- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Katılıyorum cnm
12.Merhaba kaç kişi var şimdi ben de katılabilir miyim
Teşekkür ederiz:) , ben de fark ettim de bir iki güne aktif olur diye düşündümKızlar grubunuzda değilim ama tesadüfen okudum duasını istediğiniz arkadaş Ban almış :/
Çok sevindim. Nasibim varmış demek. Allah razı olsun. Bu sayıyı eşit dağıtıyoruz şimdi dimi. Sen listeyi hazırla ozaman yarın mı başlıyoruz.12.Sezinto tamam canım. Sen de 12. Kişi oldun liste kapandı:)
Yani bilmiyorum 9 buçuk ta girmiş en son ama bekleyince siz yazayım dedim :)Teşekkür ederiz:) , ben de fark ettim de bir iki güne aktif olur diye düşündüm
2. Den başlayalım o zaman o arkadaş gelir gelmez ona okuruz bence gün kaybetmektense benim fikrim sadeceTeşekkür ederiz:) , ben de fark ettim de bir iki güne aktif olur diye düşündüm
Aynen canım listeyi hazırlıyorum :)2. Den başlayalım o zaman o arkadaş gelir gelmez ona okuruz bence gün kaybetmektense benim fikrim sadece
bence de böylesi daha mantıklı.2. Den başlayalım o zaman o arkadaş gelir gelmez ona okuruz bence gün kaybetmektense benim fikrim sadece
Abdestli olursanız daha iyi olur tabii ama şart değil. Özel günlerinizde okuyabilirsiniz. Evet 15 ine kadar tamamlanacak.Ne zaman başlıyoruz şimdi. Bide okuma sırasında abdestliokmak şart mı. Son sorum 10-15 Haziran arasında tamamlamamız gerekiyo dimi
Ayy çok heyecanlıOzaman şimdi başlıyoruz. Tamam bi an öncelittle bird niyetini paylaşsında niyetine odaklanarak okuyalım. Bugün çok uykusuzum yarın sabah abdestle başlıyacağım Allah ın izniyle.
Bence duası okunup bitince eğer mazereti yoksa hacet namazını kılıp buradaki arkadaşların okumalarını dile getirip niyetini yapıp duasını öyle kapatabilir.15.nde yeni kişiye geçiyor değil miAllahım çok şükür bu arada başlama önce dua sahibinin yapması gereken extra bir şey var mı mesela hacet namazı ya da yasin suresi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?