- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Tamam ama bana okuyan bi arkadaş duamı pylaşmadan nasıl okumuş ona şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ama bana okuyan bi arkadaş duamı pylaşmadan nasıl okumuş ona şaşırdım
Evet girdim,ama malesef ki paylaşım yapamadımm... bildirimleri de açamadım :)Yani bilmiyorum 9 buçuk ta girmiş en son ama bekleyince siz yazayım dedim :)
Goldenpanthera canım sayıyı hiç değiştirme bence listeyi güncelleme. Arkadaşımızı ekleyebilirizBana yer var mı ? Ben de çok isterim size katılmayı
Benide alirmisinizzzzzzz cikan bir arkadas varmis onun yerine girebilirimDuası yapılan little bird ileklerim sağlığıma kavuşmak, gireceğim sınavı ilk seferde kazanmak, hayırlı eş ve başımdaki beladan zarar görmeden kurtulmak
15 Haziran saat 22.00' a kadar herkes tamamlasın.
1. little bird 21.739
2. telasememuresi 21.738
3. Kahlofrida 21.738
4. Goldenpanthera kardeşi 21.738
5. -Adel- 21.738
6. P Podik 21.738
7. R4bi4 21.738
8. BirZarif 21.738
9. F FairyTale89 21.738
10. Sezinto 21.738
11. D Durgunnn 21.738
Allah kabul etsin inşallah:)
Canım ikinci listeye alalim seni. Listeyi kapattım, sürekli sayı değişince karışıklık oluyorBenide alirmisinizzzzzzz cikan bir arkadas varmis onun yerine girebilirim
Maalesef bir kısım sayı değişiyor diyetepki gösterdi, bir kısım hemen onların duası okunsun istedi vs. ben de rahatsizlandigim için 2-3 gün ilgilenemedim sayfayla. Maalesef iptal oldu. Bu yeni listemiz.Ben burayi unutmusum baya bisiler olmus ben cikmamistim zaten ama etiket yapmamissiniz bana
Peki nasibimde yokmus demekki Allah dualarinizi kabul etsin insallahCanım ikinci listeye alalim seni. Listeyi kapattım, sürekli sayı değişince karışıklık oluyor
Maalesef bir kısım sayı değişiyor diyetepki gösterdi, bir kısım hemen onların duası okunsun istedi vs. ben de rahatsizlandigim için 2-3 gün ilgilenemedim sayfayla. Maalesef iptal oldu. Bu yeni listemiz.
Öyle deme lütfen çok üzülüyorum ikinci listede 3 kişi hazır bile o zaman okuyacağız birlikte inşallahPeki nasibimde yokmus demekki Allah dualarinizi kabul etsin insallah
2. Kisidemi yoksa tum liste bitince mi canimCanım ikinci listeye alalim seni. Listeyi kapattım, sürekli sayı değişince karışıklık oluyor
Maalesef bir kısım sayı değişiyor diyetepki gösterdi, bir kısım hemen onların duası okunsun istedi vs. ben de rahatsizlandigim için 2-3 gün ilgilenemedim sayfayla. Maalesef iptal oldu. Bu yeni listemiz.
Tüm liste bitince ama benim sinavim var o yüzden şimdi tek liste devam ettiriyorum. Sınavımdan sonra 2. Listeyi de açarız öyle devam eder eşgüdümlü2. Kisidemi yoksa tum liste bitince mi canim
Tamam canim olsun üzülmeTüm liste bitince ama benim sinavim var o yüzden şimdi tek liste devam ettiriyorum. Sınavımdan sonra 2. Listeyi de açarız öyle devam eder eşgüdümlü
Değişmedi sayı aynı, oyuncu değişikliği yaptık sadece. Benden başka biri sayı yazmasın lütfen. 21.738 okuyacak herkes. Mlkn çıktı yerine dnz 52 girdi sayı değişmesin diye. Liste kapalı alım yokGüncel sayıyı yazar mısın celesun bi arkadaş daha girmiş galiba yanlış okumadıysm ve lütfen ya değişmesin artık girmek isteyen arkadaşları 2.listeye alalım
Tamam canım teşekkürlerDeğişmedi sayı aynı, oyuncu değişikliği yaptık sadece. Benden başka biri sayı yazmasın lütfen. 21.738 okuyacak herkes. Mlkn çıktı yerine dnz 52 girdi sayı değişmesin diye. Liste kapalı alım yok