- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
merhabalar hepinize...gökcem eve geldi buraya yazmaya bile vaktim kalamdi...bukadar zor ve yogun olcagini düsünmemistimkafamçokkarıştı tatli telaslar tabii rabbim bugüblerimizi aratmasin insallah...gökcem iyi allaha sükür ,, tabi onun eve alismasi,, bize alismasi eh bizimde ona alismamiz zaman aldi ama sükürler olsun hersey yolunda...tek bir problem var sütüm cok azaldi (( ne yaptiysam yetmiyo kizima ...melegimde mamanin tadini hic begenmedi yemiyo...mama agzina gelince öööööööööööhh diyo resmen :)))) kücük cadimpompa yapiorum cok sivi aliyorum orucuda biraktim ama hala cogalmadi yetmio ne yapmaliyim budurumu yasyan varsa yardimlütfennn...
benim tecrübeli prematüre annelerinin yardimina ihtiyacim var...kizimi emzirmek istiyorum ama gökce gögsümü agzina alinca aglamaya basliyo ,, baya agliyo sanki onu dövüyomusum gibi...biraz inatlasiyorum zorluyorum ama sonrada kiyamiyorum poma yaptigim sütten veriyorum..biberona alisti emmek istemiyo ...sizler hastaneden eve gelince emzirebildinizmi yoksa hep pompami yaptiniz lütfen yardim edin ..ne yapmaliyim...doymuyo diye depresyona gircem ..emerse sütüm daha iiy geliyo hissediyorum pompa yaparken öyle gelmiyo ... ne zormus arkadaslar ya ,, hastanedeyken ayri zor eve gelince ayri zor...rabbim kolaylastirsin insallah....
size olan fotograf sözümü unutmadim yüzüm yok aslinda yazmaya:kedi: insallah en yakin zamanda yüklicem...allaha emanet olun...
canım benim yaaa... çok geçmiş olsun zor günleriniz geride kalmış Allahın izniyle...
benim kızım küvezdeykende emerdi biz bi sorun yaşamadık başta...
sütünün azalması ile ilgili emmediği için olabilir... humana ve boza yı şiddetle tavsiyeederim canım... bol bol hurma da ye.. inşallah bollaşır sütün canım... oruçu düşünme canım sonra kaza edersin Allahın izniyle...