- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Bizde 2-3 gün maksimum da okuduk olur yaz canım ama kişi çoğalınca yazCanım 30 kisi olursak 8 bine yakin oluyor. O zaman 1 degil 2 gunde okuruz sıkışmayız.. Yetisir yani merak etme. Yazayim mi seni de..
Grup olarak cok faydasini gordunuz demek masallah ne güzel:)
Yok canım bu seferlik yazma, diğer gruptaki duamı bile ancak bu saatte okuyabildim yetiştiremem büyük ihtimalGenel olarak yetistiremem diyen cok 2 gun yapariz canim. Yazayim mi seni de :)
Insallah ❤Evet canım inşaallah tekrar bir dua grubunda beraber olucaz
Anladim Allah kolaylık versin cok sagol :)Etiketledigin için teşekkür ederim ama sayı bana çok geldi 2 dua grubunda daha varım çocuklarımla yetiştiremeye bilirim. İleriki zamanlarda katılırım inşallah.
Amin. Olsun canin sagolsun. Allah razi olsun:)Beni de etiketlemissiniz fakat söz veremem bitirecegime. Yoksa katılmayı çok isterdim.
Allah dualarınızı kabul buyursun. Kişileri toplayıp bitirirsiniz insallah amin
Canin sagolsunBende yetiştiremem
Insallah sagol. Allah yardimcin olsun inşallah kazanirsin bende dgs ye hazirlaniyorum :)Çok isterdim katılmayı ama Mart ayında sınavım var yetiştirememetiket için teşekkür ederim inşallah döndüğümde katılırım farklı bir duaya
Anladim. Tamam canim baska zaman insallahYok canım bu seferlik yazma, diğer gruptaki duamı bile ancak bu saatte okuyabildim yetiştiremem büyük ihtimal
Tabi tekrar etiketlerim. Takipte kalin :)hazır olduğumuzda bildirim alırız değil mi
Onu da ara ara güncelliyorum canim. En kisa surede baslariz insallahduaya ne zaman başlıyoruz bildirirsiniz canım ilk ana sayfada da liste güncel olursa iyi olur
Minnosprenses bir mucizee Noisy Girl Sohrab Cemoos Taze fasulye Minik Duduklu Tencere Rosegold0 Ecemhasan35677 in_cim cevizli tarcinli kek Mihra95 Lna16 nevayildirim Serendipity- Bonus Kukrim Sadelikherseydir Nego C Calcifer golgefeslegeni C Cittaslow mimesis Morm Tubismavis Efser Ruya Anka Teneffus Zili C Capanin Gururu Teyom UcanSupurge JES M Musluk Suyu Chocolita Limonsuzzcay Saricivcivcikcik @
Caniniz sagolsunDua grubundayım bire de üç aylar için okuyorum. sanırım buna yetişemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?