- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Arkdaşlar lütfen aksamalar olmasın . 5 er gün uzun bi süre . Olabilecek her türlü aksamalr için o 5 gün içinde mutlaka bilgilendirme yapalım. Yarım kalmasın hatmimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve arkadaşım için katılmıştım, ikimiz de mucize yaşadık yemin ederim. O grupta herkesin dileği kabul olmuştu. Ben bir-kac tane daha yaşadım ama çok okuma yapıyorum:)Peki merak ediyorum. Bu hatmi daha önce yapan oldu mu aramızda . İnternette çoğu sitede mucize hatim olarak geçiyo ben de çok heyecanlandım. Çok büyük bi sıkıntım var inşallah bu hatim hürmetine sıkıntımı giderir Rabbim. Eğer mucizesinü gören yaşayan olduysa paylaşır mı çok iyi motivasyon oluyo .
Yaaa inşallah benimde çok olmasını istediğim birşey var ya umutluyum o yüzdenBen ve arkadaşım için katılmıştım, ikimiz de mucize yaşadık yemin ederim. O grupta herkesin dileği kabul olmuştu. Ben bir-kac tane daha yaşadım ama çok okuma yapıyorum:)
Ne mutlu size. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Çok okuma yapıyorum derken başka okuduğunuz dualar da mı varBen ve arkadaşım için katılmıştım, ikimiz de mucize yaşadık yemin ederim. O grupta herkesin dileği kabul olmuştu. Ben bir-kac tane daha yaşadım ama çok okuma yapıyorum:)
Ekstra birşey yok canım ama iki salavat arasında okunan dua makbuldür bir de tövbe edilip başlanması daha güzel olur. 2 rekat hacet namazı da dilerse kılabilir15.nde yeni kişiye geçiyor değil mi Allahım çok şükür bu arada başlama önce dua sahibinin yapması gereken extra bir şey var mı mesela hacet namazı ya da yasin suresi gibi
Aklına şüphe bile düşmesincanım benim oldu bil Rabbim gerçekten duayı okumana fırsat verdiyse karşılığını fazlasıyla veriyorYaaa inşallah benimde çok olmasını istediğim birşey var ya umutluyum o yüzden
Teşekkür ederim:) evet çok etkili terkipler var. Şükür ki hep nasip oluyor :)Ne mutlu size. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Çok okuma yapıyorum derken başka okuduğunuz dualar da mı var
Canım erken tamamlanirsa hemen diğer kişiye geceriz. Yetiştiremiyoruz dersiniz diye uzun tuttum sureyi yoksa 2-3 gün ideal aslındaAynen 5 gün uzun 1 günde bile bitebilir aslında inşallah 5 günden daha kısa sürede okuruz da seri şekilde ilerleriz de diğer kişiye geçer inşallah grup sağlam olur da diğer hatimlere de devam ederiz ya
içinden geldiği gibi yazarsın kuzum :) Rabbim gönlümüzü dileğimizi biliyor zatenDuamızı nasıl yapcaz ben bilmiyorum hiç yapmadım
Canım naçizane fikrim 4 gün yeterli, hani bir günden ne olacak diyen olabilir ama 11 kişi var bu son kişiye 1 buçuk hafta erken gelmesi demekCanım erken tamamlanirsa hemen diğer kişiye geceriz. Yetiştiremiyoruz dersiniz diye uzun tuttum sureyi yoksa 2-3 gün ideal aslında
Bana uyar 3 gün bile iyi canım elbette ne kadar erken o kadar iyi yeni terkiplere başlarız bitince de :)Canım naçizane fikrim 4 gün yeterli, hani bir günden ne olacak diyen olabilir ama 11 kişi var bu son kişiye 1 buçuk hafta erken gelmesi demek
Başlayalım da bakalım durum ne gösterecek cnm okunacak arkadaş şuan forumda değil galiba yazmadı çünküCanım erken tamamlanirsa hemen diğer kişiye geceriz. Yetiştiremiyoruz dersiniz diye uzun tuttum sureyi yoksa 2-3 gün ideal aslında
Aynen little bird 'nin niyetine diye başlayabilir bugün başlayacaklar , duasini yazinca duasini da okuruz.Başlayalım da bakalım durum ne gösterecek cnm okunacak arkadaş şuan forumda değil galiba yazmadı çünkü
Özelden yazdım bi bakarsanızAynen little bird 'nin niyetine diye başlayabilir bugün başlayacaklar , duasini yazinca duasini da okuruz.
O Zmaan şimdiden hazırlamaya basliyim duamıiçinden geldiği gibi yazarsın kuzum :) Rabbim gönlümüzü dileğimizi biliyor zaten
Adımızın yanindaki kadar mı okuyacaz ya fettahilittle bird canım duanı paylaşır mısın:)
little bird için okumaya başlıyoruz çünkü @kurabiyekokusu89 banlanmış bir iki güne aktif olur.
10.haziran 15 haziran saat 22.00
239.121 ya Fettah mucizesi
1. @kurabiyekokusu89 21.738
2. little bird 21.741 (duası okunan kişi +3)
3. Kahlofrida 21.738
4. Goldenpanthera kardeşi 21.738
5. -Adel- 21.738
6 . @Podik 21.738
7. R4bi4 21.738
8. @BirZarif 21.738
9. F FairyTale89 21.738
10. @MLKn 21.738
11. Sezinto 21.738