- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Tamam canim hemen 2. ye de seni yazıyorum:)Ben katılmak isterim ne zamandan beri istiyodum ya fettah hatmi için:)
Yazdim sizi de :)Ben de sayıya göre çok zorlanmayacaksak katılmak isterim
Hayırlısıyla olur inşallah. Yazdim sizi de:)Bende katılmak istiyorumbir evladımın olması niyetiyle
Amin inşallah :) 5. Siraya da sizi yazdimBismillahirrahmanirrahim
Allahın izniyle ben de katılmak istiyorum.
arkadaşlarımız için okurken bile lütfen kalpten güzel bir niyetle okuyalım inşaallah...
6. siraya sizi yazdim :)Bismillahirrahmanirrahim. Ben de katılmak istiyorum.
7. Siraya yazdim sizi de :) sanki sizinle baska bir dua grubunda yer almistikBende katılırım inşallah
Bende öyle hatırlıyorum ama hangi dua grubuydu onu hatırlayamadım :)7. Siraya yazdim sizi de :) sanki sizinle baska bir dua grubunda yer almistik
Tefriciyedir :) bi kac kere tefriciye gruplarinda bulundum. Farkli olan bu olacak. Tekrar gordugume sevindim hosgeldin. Sende herkeste hosgeldii :)Bende öyle hatırlıyorum ama hangi dua grubuydu onu hatırlayamadım :)
merhaba, sayı nekadar olacak? Ben de katılmak isterimEvettt derdi olan tum ablalarimmm kardeslerimmm
Şöyle 1 hafta bekleyelim. Hem mübarek 3 aylardayız. Dualarımız insallah daha cok kabul olur. Katilmak isteyen yazsin. Ben bir liste olusturayim başlarız inşallah. Her türlü maddi manevi dua,istek,sıkıntı,borç ne varsa o niyetle okuyabilirsiniz
Katilanlar tamamlandığında sirayla herkes icin okuruz. 3 gün kadar süre veririz. Herkes 1 gün önce niyetini bana yazar bende niyetiyle beraber paylaşırım
Bu esma maddi manevi tıkanıp çaresiz kalanlara, işlerinin önü açılmayıp hep sekteye uğrayanlara çok büyük yararı vardır. Bütün kapalı kapılar birer birer açılır. Engel olan şey neyse -başarı, evlilik, rızk, hastalık, huzursuzluk, düşmanlıklar- yavaş yavaş ortadan kalkar..
Fettah esması ism-i azam sırrı taşır.
Ya-Fettâh, kulların, her türlü güçlük ve sıkıntılarını açan ve kolaylaştıran manasına gelir.
Faydalı ilimlere karşı insanların kalbini açarak, onların islerini kolaylaştıran, bütün zorluklarını ortadan kaldıran Yüce Allah'tır.
Bismillahirrahmanirrahim
1.hersey_dua_ile
2.
Merhaba. Sayi suan belli degil. Biraz çoğalalım. Netlesir insallah. Sıkıştırmayız cok merak etmeyin. Diyelim 2 gun verdik yetismedi 3 gune çıkarırız.... gibi :)merhaba, sayı nekadar olacak? Ben de katılmak isterim
Bu arada 8. siraya yazdim sizideMerhaba. Sayi suan belli degil. Biraz çoğalalım. Netlesir insallah. Sıkıştırmayız cok merak etmeyin. Diyelim 2 gun verdik yetismedi 3 gune çıkarırız.... gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?