- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Canım 30 kisi olursak 8 bine yakin oluyor. O zaman 1 degil 2 gunde okuruz sıkışmayız.. Yetisir yani merak etme. Yazayim mi seni de..Şöyle de olabilir toplam 239.121 ebced sayısından herkes kendi niyetini alarak günlük kim ne kadar okursa kalandan düşülerek de yapılır. Toplu hatim olmuş olur kişiler belli olunca.
Ayy amin canim :) canin sagolsun bi dahakine inşallah katilirsinBen
Katilamayacagım. Allah ne niyetin varsa en kısa zamanda kabul etsin inşallah canım
Genel olarak yetistiremem diyen cok 2 gun yapariz canim. Yazayim mi seni de :)canım 7000 küsur için bir gün yoksa iki gün mü zaman vereceksin?
Allah senden de razi olsun :) bende konuyu actim baktim kimse gelmiyor. Hem daha once hatmi yapanları hemde daha once baska dua grubunda bulundugum kisileri etiketledim :) 17. Siraya yazdim seni deeBende katılmak istiyorum beni de listeye eklermisinizinanırmısınız bu hatmi yeni duyup yapmaya calısıyordum tek basına cok zorlanıyordum keske grup olarak okuyabilsek etrafımda insan olsaydı diyordum sonra sizin konunuzu gördüm Allah razı olsun cok mutlu oldum suan
Canin sagolsun. Allah kolaylık versinYetistiremem yogun calisiyorum Allah dualarimizi kabul etsin inşallah
2 gunde olursa olur canimBende dgs ye hazirlaniyorum hatta onun icin okumak istiyorum :) canim yetismezse 2 gun veririz. Bir gun vermeyiz. Tek basima karar almam. Belki sayimiz cok olur daha az okuma olur. Yazayim mi seni de
@Aylincevher sizmiydiniz? Yeni adinizi yazayimBende katılmak istiyorum
18. Sıraya yazdım seni de. Suan goremesende topladikca yaziyorum merak etme2 gunde olursa olur canim
Aynen canim. 2 gunde okuruz 1 kisi icin. 8 bine yakin birsayiKizlar kac kez 8bin okuyacagiz 30 kez 8 bin mi? 30 kisi olursak
Tamamdır teşekkür ederimAllah senden de razi olsun :) bende konuyu actim baktim kimse gelmiyor. Hem daha once hatmi yapanları hemde daha once baska dua grubunda bulundugum kisileri etiketledim :) 17. Siraya yazdim seni dee
Kaç tane okumamız gerekiyor, okuyabilecegim sayıda olursa katılmayı isterim. Etiketleyip haber verdiğin için de teşekkür ederim.T There is Hope Z zeynepmuratselogoah therewillbeaday Cuel Jawlensky nursevdi braindamage B berela S Symgkyzu maram2727 HanSam1329 biscotti20 Catlak-kurabiye N NesNa bir mucizee H Hilal15 KelebekkB rubil tatlicincap A ayse4563 minik kalp0753 LesaM incirzeytin M Mavi mavi1 defne-28 beren_naz pokahontas @zehrina FallenAngel HayrunnNisa visnetozu K Kipa2008 gunisigi Merayyy Selin n Wilma11 Nurrhanm Sermec Mavi ayy SUHAN @
Ben tesekkur ederim. Sayi suan net degil. Ama 30 kisi olsak 8 bine yakin bir sayi olur. 2 gunde de okunacak. Gunde 4000 de okunur :) yazayim istersen adını baslarken 30 kisi olamazsak istemezsen yine cikarsinKaç tane okumamız gerekiyor, okuyabilecegim sayıda olursa katılmayı isterim. Etiketleyip haber verdiğin için de teşekkür ederim.
Tamam olur. :)Ben tesekkur ederim. Sayi suan net degil. Ama 30 kisi olsak 8 bine yakin bir sayi olur. 2 gunde de okunacak. Gunde 4000 de okunur :) yazayim istersen adını baslarken 30 kisi olamazsak istemezsen yine cikarsin
19. Siraya yazdimmm :)Tamam olur. :)
1000 tane okuyayım ...okuyabilirsem tekrar yazarım. Kovidi atlattım arkasından migren başladı. İyi hissettiğim sürece yanindayim kuzum. Allah niyetimizi kabul etsin.Mehfam terliksuu Sadelikherseydir Leyl-i-fer Kalimeeero M Matmazelasya MelayMeltem Fatmazell Elhan lalegul52 D demetc H Hufezaa Mintimint S Sindirella 234 P pembeumutyildizi Pembis Hayaller B Balbocegi25 L lavanta111 Adige- Bynnbbssrra nedensude Atesvarates Pinkpotter LoveMeKyrenia BlueBerry4268 I ilginchakkatenn Kibariyenin Annesi efsunn210102 Bal0ncuk Kitapkurdu60 ezgiisel E Eda1996 kavs-i kuzah N nerimanim @E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?