..ama uyanikkende yüz üstü yatirki hem sürünme pozisyonuna alissin hemde kafasini tutmayi ögrensin ,,, kendini yukari dogru cekmeye calissin diye..sali günüde esim ve ben acil ilk yardim kursuna katilicaz .. bunlardan anliyorumki eve dönüncede bana dinlenmek yok ,, kosturmaya devam...rabbim baska dert keder vermesin ... bunlarda gecer insallah...allaha emanet olun .....

ınşşşşşşş canım cok guzel gunler senı bve bebegını beklıyo.........rabbım kolaylık versın ve ayırmasın masallahh kızuına o çok guçlu olucak

evet ya gökçemizi merak ediyoruz teyzeleri olarak imkanın varsa koyda görelim şu minnoşu...:ecrin_bebek:

savaşçı kız opuyorumnanaktan alllahım çok büyük... yazılanların hepsini tek tek okudum gerçekten zor bi süreç ana baba ve küçücük bebişler için...mutluluğunuz daim olsun....bebişin hep kollarında, anasının kokusuyla uyusun...

kızının iyi olmasına çok sevindim takip ediyordum inan çok mutlu oldum darısı benim kuzularımın başına onlarda küvezde 28 haftalık 1150gr ve 1050gr doğdular bugün 17. gün durumları kritik Allahım onlarıda bana bağışlasın

inş. sağlıkla geçersiniz evinize gökçe prensesle ve herşeyi hastanede bırakıp çıkar... çok güçlü küçük hanım bugünlere geldi inş. bundan sonrada hiç bişeycik olmıcak annesi
hepimizin duasını aldı miniş..birde bu güçlü küçük kızlada tanışırız inş...

kızının iyi olmasına çok sevindim takip ediyordum inan çok mutlu oldum darısı benim kuzularımın başına onlarda küvezde 28 haftalık 1150gr ve 1050gr doğdular bugün 17. gün durumları kritik Allahım onlarıda bana bağışlasın

canim rabbim kücük kuzularina sifa versin insallah..senin suan ki halini tahmin edebiliyorum ,, bana cok uzak deil hala ayni ruh halindeyim...güclü olmaya calis benim meleim önce rabbimin izniyle sonra sizlerin dualariyla atlati insallah ,, bende senin yavrularin iicn dua etcem ... insallah tez zamanda kurtulurlar..benim kizim daha kücüktü basardi seninkiler masallah iyi kilolari korkma dua et ... rabbim yar ve yardimcin olsun..

ınşşşşşşş canım cok guzel gunler senı bve bebegını beklıyo.........rabbım kolaylık versın ve ayırmasın masallahh kızuına o çok guçlu olucak

cok saol canim....insallah güzel günler görürüz...senin melekler nasil insallah iyidirler..aeo

evet ya gökçemizi merak ediyoruz teyzeleri olarak imkanın varsa koyda görelim şu minnoşu...:ecrin_bebek:

canim ben koymak istiyorum resimlerini ama babmiz hastaneden cikmadan istemiyo:1no2: ama cikinca eklicem bende sizlerle tanistirmak istiyorum kizimi...bütün zor zamanlarimizda melegimi yanliz birakmadiniz sok saolun buyüzden oda sizi tanimak istiyor :ecrin_bebek:

hihoyyythihoyyytallahimmmm sana sükürler olsun .... yarin eve gidiyoruzzzzzzzz...doktoru gidebilirsiniz eve dedi ..... rabbim bunlardan daha kötüleriyle karsilastirma bugünlerimizi aratma bir daha yasatma insallahhhhhh.... cok mutluyum simdi mutluluktan aglayabilirim allahim sana ne kadar sükretsem azdir...cok zor günler yasadik ama sonunda kazandik rabbimin izniyle sizin dualarinizla.....hepinize cok tesekkürler....olumunekankayizsmile:lepi:hihoyyyt:teytey::teytey::dance:

canım gözün aydın,çok sevindim bu habere.hep seni ve bebeğini buradan takip ediyordum.hiç yorum yazmasam bile heyecanla okuyordum yazdıklarını.bu habere çok sevindim.darısı bebeklerini bekleyen diğer annelerin başına İnşallah.

canım bu mubarek günde güzel haber almana sevındım allah yardımcımız olsun neler hissettiğini anlayabılıyorum bende yaşamıştım o anları kızlar daha dırençli oluyorlar merak etmeee görüşmek dileği ile haberlerını bekliyorum

gözün aydın arkadaşım çok ama çok sevindim senin adına
rabbim kızına sağlık versin herzaman güzel haberler alman dileğiyle
başını endişeyle okurken sonunda çok mutlu oldum:lepi:

ylnz çok sevindim canım maşallah subhanallah bebeğine...allahım tüm kötülüklerden korusun onu inşallah....

Back