Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook çoooook sevindim sizin adınıza Rabbim hep güldürsün yüzünüzü sağlıkla büyütün inşallah maşallah kızımıza çok güçlü bi bebek
( şu küçük meselesi bizimde başımızda gören ayyy bu çok küçük diyolar :) bilmiyorlarki doğduklarında nasıllardı, ama biz farkındayız elhamdülillah önemli olan şeyin sadece sağlıkları olduğunun, bizim kızlarımızda ince çıtı pıtı kibar bişey olcaklar ohh )
basliktada yazdigim gibi bebegim 24 haftalik 730 gr dogdu...95 gün oldu hala yogun bakimda...3 haftalikken sadece 800 grdi kalbinden ameliyat oldu ,, bu ameliyattan 3 hafta sonra bagirsagi delindi ve bagirsaklarindan ameliyat oldu ... bagirsagin delinen yerini 2,5 cm kesip aldilar bagirsaklarinin iki ucu su an disarda kizim 2.5 kilo olunca tekrar bir ameliyatla birlestirecekler...bugüne kadar olan herseye dayandim sabretim ama 3 ay bitti hala kizim toparlanamadi gecen hafat sonu vücudu susuz kaldigi icin fenalasti kizim ,, yeniden ilac tedavisine baslandi...ve kizimin bagirsaginin alt tarafi yani su an kullanmadigi tarafi calismiyor ... icine sivi verdiler poposundan cikmasi gerekmis ama cikmadi...yarin baska hastanede ayrintili ultrason yapacaklar neden olmadi diye bakacaklar...eger bagirsakta daralma veya yeni bi delik varsa(allah korusun) yeniden ameliyat olcak kuzum..cok korkuyorum dua edin lütfen..yavrum dogdugu günden beri cekmedigi kalmadi..dayanamiyorum artik..gözümün önünde yasam mücadelesi veriyo ben hicbisey yapamiyorum,,acilarina care olamiyorum,,uykular haram oldu..yiyemiyorum icemiyorum,allahim nasil bi aci bu...dayanma gücü ver bana....
kızının iyi olmasına çok sevindim takip ediyordum inan çok mutlu oldum darısı benim kuzularımın başına onlarda küvezde 28 haftalık 1150gr ve 1050gr doğdular bugün 17. gün durumları kritik Allahım onlarıda bana bağışlasın
ınşşşşşşş canım cok guzel gunler senı bve bebegını beklıyo.........rabbım kolaylık versın ve ayırmasın masallahh kızuına o çok guçlu olucak
evet ya gökçemizi merak ediyoruz teyzeleri olarak imkanın varsa koyda görelim şu minnoşu...:ecrin_bebek: