• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cok saolun teyzeleri sizlerin dualari sayesinde kizim iyi allaha sükür...bugün kizimin yanina esimle beraber gittik uyanikti kuzum....hemsire ablasi ücünüzün resmini cekim isterseniz dedi ,,, tabi seve seve evet dedik güzel resimler cekindik kizimla....gökcemden güzel haberler vereyim size ,,,, kizim artik ilac almiyor ,, serumlari cikti allaha sükür ,,, simdi sadece kendini toparlamasini bekliyoruz oda ne kadar sürer bilmiyorum ama insallah cabucak iyilesir kizim ve yanimda olur....bizde hazirliklarimizi yapmaya basladik ,, yaklasik 5 ay oldu ama hic biseye bakamiodum ...allahim bugünleri gösterdinya bize sana sükürler olsun..annesinden ayri bütün meleklerin yardimcisi ol rabbim....

çok sevindim senin adına ne güzel allah sağlık versin bir an önce doya doya öpün bebişinizi

cok saolun teyzeleri sizlerin dualari sayesinde kizim iyi allaha sükür...bugün kizimin yanina esimle beraber gittik uyanikti kuzum....hemsire ablasi ücünüzün resmini cekim isterseniz dedi ,,, tabi seve seve evet dedik güzel resimler cekindik kizimla....gökcemden güzel haberler vereyim size ,,,, kizim artik ilac almiyor ,, serumlari cikti allaha sükür ,,, simdi sadece kendini toparlamasini bekliyoruz oda ne kadar sürer bilmiyorum ama insallah cabucak iyilesir kizim ve yanimda olur....bizde hazirliklarimizi yapmaya basladik ,, yaklasik 5 ay oldu ama hic biseye bakamiodum ...allahim bugünleri gösterdinya bize sana sükürler olsun..annesinden ayri bütün meleklerin yardimcisi ol rabbim....

Geçmiş olsun canım inş dahada iyi olur olumunekankayizsmile

çok şükür Allahıma bak ne güzel oldu işte maşallah gökçeye çok az kalmış evinize gelmeye çok güzel zamanlar geçireceksiniz anne kız gözün aydın

ismini tek tek yazamiyorum :çok üzgünüm: kusura bakmayin...hem güzel hemde yorucu geciyo günlerim...kuzumdan güzel haberler getirdim yine siz teyzelerine....önümüzdeki hafta kizimi normal klinige yollamayi düsünüyo doktorlari....duyunca nasil sevindim allahimmmm sana sükürler olsun:emir_bebek: artik benim kizimda evde böyle taklalar atacak :))))) insallah bisey cikmazda hevesim yine kursagimda kalmaz.....bugüzel haberi duyunca bizide aldi bi telas hergün hastaneye gidiyorum ,,, kizima alisveris yapiyorum,,,,yatagiydi arabasiydi ,,cicileriydi kosturuyoruz babasiyla....tabii bunlar güzel yorgunluklar..rabbim herkese bugüzellikleri tattirsin insallah....tabiii sizler beni iyi anlarsiniz bizimkiler kiymetli bebekler (her bebek kiymetlide bizimkiler baska) bende istiyorum ki kizimin hicbiseyi eksik olmasin...bir seyi eksik olsa veya sonra alirim desem gökceye haksizlik yapiyomusum gibi geliyo....onun cektigi bunca acidan sonra bu neki diyorum neden yapmiyosun diye kiziyorum kendime...cok yorulduk allahim sonunda yüzümüzü güldürür insallah....
teyzeleri kizim 2750 gr 132.gün 80cc mama yiyo....artik mamasini kendi icmeyi ögrendi ve artik nefes takibi yapilmiyo ... dualarinizi bekliyorum ....hepinizi öpüyorum..

canimm seni cok iyi anliyorum....canindan can seni birakip gidiyo ama hayat devam ediyo ,,, elden gelen bisey olsa ,, yapabilecek biseyi olsa insanin ... ama elimiz kolumuz bagli iste....melek oldu yavrun ,,, cennette bi melegin var.....insallah istedigin bir zaman da rabbim bir daha tattirir sana annelik duygusunu hayirlisiyla....

ameliyatın başarılı geçmesine çok çok sevindim ama okurken öldüm ağlamaktan.. allah sana nasıl bi sabır vermiş nasıl bi dayanma gücü ve azim bu.. dilerim allhtan bu sabrın bu çabanın karşılığını fazlasıyla alırsın ve bebeğine en kısa sürede kavuşursun.. resimlerinide burda görmek isteriz.. o günleri önce sana sonra bize nasip etsin allah.. konuyu takip edicem merakla bekliyorum gökçenin haberlerini. görüşmek üzere..:nazar: :nazar:

çok güzel haberler yazmışsın senin adına çok sevindim inşallah eve çıktığını evdeki yaramazlık haberlerini ve resimlerinide paylaşırsın canım . allah hakkınızda hayırlısını versin

Canım çok sevindim bu haberlere inşallah çok yakında sağlıkla kucağına alıp evine getireceksin kuzucuğunu.

çok sevindim canım...
alışveriş işlerinide bitirmişsin..
ınşallah kuzunu bir an önce alırsın koynuna...

canım başdan geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna benimde 28 haftalık ikizlerim doğdu ve kızım şuan memenjit geçiyor inan çok zor bir süreç Allah tüm annelerin yardımcısı olsun sabır ve güç versin bebeğinle sağlıklı uzun ömür dilerim

çok çok sevindim son gelişmelere gökçene kocaman bi MAŞALLAH mevlam neylerse güzel eyler bidaha inş bu günleri yaşamamanız dileğiyle kızınla nice nice sağlıklı huzurlu mutlu günler geçirmek rabbim nasip eder inş inan kendi kızımmış gibi çok ama çok sevindim tutamadım kendimi ağladım yine inş kızın için aldığın herşeyi hayırlısıyla kullanmak nasip eder rabbim sağlıcakla kalın kızını öpebiliyosan öp ve benim için özel şöle cennet kokulu meleğini doyasıya kokla olurmu

kocaman bir maşallah kızınıza..başlığı görüp ilk mesajı okuyunca çok duygulandım,kötü oldum..ben de 22 haftalık hamileyim..ama son sayfalara gelince içim açıldı çok ama çooooooooook mutlu oldum:emir_bebek:
herşey gönlünüzce olsun..kızınızla sağlıklı mutlu uzun ömürler:dance:

ooo masallah kıızınaaaaaaaaaaaa canım cok guzel cok..........kılosu harıka ya eve yollarlar artık yakın gelmesı ..........rabbım herseye kadır............ınş guzel gunler sana canım

ylnz arkadaşım yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren harfi harfine okudum,eşimde yanımdaydı sesli okudum ve göz yaşlarımıza engel olamadık.zaman zaman şükretmeyi unutsakta sahip olduğumuz zenginliği hatırlattın bize."SAĞLIK" gerçekten herşeyin başı sağlık ve biz bunun için şükretmeyi unutuyoruz zaman zaman.rabbim neylerse güzel eyler arkadaşım,yawrucuğun için çooook dua edeceğim buna bütün kalbinle inan.hatta annemin duaları çok çabuk kabul olur onada söyleyeceğim gökçemiz için dua etsin diye.insan ewlat sahibi olunca anneleri daha iyi anlıyor benimde bir yaşına yaklaşmış bir evladım var.çok şükür sağlıklı.ama seni ve eşini çok iyi anlıyoruz.yüreğinin parça parça olmasınıda....seni strese sokan etkenlerin neler olduğunuda az çok tahmin edebiliyorum tatlım.sen yawruna kanalize ol şimdi,gerisi gerçekten teferruat.hele birde ewlatçığını sağlıkla hastaneden çıkartıp evinize gelinde herşey boş gelecek sana....seni kıran insanlarıda allaha havale et,yokmuşlar gibi yaşamaya çalış ve gözün yawrundan başka birşey görmesin...gerisi sinek vızıltısı.....
umarım herşey yoluna girecek ve biz burdan takipçiniz olacağız....güzel haberlerinizi bekliyoruz canım....selametle kalın....allah yardımcınız olsun.....:nazar:

canım benim en başta minik bebişine rabbimden acil şifalar diliyorum.sakın umutsuzluğa kapılma...her zaman pozitif düşün...çok yol katetmişsiniz.ve bu yolu en güzel şekilde ,en sağlıklı şekilde kızın ve ailenle geçirceksiniz.

baştan beri okudum her sayfayı her satırı...yanımda sümüklü mendiller sıra sıra dizildi...: )

her okuduğum cümlede de kızına ve bütün bebeklere ,kendi bebeğimde dahil hep dua ettim.derdini veren rabbim elbetteki dermanınıda veriyor.yeterki dermansız dert vermesin.

eninde sonunda bebeğini evine getirceksin.bence o gün yaklaşmış kapınıza bi tık demek üzere : )

kızınla size mutluluklar diliyorum.inşallah bir daha böyle kötü durumla karşılaşmazsın.

.hep siz yaziyosunuzya aglarken gözlerimiz doldu diye bugün sizin yazdiklarinizi okurken benimde gözlerim doldu..hepinize kocamaaaaannnn tesekkür ediyorum..ne kadar güzel seyler yazmissiniz ,,,, bizi yanliz birakmamissiniz ,,,,, dualar etmissiniz ,,, bizi tebrik etmissiniz cok saolun.....allaha sükür bebisim iyi ve her gün yeni bir gelismeyle bizi mutlu etmeye devam ediyor yavrum...bu ameliyatindan sonra cok cabuk toparlandi gökce ,, bende kendimi mahvetmistim ,, günlerce aglamistim ama korktugum gibi olmadi...cok zor seyler yasadik ama bitiyo allaha sükür...daha önce yazmismiydim hatirlayamiyorum kizim sali veya carsamba normal odaya cikacak sükürler olsun,,,,doktorlari gökceyle birlikte kalmak istiyomusun diye sordular tabiki seve seve evet dedim ama anneyle bebgin beraber kaldiklari odalar doluymus :(((bakalim haftaya kadar bosalan olursa kizimla beraber kalcam insallah...fazla kalmaz diyo doktorlari insallah öyle olur...veeeeeee ikinci güzel haber kizimi emzirmeye basladim :)))) allahim nasil güzel bir duygu ..anne oldugumu hissettim... tabi pek beceremiyo benim kücük farem ,,, agzini kocaman acip bi otarafa bi bu tarafa saldiriyo tutamiyo ,,, acayip tatli oluyo canim kizim benim...icimdeki sevinci mutlulugu tahmin edebilirsiniz ,, sizlerde ayni yollardan gecmissiniz ,, icim icime sigmiyo adeta....pazartesi günü kizimi banyo yaptirdik suyun icinde bacaklarini hareket ettirdikce korktu ,,, öylece bize bakti sonrada basladi aglamaya :)) 5 ay sonra ilk defa banyo yapinca tabii yabanci geldi ama sonra alisti gözlerini kocaman acip anlamya calisti...
ZILIGURTI arkadasim yazdiklarini okurken ah keske diye gecirdim icimden ,,, bosvermek ,,takmamak kolay deil...ama kizim icin herseye deger...zaten suan bütün zamanim kizimla geciyo kimseyi takacak vaktimde yok..herkes kendine yapar ...hepinizi öpüyoruz teyzeleri..a.e olun

yaa cok guzel haberler bunlar yaa masallah gokceye cok ama cok sevındım umarım bundan sonrakı hayatında gokce sapa saglam ve sımdı oldugu kadar guclu bır kız olarak gecırır hayatını

çok geçmiş olsun allahım şifasını vermiş devamınıda getirsin çok güzelhaberler bunlar gökçeyle allah uzun ömürler versin sana gerçekten zor bir şüreçten geçmişsin allah yardımccın olsun..

çok sevindim canım ne güzel allah şükret ki bebeğin kollarında ne mutlu sağlıkla uzun bir ömür inşallah

Back