- 14 Kasım 2015
- 1.425
- 2.506
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Duanın güzelliği içinizden geçeni samimiyetle yazmanızdır zaten öyle süslü püslü şeyler değilBen duayı ne şekilde edeceğiz hiç bilmiyorum içimden geldiği gibi yazsam da o ilk sayfalardaki dualar gibi güzel olmayacak.
Dileklerim sağlığıma kavuşmak, gireceğim sınavı ilk seferde kazanmak, hayırlı eş ve başımdaki beladan zarar görmeden kurtulmak
Allah kabul etsin canım benim.Ben duayı ne şekilde edeceğiz hiç bilmiyorum içimden geldiği gibi yazsam da o ilk sayfalardaki dualar gibi güzel olmayacak.
Dileklerim sağlığıma kavuşmak, gireceğim sınavı ilk seferde kazanmak, hayırlı eş ve başımdaki beladan zarar görmeden kurtulmak
O Zmaan şimdiden hazırlamaya basliyim duamı
Evet canımAdımızın yanindaki kadar mı okuyacaz ya fettahi
Tamam sıkıntı yok okuruz da lütfen artık KİMSE GİRMESİN VE ÇIKMASINOff of sayı o zaman değişir hanımlar 23.912 okuyacak herkes
Tekrar etiket yap istersen canım 23.912 bizim 23.913 dua sahibinin, süre de sanırım 5 gün daha uygunOff of sayı o zaman değişir hanımlar 23.912 okuyacak herkes
Bir deGuncellemeyi bekliyorum başlamak için
Ben ya fettah diye çekmiştim ilk gruptaBir deGoldenpanthera Ya fettah Ya fettah şeklinde mi Ya Fettah Ya Allah Ya Fettah Ya Allah şeklinde mi çekmek lazım.
Geldim:))little bird canım duanı paylaşır mısın:)
little bird için okumaya başlıyoruz çünkü @kurabiyekokusu89 banlanmış bir iki güne aktif olur.
10.haziran 15 haziran saat 22.00
239.121 ya Fettah mucizesi
1. @kurabiyekokusu89 21.738
2.little bird 21.741 (duası okunan kişi +3)
3.Kahlofrida 21.738
4.Goldenpanthera kardeşi 21.738
5.-Adel- 21.738
6 . @Podik 21.738
7.R4bi4 21.738
8. @BirZarif 21.738
9. F FairyTale89 21.738
10.MLKn 21.738
11.Sezinto 21.738
Hoşgeldin kırılmadın inşallah kaç gün ceza aldığını bilmiyorduk 2. Arkadaştan başladık o yüzden k bakma cnm :)Geldim:))
Canım,merhaba tekrar. 1 gün pasif edildim de... duam,dileklerimin kabul olması ve sevdiğime kavuşmak
Okunmaya başlanıldı mı cnm?Hoşgeldin kırılmadın inşallah kaç gün ceza aldığını bilmiyorduk 2. Arkadaştan başladık o yüzden k bakma cnm :)
2.arkadaş duasını paylaştı ve sayılar dağıldı şahsen ben başladım okumaya diğerleri de başlamış olabilir canımOkunmaya başlanıldı mı cnm?
Pardon canım benim için dua ettin zannettim:)) okudum diyince... kusura bakmaKızlar grubunuzda değilim ama tesadüfen okudum duasını istediğiniz arkadaş Ban almış :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?