- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
O halde ben tek kendi adıma gireyim. 7 kişi, herkes kabul ediyorsa başlayalım canım. Hem tertemiz olur gerçekten:)Bana kalırsa kalabalık liste düzensiz oluyor giren çıkan belli değil valla canım:) az olsun öz olsun❤
inşaallah arkadaşlar da bizimle hemfikirdir canımO halde ben tek kendi adıma gireyim. 7 kişi, herkes kabul ediyorsa başlayalım canım. Hem tertemiz olur gerçekten:)
teşekkür ederim aminHenüz kişi sayısı az o yüzden başlamadık ama ben hepiniz için 1.500 ya Fettah okudum. Rabbim Fettah ismi hürmetine dualarınızın önündeki engelleri kaldırsın inşallah
Benim için de uygun :)O halde ben tek kendi adıma gireyim. 7 kişi, herkes kabul ediyorsa başlayalım canım. Hem tertemiz olur gerçekten:)
katılacak mısın canım
Nasıl olacak ne kadar okuncakkatılacak mısın canım
10 kişi olursak kişi başı 23.900 düşer 5-6 gün süre veririz. Sırayla herkesin duası için hatmederiz. 10 hatim olurNasıl olacak ne kadar okuncak
10. F FairyTale89 aldık canımBeni de alır mısınız o şekilde devam edelim eğer başladıysanız kalabilir
Sırası gelen duasini paylasacak 239.121 i kisi sayisina böleceğim. Herkes onun duası için okuyacak. Tamamlanınca diğer arkadaşa geçecek sıra. Herkese okunmadan listeden ayrılmak yok.Nasıl olacak ne kadar okuncak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?