• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizinin iyi olmasina cok sevindim ilk okudugumda cok uzulmus kendi topigimdede gokce icin dua edilmesini istemistim rabbim edilen dualri geri cevirmedi kizinin iyi oldugunu okudum bir ohh cektimm bende yakinda anne olucam insallah rabbim herkezin evladini sagsaglim dogmayi naip eder dualrimiz gokce iciin canim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallahhhh

aman da amann bebişi annesini emmeye mi başlamış...yerim ben onu yerim.. :)

bi anne ile bebeği arasındaki en önemli bağ...gerçekten çok sevindim.

hep böyle mutlu haberlerini bekliyoruz.ayrıca inşallah oda boşalırda kızınla doya doya vakit geçirirsin.insan bakmaya bile kıyamaıyor.sevmeye doyamıyor. :)

siteye ilk girdigimde bu topigi okuyorum
rabbime sükürler olsun cok güzel haberler verdin bize.rabbim yavrunu sana bagisladi.o savacti sen sabrettin ödülün cok büyük oldu insallah.rabbim tüm annelerin yavrusuna sifa versin.anne olmak isteyen tüm kadinlarin karnini bebekle doldursun insallahhhhhh

Allah yola çıkmış tüm yavruları annelerine bağışlasın...

bebeğinin sağlıklı olmasına cok sevindim Analı babalı büyütün inşallah

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim ya ne mutlu canım benim gökçemiz iyi çok şükür RABBİM daha da iyi etsin bugün kandil sana ve bütün annelere dua edicem ALLAHIM kimseyi evladıyla sınamasın diye...gözümüz aydın canım...

dualarinizda bizide unutmadiginiz icin hepinize cok tesekkürler..ben kandilde girememistim malum yogun geciyo günlerimiz...ama hepinizin gecmis gecmis kandili mübarek olsun:kedi: gec oldu biraz ama .... bugün cok mutluyum allahima sükürler olsun ..kizim bize süpriz yapti ve bugün normal odaya cikti :emir_bebek: aslinda sali cikicagini söylemisti doktorlari ama yogun bakima cok bebk gelmis yere ihtiyaclari varmis gökcenindde durumu iyi artik gidebilir dediler ve bizi saat 12.30 da normal kilinige gönderdiler...biraz icim buruk ayrildim 5 aya yakin kaldik yogun bakimda ,, aile gibi olmustuk artik,,,hepsi alman ama cok iyiydiler bize cok iyi davrandilar..bu zor günleri birazda onlarin destegiyle ,,bana moral vermeleriyle atlattim ... rabbim hidayet nasip etsin onlarada ,, bizi hic kirmadilar...ve simdi kizim normal kilinikte,, bir tek kötü sey var oda kizimla kalamiyorum :((( bos oda yok..bosalirsa bende kalcam insallah.... gökc artik herseyi daha iyi farkediyo , bizi takip edebiliyo,, insan yüzü seklinde müzikli oyncagi var onu acip karsisina koyyuyorum onu incelemeyi cok seviyo...2820gr 55 cm oldu kizim....insallah hep böyle güzel haberler veririm sizlere....dualariniz bizimle biliyorum :))) cok saolun...acinca ilk gökcemi merak edip burayi okudugunuzu yazmisiniz cok sevindim ,, ne güzel kizimin bir sürü teyzeleri oldu...insallah yakinda sizinlede tanistircam ...hepiniz allaha emanet olun....

cok cokcok ama cok sevındım canım gokcenın normal odaya alınması ne kadar guzel ınsallah en kısa surede evınıze de goturmek nasıp olsun resımlerını de beklıyoruz mınık ve guclu gokcenın

Baştan sona okudum.ılk başta o kadar üzüldüm kii. Ama senin küçük prensesin o kadar güçlüymüş ki hepsinin üstesinden gelmiş. Canımm ALLAH prensesine daha çok güç versin sana ve eşine de sabır tabi ki.Ne kadar güzel normal odaya alınmıışş. Hem emiyormuşta ay çok mutlu oldum.Gökçenin fotoğraflarını bekliyoruz.Ben eminim ki en kısa zamanda eve çıkacak. Allah'ım bi an önce acil şifalar versin .

öncelikle merhaba diyeyim hepinize....rabbime sükürler olsun kizim iyi size iyi haberler verebiliyorum yine...kizim normal odada bende bütün gün yanindayim :)) allah izin verirse bu aksam kizimla beraber kalmaya baslicam insallah fazla kalmayiz cabucak evimize döneriz...ben firsat buldukca sizi haberdar etmeye calisicam....

merhaba sizlere hastaneden yaziyorum kocis laptopu getirdi saolsun....gecen yine yazmistim ama yorumum cikmamis anlamadim neden???????? neyse
simdi kizimin yanindayim allahima sükürler olsun tatlim iyi..ne zaman cikacagimiz henüz belli deil ama yakinda dio doktorlari...bizim ona artik yapacagimiz bisey yok mamasini yemeyi ögrensin cikabilirsiniz diolar...ama benim nazli kizim biraz zor yiyo mamasini ugrastiriyo annesini ..ben seve seve ugrasiyorum yediriyorum ama eve gidebilmemiz icin ögrenmesi gerek :(((( insallah cabucak ögrenir melegim....
teyzeleri kizim 3250 gr oldu... bugün tam 5 ay bitti günleri sayamiyorum artik...ve 50cm boyu...tombik bi kizim var...gökce yataginda uyurken bazen uyancak gibi oluyo kizim burdayim ben gökcem diyorum sesimi dinliyio tekrar uyuyo ...allaha sükür doktorlarida gelisiminden cok memnunlar... masajlari ,,, fizyoterapileri ,,, erken dogan doktorunun tedavileri devam ediyo hepside cok memnunlar ...
artik ziyaretci yasagimizda kalkti amcalar .. yengeler ziyarete geldiler... gökcemin ilk hallerini bilmedikleri icin ayyyyyyyy cok kücük deyip geri cekildiler :))) ama benim gözümde kizim kocaman ,, bir elime sigiyodu simdi kucagima aliyorum :))) rabbim bu güzel günleri bebegini bekleyen tüm annelere tattirsin insallah....allaha emanet olun...

maşallah canım çokkk sevindimkilosuda çok iy olmuş valla kendi bebğimizmiş gibi erak ediyoz gökçeyi her açışımda yeni haber varmı diyom inşallah yakında evinnizde bizim gibi bebişin uyurken sen yazarsın

cok guzel ya masallah kızınaaaaaaaaaa...............ınş artık evden yazarsın canım

çoook çoooook sevindim sizin adınıza Rabbim hep güldürsün yüzünüzü sağlıkla büyütün inşallah maşallah kızımıza çok güçlü bi bebek :nazar:
( şu küçük meselesi bizimde başımızda gören ayyy bu çok küçük diyolar :) bilmiyorlarki doğduklarında nasıllardı, ama biz farkındayız elhamdülillah önemli olan şeyin sadece sağlıkları olduğunun, bizim kızlarımızda ince çıtı pıtı kibar bişey olcaklar ohh )

canım çok sevindim.Rabbim daha da güzel günlerinizi göstersin. kilosu çok güzel maşaallah :nazar:

canım yaaa güçlü bir prensesin var.maşşalh ona gözlerim dolarak okudum tüm yazılanları seninde sabrını takdir ediyorum. çok şükür ki artık gökçe prenses iyi rabbim bir ömür sizi birbirinizden ayırmasın. mutlu ve uzun ömürler diliyorum.

Back