- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #5.001
Ne okuyacaksınız? Ben de katılmak isterim.Ramazanda kı listeye katılacak olan bildiğim
arkadaslarım.
@sweetgirlcandy
@Nefes0858
@Morlale8
[USER=1012270]@Ssevincli
@Saliha40
Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Tospaagtd
burcusami (emin değilim )
@tiniminihaniim (emin olamadım)
@Yorgunkus
Cnm fettah grubunu devam ettirecektım ama suan aktif devam eden fettah grubu var o yuzden baska esma çekelim dıe dusunuyorum hep beraber karar verelim.Ne okuyacaksınız? Ben de katılmak isterim.
Seni görmek ne guzel elifimBende katılırım canım
Beni de etiketleyin ki göreyim.Cnm fettah grubunu devam ettirecektım ama suan aktif devam eden fettah grubu var o yuzden baska esma çekelim dıe dusunuyorum hep beraber karar verelim.
Ben bakıyorum, arastırıyorum sıze secenek sunacağım
Seni görmek ne guzel elifimseve seve ekliyorum
Olur canim ben katilirim ❤❤Sadelikherseydir
Madammor
Aktif Lora can kızlar ramazan ıcın hazırlayacağım gruba sizide katayımmı erkenden listeyi halldecem
Sağol canım benimCnm fettah grubunu devam ettirecektım ama suan aktif devam eden fettah grubu var o yuzden baska esma çekelim dıe dusunuyorum hep beraber karar verelim.
Ben bakıyorum, arastırıyorum sıze secenek sunacağım
Seni görmek ne guzel elifimseve seve ekliyorum
Ben sayıya göre bakayım cnmRamazanda kı listeye katılacak olan bildiğim
arkadaslarım.
@sweetgirlcandy
@Nefes0858
@Morlale8
[USER=1012270]@Ssevincli
@Saliha40
Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Tospaagtd
burcusami (emin değilim )
@tiniminihaniim (emin olamadım)
@Yorgunkus
Burcum ekliyorum merak etme zorlamıcakBen sayıya göre bakayım cnm
Şimdilik kesin söz veremem ama hatmimde ilerlemiş olursam katılırım inşallahi p e k
Kahve __Kokusu
Wilma11
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aijoo kızlar ramazan ıcın ayarlıcam esma grubuna sizide katayımmı ne dersınız. Sımdıden ayarlamamdakı amac okuma programı yapacaksanız burayı da göz onunde bulundurun dıe.
Ya fettah olmayacak baska esma çekecez ıns
Yaa zorlanmam inşallah cnm yaBurcum ekliyorum merak etme zorlamıcakmutlaka olmanı senı görmeyi istiyorum
Kız bana guven kımseyi zorlamıcak bu sfer gunluk Max 2-3000 arası nasıl? Biz destek cıkarız hemdeYaa zorlanmam inşallah cnm ya
Seve seve çiçeğimBende katılmak isterimMorrmeneksee
Tamamdır hallederim Allahın izniyleKız bana guven kımseyi zorlamıcak bu sfer gunluk Max 2-3000 arası nasıl? Biz destek cıkarız hemdevalla ramazanı kacırmayalım dıe ugrasıyorum .
Bakın evlendıkten sonra hıc bulamassjnızben bekarken yapalım
Takılıyorum canm tabıkı bırakmam aılem oldunuz sizTamamdır hallederim Allahın izniylebak ya şimdiden ne diyor, bak bana küçük yavruyla katılıyorum, öyle evlenip bizi bırakmak yok