- 23 Mart 2019
- 1.644
- 2.908
- 133
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Canım Allah razı olsun beni de listeye eklemişsiniz ama ben bu sefer katılamayacağım.Rabbim dualarınızı kabul etsin@Monica Bellucci @Alrom77 @Beyza-
@memurhanim @Mujito @sher33 @hasbeee
@Beklenen2 @casual woman @Cuel
@Orkidem @gunesliguzelgunler @MelodiminEsi @yannik @sadehayatt06 @Nzlnaz @3 cicek annesi @mimiraculum @2019 mutluluk
Balanne26 aypare ackerman @humanbeings
@EbruBL @karyaaa48 @Ebruazra @rengerenkcicekler @Feslegen @braindamage @Merve @Renkli Fiyonk @Namaria @Bahar0107NaaNaa @-Misk- @Denizinhikayesi @whiteice67 talena @mer_4260 @S267
@hadisse @ftmclkbegonvil1985 @Shokella
@Khvekokusu20 @M_atruska @Dil-i bitab
@Vavin @Synonyms @Snigurucka @kunfeyekun__ @Stardust07 @Meral01
@Saksi_Degilim_Ben @Mandalinvitamin
@Rakika @dvtb
kaç kisi var canım@Monica Bellucci @Alrom77 @Beyza-
@memurhanim @Mujito @sher33 @hasbeee
@Beklenen2 @casual woman @Cuel
@Orkidem @gunesliguzelgunler @MelodiminEsi @yannik @sadehayatt06 @Nzlnaz @3 cicek annesi @mimiraculum @2019 mutluluk
Balanne26 aypare ackerman @humanbeings
@EbruBL @karyaaa48 @Ebruazra @rengerenkcicekler @Feslegen @braindamage @Merve @Renkli Fiyonk @Namaria @Bahar0107NaaNaa @-Misk- @Denizinhikayesi @whiteice67 talena @mer_4260 @S267
@hadisse @ftmclkbegonvil1985 @Shokella
@Khvekokusu20 @M_atruska @Dil-i bitab
@Vavin @Synonyms @Snigurucka @kunfeyekun__ @Stardust07 @Meral01
@Saksi_Degilim_Ben @Mandalinvitamin
@Rakika @dvtb
Katilamayacagım. Allah ne niyetin varsa en kısa zamanda kabul etsin inşallah canım@Ssevincli @tiniminihaniim @Buluts34
@Gelincik78 @Ebruazra @Krew @Nayro
@MoonfacedMom @mutlulukbenihicbirakma
@Taze fasulye @Yazarhanim @Bademmm388
@Yorgunkus @PETRA1012 @Asiltutku
@Morrmeneksee @arkadasimes @Tavuk_suyu_
F Flower__ @namaste21 @theia07
@sweetgirlcandy @Mabellee @bluepinkk
@Myhomes @Saliha40 @Barbara Katilmak isteyen var mi acabaaa? Tekrar ekledigim varsa kusura bakmasin
Bende katılmak istiyorum beni de listeye eklermisinizEvettt derdi olan tum ablalarimmm kardeslerimmm
Şöyle 1 hafta bekleyelim. Hem mübarek 3 aylardayız. Dualarımız insallah daha cok kabul olur. Katilmak isteyen yazsin. Ben bir liste olusturayim başlarız inşallah. Her türlü maddi manevi dua,istek,sıkıntı,borç ne varsa o niyetle okuyabilirsiniz
Katilanlar tamamlandığında sirayla herkes icin okuruz. 3 gün kadar süre veririz. Herkes 1 gün önce niyetini bana yazar bende niyetiyle beraber paylaşırım
Bu esma maddi manevi tıkanıp çaresiz kalanlara, işlerinin önü açılmayıp hep sekteye uğrayanlara çok büyük yararı vardır. Bütün kapalı kapılar birer birer açılır. Engel olan şey neyse -başarı, evlilik, rızk, hastalık, huzursuzluk, düşmanlıklar- yavaş yavaş ortadan kalkar..
Fettah esması ism-i azam sırrı taşır.
Ya-Fettâh, kulların, her türlü güçlük ve sıkıntılarını açan ve kolaylaştıran manasına gelir.
Faydalı ilimlere karşı insanların kalbini açarak, onların islerini kolaylaştıran, bütün zorluklarını ortadan kaldıran Yüce Allah'tır.
Bismillahirrahmanirrahim
1.hersey_dua_ile
2.
Amin. Allah razi olsunBende katılamayacağım Allah dualarınızı kabul etsin ❤
30 kisi olursa 8 bine yakin bir sayi oluyor. 1 gunde de okunabilir yetismezse 2 gunde de okunabilir. Kisi sayisi arttikca okunacak sayi duser. Daha net sayimiz belli degil.. yazalim mi sizi deNasıl çekeceğiz? Günde kaç tane
Bende dgs ye hazirlaniyorum hatta onun icin okumak istiyorum :) canim yetismezse 2 gun veririz. Bir gun vermeyiz. Tek basima karar almam. Belki sayimiz cok olur daha az okuma olur. Yazayim mi seni deKpss calisiyorum canim sayi biraz daha duserse girebilirim, soz verip kimsenin hakkina girmek istemiyorum
15. Siraya yazdim sizi :)Ben katılabilirim
2 gunluk okuruz canim o zaman. 1 gun sart degil ki. Sayi dusmezse oyle yapariz. Yazayim mi seni de?hersey_dua_ile canım sayı düşerse ancak öyle katılabilirim şuan günlük 8bini yetiştiremem sınava hazırlanıyorum onun için
AminYetistiremem yogun calisiyorum Allah dualarimizi kabul etsin inşallah
YaaaCanım Allah razı olsun beni de listeye eklemişsiniz ama ben bu sefer katılamayacağım.Rabbim dualarınızı kabul etsin
Suan daha 15 16 kisiyiz ama en az 30 olsak iyi olur. 8 bine yakin bi sayi olur. Onu da 2 gunde okuruz.. ekleyeyimmi seni dekaç kisi var canım
2 gunluk okuruz canim.. belki kisi artar okuma sayimizda duser.yazayim seni de :)Günlük okuma sayısı düşerse katılabilirim ,8bin i yetiştiremeyebilirim, haber verirseniz sevinirimm
Suan elimde yazılı olarak duruyor. Evet daha da duzenleyecegim inşallah :) hesap acmasanizda olur. Simdiki siraya onuda yazdim (annesi) diye belirtirim sen annenin takibini de yaparsin :)Çok teşekkürler. Listelerde adımı görmedim ama 10. sıraya almışsınız yani öyle yazmışsınız.
Daha düzenlenir bu konu zaten.
Annem de katılmayı istiyor yanlız onun hesabı yok. Ben ona da hesap açayım yarın.
Hepimizin dilekleri inancımızla ve el birliği ile kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?