• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ylnz cım resmi de bekliyoz bu arada şimdi çiykindir o annesi nazar değmez korkma...:)

maaşallah maaşallah bebeğimizin hikayesini yeni okudum baştan sona içimde bi korku bişey olmasın olmasın diyerek gözün aydın annesi şimdiden gücünü ve yaşam isteğini ne güzel göstermiş bizlere minik kız Allahım ömür boyu sağlık mutluluk versin ailece ikinizide öptük

Ay su son sayfalara gelene kadar kötü bişey olacak dişye bayıulacaktım neredeyse. çok şükür.allah hepimize bebeğimizi bagıslasın yarabbbimn.cok sevindim iyi olmalarına.

canımm allaha şükür miniğin eve gelmiş inşallah sağlıcakla uzun bir ömür yaşarsınız allahım acılarını göstermesin inşallahhh

ylnz cım resmi de bekliyoz bu arada şimdi çiykindir o annesi nazar değmez korkma...:)

cok cirkin teyzesi bir görsen neyine nazar degcek onun kaydirigubbakcemile3 misafir tirafigi basladi yogunuz biraz canim en yakin zamanda eklicem resim....bu arada ben resim eklemeyide bilmiyorumki bilen biri yardimci olursa sevinirim..

ylnzcım resmi masa üstüne kaydet önce...sonra kk da mesajda gelişmiş düzen var ya onu seç..orda üstte ataç işareti var ona tıkla orda yükle var görürsün...masaüstünü seçip ordan resmi bulur yükle dersin...kocaman opüyorum o çiykiniiiiiiiiii..........

allah cok buyuk bak goruyosun kzın yanında inşaallah bu gunlerı unutursunuz yakın zamanda acınız buyukmus ama dert veren allah dermanıda verıyo resmını gorsek su kucuk savascının dıyorum :D

ynlz,ne kadar mutlu oldum ne kadar sevindim anlatamam.uzun bir süredir giriş yapamıyorum bir koşturmaca dır gidiyor hayat ,minik yusuf la uğraşıyorum kızımın kaprisleri ev işleri gelen giden sıcaklar eşimin anlayışsızlıkları derken bir gün nasıl bitiyor bilemiyorum,gecede malum uykusuzluk tuz biber oluyor üstüne,bunlar hep tatlı telaş sağlık olsun yeterki ,ben sana demiştim gökçene kavuşacaksın annesi sabır ,sen ben ve bizim gibi anneler ancak anlar onca vakit yolunu gözlediğin yavrunun eve geliş sevincini o mutluluğu şaşkınlığı anlatılamaz zaten yaşanması lazım ,benim oğlum 2,5 ay oldu eve geleli ben hala inanamıyorum o günler aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum hergün kötü bir haberini alma korkusuyla yaşamak aman allahım ne kadar kötüydü kimseye vermesin rabbim ,
bu günlerini tadını çıkar meleğinle hasret gider annesi ,o senin sevginle bu hayata tutundu yüce rabbim sizi bir daha hiç ayırmasın inşallah darısı yavrusunu hasretle bekleyen annelerin başına ....

canımmm gözün aydın olsun çokkk şükür kavuştun bebişine Allah bir dah ayırmaz inşallah ev konusunda hiç end,şelenme eve alışması 1 1.5 ayı buluyo ama gerçekten bizler bu konuda bu site saysinde daha itinayla bu işi yaptığımızdan sorun yaşanması çok zor herşey yolunda gider inaşallah benim oğluşum eve artık öyle bi alıştıki 5 gündür anneannedeydik gündüz hiç uyuyamadı bu gün evimzdeyiz uykudan gözünü açmıyo alışıyolar yani zor olmuyo

çok ama çok geçmişler olsun ve bu arada gözünaydın inş bundan sonraki gün ve yıllarınız sağlık ve mutluluk ve huzur içinde geçer çok uzun zamandır girmemiştim siteye çok sevindim yazılanları okuyunca darısı tüm şifa bekleyen bebişlerin başına rabbim hayırlısıyla büyütmek ve bi daha hiç ayrılmamak nasip eder inş

merhabalar hepinize...gökcem eve geldi buraya yazmaya bile vaktim kalamdi...bukadar zor ve yogun olcagini düsünmemistimkafamçokkarıştı tatli telaslar tabii rabbim bugüblerimizi aratmasin insallah...gökcem iyi allaha sükür ,, tabi onun eve alismasi,, bize alismasi eh bizimde ona alismamiz zaman aldi ama sükürler olsun hersey yolunda...tek bir problem var sütüm cok azaldi :((( ne yaptiysam yetmiyo kizima ...melegimde mamanin tadini hic begenmedi yemiyo...mama agzina gelince öööööööööööhh diyo resmen :)))) kücük cadimpompa yapiorum cok sivi aliyorum orucuda biraktim ama hala cogalmadi yetmio ne yapmaliyim budurumu yasyan varsa yardimlütfennn...

benim tecrübeli prematüre annelerinin yardimina ihtiyacim var...kizimi emzirmek istiyorum ama gökce gögsümü agzina alinca aglamaya basliyo ,, baya agliyo sanki onu dövüyomusum gibi...biraz inatlasiyorum zorluyorum ama sonrada kiyamiyorum poma yaptigim sütten veriyorum..biberona alisti emmek istemiyo ...sizler hastaneden eve gelince emzirebildinizmi yoksa hep pompami yaptiniz lütfen yardim edin ..ne yapmaliyim...doymuyo diye depresyona gircem ..emerse sütüm daha iiy geliyo hissediyorum pompa yaparken öyle gelmiyo ... ne zormus arkadaslar ya ,, hastanedeyken ayri zor eve gelince ayri zor...rabbim kolaylastirsin insallah....

size olan fotograf sözümü unutmadim yüzüm yok aslinda yazmaya:kedi: insallah en yakin zamanda yüklicem...allaha emanet olun...

canım öncelikle sakın stres yapma..biliyorum çok zor ama herşeyin bir süreç olduğunu ve düzeleceğini düşün..
benim kızım başlarda hiç emmedi..bu yüzden mama verdik,emmeyi istedi fakat süt olmayınca feryadı basıyordu..hatta memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyordu..tabi o ağladıkça ben ağlıyordum..lohusa psikolojisiyle beraber..artık tamam dedim hiç sütüm gelmeyecek bebeğim mamayla büyüyecek..bu süt işi kısır döngü zaten bebek emmeyince sütte gelmiyo doğal olarak..sütüm kesilme derecesine geldi..sonra sütümü düzenli hep sağdım içmediğim sıvı kalmadı ama ben stres yaptıkça sanki inadına sütüm azaldı..şimdi yetmesede çok şükür arttı..
birde bebeğin emmediğinde sakın sinirlenme,bebeğine kızma..muhakkat sütün onu kesmediği içindir,yani seni istemediğini falan düşünme..ben öyle düşünmüştüm:))tam tersi onunla konuş,güzel şeyler söyle..dokun,okşa,inan..
sütünü artırma konusunda ise naçizane bana iyi gelen 2 şey tespit ettim ben canım bu kk da okumuştum..sende dene istersen..
birincisi kuru veya yaş mayayı hafif sulandır(ben dr oetkerin instant mayasını denedim kuru olan) sonra üzrine meyva suyu koy(acılığını alsın içilebilir olsun diye)
ikinciside yarım barda pekmezin üzerine ılık su koyup sulandır..pekmez şerbeti olsun
bunlar bana iyi geldi..birde çıtır çıtır dereotu yiyorum (önceden kokusuna bile tahammül edemezdim)))
sakın moralini bozma ..bu bir süreç unutma,okudum da geçmişi sen neler atlatmış insansın bunu mu atlamayacaksınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayyy maşallahlar yetmez sana...
nasıl tatlısın sen öyle...
Allah bağışlasın canım... sağlıkla huzurla büyütmen dileğiyle...

Back