• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gözünüz aydın olsun çok sevindim bende yorum yapamasamda eve gitme haberininizi alınca yazmak istedim mucize bebek eve gidiyor sağlıkla büyüsün inşallah:dance:

cok saolun hepinize nekadar tesekkür etsem azdir..kimseye anlatamazken icimi hep burda döktüm ,, sizlerin destegiyle atlattim allaha sükür....
veeeeeeeeeeeee melegim artik evde ... bugün geldi kücük kuzum ...simdi kendi yataginda yatiyo :)))))) icimde tuhaf bir sevinc bunun yaninda korkularda var...simdi evde kizima iyi bakabilirmiyim ya hasta olursa ,,,, icimi korkular sardi....
sükürler olsun rabbimmmmmm sana darda olan kullarini yanliz birakmadigin gibi benide birakmadin binlerce kez sükürler olsun sana.....icimden mutluluktan aglamak geliyo.....rabbim bugünlerimizi aratma insallah .. daha kötülerini gösterme...
annesinin yaninda olmayan ,,hasta olan ,,, bütün bebeklere yardim et mevlam onlarida annelerine kavustur insallah....kimseler yasamasin insallah bizim yasadiklarimizi....bütün bebekler saglikli olsun bütün annelerde mutlu...suan ne yazacagimi bile bilmiyorum insallah daha sonra nasil eve geldik ve kizimin durumu nasil yazarim..hepiniz allaha emanet olun....

cok harıkaaaaaaaaaaaa bı haber rabbım ayırmasın canım yaaaaaaaaaaaaaa masallah kızınaaaaaaaaaaaaa cok cok guzelllllllllllll..................sakın endıse etme senın yanında dahada ıyı olucak gor bak ...........sevgın yeter...........bız cok sukur ıyıyız canım bız uç ay kaldık ama sen rekor kırdın rabbım kolaytlık versın annelerı uzmesın ınşşşşşşşşşşşşşşşş cok opt

çok güzel bir haber ynlz, gözün aydın gerçekten çok sevindim. :))allah sizi bir daha hiç ayırmasın, birlikte uzun ve mutlu bir ömür versin.

cok saolun hepinize nekadar tesekkür etsem azdir..kimseye anlatamazken icimi hep burda döktüm ,, sizlerin destegiyle atlattim allaha sükür....
veeeeeeeeeeeee melegim artik evde ... bugün geldi kücük kuzum ...simdi kendi yataginda yatiyo :)))))) icimde tuhaf bir sevinc bunun yaninda korkularda var...simdi evde kizima iyi bakabilirmiyim ya hasta olursa ,,,, icimi korkular sardi....
sükürler olsun rabbimmmmmm sana darda olan kullarini yanliz birakmadigin gibi benide birakmadin binlerce kez sükürler olsun sana.....icimden mutluluktan aglamak geliyo.....rabbim bugünlerimizi aratma insallah .. daha kötülerini gösterme...
annesinin yaninda olmayan ,,hasta olan ,,, bütün bebeklere yardim et mevlam onlarida annelerine kavustur insallah....kimseler yasamasin insallah bizim yasadiklarimizi....bütün bebekler saglikli olsun bütün annelerde mutlu...suan ne yazacagimi bile bilmiyorum insallah daha sonra nasil eve geldik ve kizimin durumu nasil yazarim..hepiniz allaha emanet olun....

Çok sevindim :).Allah bi daha hiç ayırmasın darısı benim kızımın başına...

ylnz senin bebiş tam 24 müydü....artısı eksisi var mı haftasında....kaç gramdı doğduğunda?

masallah masallahhh gökce kizimiza
rabbime sükürler olsun parmak kizimiz yuvasina annesinin kokusuna kavusmus.insallah daha iyi olcak annesi.rabbim büyük bir mucize bu.

Çok sevindim :).Allah bi daha hiç ayırmasın darısı benim kızımın başına...

canimm insallah senin meleginde iyi olcak ,, dualarimiz onunla su mübarek günlerde ... nasil durumu simdi ... yazarsan sevinrim ... rabbim yardimciniz olsun...

gözünaydın canımmmm çok sevindimmmm
meleğini öp kokla benim içinde

bugün parmak kizimla ilk defa disari ciktik ,,, doktora gittik .. burda her bebegin kendi doktoru var bebgin gelisimini odoktor takip ediyo gerek görürse jimnastik veya ne bilim baska bi bölüme gönderiyo..bizde doktorumuzu sectik ve bugün ilk kontrolümüzü olduk .. suanda kizim düzeltilmi 5 haftalik 34oo gr 49 cm boyu doktoru gelisimini haftasina göre normal buldu ama tabi takipleri sürcek .... simdi terapilerimizi yapmaya baslicaz gelisiminin geride kalmamsi icin ... insallah hersey yolunda gider...
biraz kizimdan anlatayim sizlere..suan misil misil uyuyo melegim...anneisni fazla üzmüyo sükürler olsun ..geceleri biraz fazla uyaniyo ama olsun cani sagolsunda önemli deil...o bize bizde ona alisiyoruz ... kizim hasatne ortamini ariyo galiba ...esimde isinden 1 ay izin aldi ailece kizimizin tadini cikariyoruz :))) ne güzel bir seymis bebginin yaninda olmasi .... rabbim kimseyi ayirma kuzusundan ...amiiiiiinnn...

canimm insallah senin meleginde iyi olcak ,, dualarimiz onunla su mübarek günlerde ... nasil durumu simdi ... yazarsan sevinrim ... rabbim yardimciniz olsun...

Elminam Gökçe gibi baya güçlü çıktı bi sürü ameliyatı atlattı şimdi sadece akciğer rahatsızlığı kaldı o da zamanla gelişiyomuş bekliyoruz :(

ylnz canım mesajlaını burnum sızlayarak okuyorum kendimi düşünüyorum o an....eminim şu an ayakların yerde değil inşallah o kadar sağlıklı olur ki...hatta büyüyünce çoçuk doktoru olup hikayesini anlatır hastalarına:)

canım yazıları baştan sona yeni okudum ve bebişini çok merak ettim resmini koyarmısın bende 7 aylık dünyaya gelmişim küvezde yatmışım ama hiç eksi yönünü görmedim sadece minik ve ufak olmaktan başka:)) a.s.

Back