- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #4.981
Ben unutmam seniEtiketlemeyi unutma başlarsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben unutmam seniEtiketlemeyi unutma başlarsak
Allah razı olsun canım cok tesekkür ederim
Cok sevindim canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle
Bu Grup Benim ilk Açtığım grubum. Çok büyük şevk ve umutlarla açmıştım. O dönem ramazanda hayatımda yaşamadığım huşuyu burda bu grupta yaşadım.
Açtığım bır cok dua grubum oldu fakat,
İstediğim dua ne zaman gerceklesirse gercekleşsin hep ilk işim ya Fettah grubuna yazmak olacak demiştim. Çünkü burası benim ıcın cok ayrı. Sizler cok ayrı oldunuz
Bu cumartesi Allahın izniyle istemem var
Önemli olan evlenmek deıl de doğru insanı bulabilmekti benım ıcın cok sukur ki bulduğumu düşünüyorum uzun zaman sonra
İleride nolur bilemeyiz tabı ama ben sızlerlede paylaşmak istedim. Çıktığım bu yolda Rabbımin kolaylıklar ıhsan etmesı olası aksiklik ve engellere karsı koruması içinde dualarınızda bulundurursanız beni çok mutlu olurum dua kardeslerim
Sizlerinde kalbınızden gecen tüm duaların en hayırlı ve tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle dualarımda her daım varsınız
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
@Nayro
Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
Asiltutku
Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
Barbara
İsteme söz günü bugün canımNişan bu gün mu
Canım cok tesekkür ederimCok sevindim canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Benide ekler misiniz lütfenKızlar herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle
Bu Grup Benim ilk Açtığım grubum. Çok büyük şevk ve umutlarla açmıştım. O dönem ramazanda hayatımda yaşamadığım huşuyu burda bu grupta yaşadım.
Açtığım bır cok dua grubum oldu fakat,
İstediğim dua ne zaman gerceklesirse gercekleşsin hep ilk işim ya Fettah grubuna yazmak olacak demiştim. Çünkü burası benim ıcın cok ayrı. Sizler cok ayrı oldunuz
Bu cumartesi Allahın izniyle istemem var
Önemli olan evlenmek deıl de doğru insanı bulabilmekti benım ıcın cok sukur ki bulduğumu düşünüyorum uzun zaman sonra
İleride nolur bilemeyiz tabı ama ben sızlerlede paylaşmak istedim. Çıktığım bu yolda Rabbımin kolaylıklar ıhsan etmesı olası aksiklik ve engellere karsı koruması içinde dualarınızda bulundurursanız beni çok mutlu olurum dua kardeslerim
Sizlerinde kalbınızden gecen tüm duaların en hayırlı ve tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle dualarımda her daım varsınız
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
@Jacbss
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
@28mn
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
@Nayro
Yorgunkus
@MaviKuplik
@CherryQueen
Asiltutku
Asiltutku annesi
@Umut_2019
@28mn annesi
Barbara
Canım suan bu grup aktif deıl ama insallah Allah nasıp ederse ramazanda tekrr burda bulusaczBenide ekler misiniz lütfen
Ramazanda tekrar başladığınızda ben de size katılabilir miyim acaba sizin için de uygunsaCanım suan bu grup aktif deıl ama insallah Allah nasıp ederse ramazanda tekrr burda bulusacz
Allah nasıp ederse ramanazana kdr bır aksılık olmazsa elbetteki canım bende bekliyorum heyecanlaRamazanda tekrar başladığınızda ben de size katılabilir miyim acaba sizin için de uygunsa
Ben de katilmak istiyorumCanım suan bu grup aktif deıl ama insallah Allah nasıp ederse ramazanda tekrr burda bulusacz
Tevhit gurubuna gelin yatin başlanacakBen de katilmak istiyorum