- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Sıra gelmedi diye mi ?Canım Allah razı olsun ben de anlamadım, 1 günde 43 kişinin herbiri için ayrı ayrı 239.121 defa ya Fettah okunacağı sanıldı sanırım. Sıra gelmedi diye ayrıldılar. Aynı zamanda okumayanlar da olmuş ben de hastanede olduğum için ilgilenemedim birkaç gün. Olay bu.
Aslinda sira gelmedi diye degil cok karisti girenler cikanlar oldu liste en az 5 6 kere degisti her seferinde okumaya basladik cikan olunca tekrar sayi değişti öyle olunca sknti cikti yanlis anlasilmalarla birlikteSıra gelmedi diye mi ?
Aynen canım sayfalardir bunlar yazılıyor kaç tane liste yapıldı ben unuttum artık o kadar çok yani.. ki çıkarken celesuna özgü yada onun yüzünden bir çıkış olmadı karışıklık yüzünden çıkıldı okunan sayılar bile karıştıAslinda sira gelmedi diye degil cok karisti girenler cikanlar oldu liste en az 5 6 kere degisti her seferinde okumaya basladik cikan olunca tekrar sayi değişti öyle olunca sknti cikti yanlis anlasilmalarla birlikte
Sıra gelmedi diye mi ?
Aynennnn o benimmmmmBen 6ncı sırada iken 41nci sıradaki arkadaş ile gönüllü ve gayet isteyerek yer değişmiştim, mevzu asla sıra olamaz☺
Ben bütün gruplarda varım. Devam ediyorum hepsine elimden geldiği kadartamam bundan sonra çıkanlar lütfen çıksın ve kalanlarla devam edelim. deşeleyip durmanın anlamı yok. maksadımız dua etmek.
yeni listeyi başlatıyorum
bana okundu olarak devam edelim. isteyen buyursun istemeyen de lütfen çıksın daha da karışmasın.
Tamam canım herkes belirlensin hemen başlayalım okumaya :)Ben bütün gruplarda varım. Devam ediyorum hepsine elimden geldiği kadar
kişi sayısı az olursa daha çabuk sıra gelir canım, ben fazlasıyla alırım sıkıntı yokHenüz kişi sayısı az o yüzden başlamadık ama ben hepiniz için 1.500 ya Fettah okudum. Rabbim Fettah ismi hürmetine dualarınızın önündeki engelleri kaldırsın inşallah
Sayı çok düşer okumak uzun sürer ama tatlım söyleyim baştankişi sayısı az olursa daha çabuk sıra gelir canım, ben fazlasıyla alırım sıkıntı yok⚘
Bana kalırsa kalabalık liste düzensiz oluyor giren çıkan belli değil valla canım:) az olsun öz olsunSayı çok düşer okumak uzun sürer ama tatlım söyleyim baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?