- 8 Kasım 2019
- 20.598
- 35.872
- 598
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Merhaba nasıl okunacak ne kadar sürede ?@Mehfam @terliksuu @Sadelikherseydir @Leyl-i-fer @Kalimeeero @Matmazelasya @MelayMeltem @FatmazellElhan @lalegul52 @demetc @Hufezaa @Mintimint @Sindirella 234 P pembeumutyildizi @Pembis Hayaller @Balbocegi25 @lavanta111 @Cerkes1864 @hmtbssrra @nedensude @Atesvarates @Pinkpotter @LoveMeKyrenia @BlueBerry4268 @ilginchakkatenn @Kibariyenin Annesi @efsunn210102 @Bal0ncuk @Kitapkurdu60 @ezgiisel @Eda1996 @kavs-i kuzah @nerimanim @E
@There is Hope @zeynepmuratselo @goah @therewillbeadayCuel @Tosun Pasa nursevdi @braindamage @berela @Symgkyzu @maram2727 @HanSam1329 @biscotti20 @Catlak-kurabiye @NesNa @bir mucizee @Hilal15 @KelebekkB @rukiyets @bugungunlerdenguzellik @ayse4563 @minik kalp0753 LesaM @incirzeytin @Mavi mavi1 @defne-28 @beren_naz @pokahontas @zehrina @FallenAngel @HayrunnNisa @visnetozu @Kipa2008 @gunisigi @Merayyy @Selin n @Migim @Nurrhanm @Sermec @Mavi ayy @SUHAN @
20. Siraya yazdim sizi de:)
Amin canim cok sagol cokt gecmis olsun ama direk katilmayacak misin. 2 gun 8 bine yakin okunacak sekilde ??1000 tane okuyayım ...okuyabilirsem tekrar yazarım. Kovidi atlattım arkasından migren başladı. İyi hissettiğim sürece yanindayim kuzum. Allah niyetimizi kabul etsin.
21. Siraya yazdim sizi de:)Bende katılırım
2 gunde 8000 okunacak gibi... ama tabi net sayi kisiler tamamlaninca belli olur. Yazayim mi seni deMerhaba nasıl okunacak ne kadar sürede ?
Ben tesekkur ederim canim. Allah kolaylık versin:)Çok isterdim kuzum ama çok yoğunum benim kendi okuduklarımı zor yetiştiriyorumbidahakinde inşallah Teşekkür ederim eklediğin için
22. Sıraya yazdım seni de:)Bende katılmak isterim
Canım 8000kere sadece Ya Fettah mı çekcez
Perşembe cuma mi okuyacaksiniz ? Şartları okumamıştım .Amin canim cok sagol cokt gecmis olsun ama direk katilmayacak misin. 2 gun 8 bine yakin okunacak sekilde ??Şartları
Canim şöyle;Perşembe cuma mi okuyacaksiniz ? Şartları okumamıştım .
Evet canım inşaallah tekrar bir dua grubunda beraber olucaz11.siraya da sizi ekledim. Mavikuplik i tanidigim gibi sizi de tanidim.sizinle de daha once tefriciye grububda bulunmustuk :)
Etiketledigin için teşekkür ederim ama sayı bana çok geldi 2 dua grubunda daha varım çocuklarımla yetiştiremeye bilirim. İleriki zamanlarda katılırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?