- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #5.021
tatlicincap canım ramazan ıcın hazırlayacağım esma grubuna dahil edeyım mı seni de guvenebilirsin bizzat ben takip edecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin takibinde olursa katilirim canim.tatlicincap canım ramazan ıcın hazırlayacağım esma grubuna dahil edeyım mı seni de guvenebilirsin bizzat ben takip edecem
Merak etme canım bizzat ben takip edecem mağdur olacagınz bır durum olmayacak bııznıllah.Senin takibinde olursa katilirim canim.
Eveeet varım sayı zorlamazsaRamazanda kı listeye katılacak olan bildiğim
arkadaslarım.
sweetgirlcandy
Nefes0858
@Morlale8
[USER=1012270]@Ssevincli
@Saliha40
Morrmeneksee
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@burcusami (emin değilim )
@tiniminihaniim (emin olamadım )
@Yorgunkus
Canımsınn ya sizleri görmek o kdr guzel kiÖhöm öhom burdayım menekşem Morrmeneksee
Hosgeldın canım svee seve eklerimBende yine varim insaAllah Morrmeneksee
Madammorum sımdı acmıyorum. Ramazanda baslatacam. Bilerek sımdıden etiketledım kı lıste hazır olsun okuyacağımız sey bellı olsun dıe. Ramazanda baslatacam yanı. Zorlanacak rakamlar olmayacak merak etmeyın, kolay gelsın bu arada tasıma cok zor yaMorrmeneksee Canim menekşem
Bu defa katilamayacagim Başka dua gruplarindayim ve hatim için cüz okuyorum. (Ama asıl sebep taşinacagiz biz önümüzdeki 2-3 hafta yogun olacagim malum ev topla boya temizlik tekrar yerlestir. Yetistiremeyebilirim hak vebal olmasin)
Ramazanda acarsan bi dua grubu ve ya hatim mutlaka etiketle seve seve insallah
Ben eski 28mn bu aradaHosgeldın canım svee seve eklerim
Madammorum sımdı acmıyorum. Ramazanda baslatacam. Bilerek sımdıden etiketledım kı lıste hazır olsun okuyacağımız sey bellı olsun dıe. Ramazanda baslatacam yanı. Zorlanacak rakamlar olmayacak merak etmeyın, kolay gelsın bu arada tasıma cok zor ya
Biliyrum nesibemBen eski 28mn bu arada
Tabiki varız inşallah yaz canım bizide çok uzun 40 45 kişilik olursa tek kişi yaz bizi ❤Ssevincli canım adminim nerdesın senınle ablanıda ekliyorum tamammı cnm ramazan ıcın
Selamm Morrmeneksee bende katilmak istiyorum toplu bie okuma yapılıyorsa uzun zaman oldu burda toplu okumalara katilmayaliBiliyrum nesibem
Canom 45 olmaz ya baygınlık gecırıyoruz sonra aklımdakı 30 kısı ama bakalım tabıkı yınede. Ablanla senı de yazıyorumTabiki varız inşallah yaz canım bizide çok uzun 40 45 kişilik olursa tek kişi yaz bizi ❤
Cok sevinirim dilosum hosgeldın ozlemıstıkSelamm Morrmeneksee bende katilmak istiyorum toplu bie okuma yapılıyorsa uzun zaman oldu burda toplu okumalara katilmayali
Cok sagol kuzum Allah razi olsun Hee ben simdi anlamisim. O zaman beni ekle ramazana kadar zaten coktan bitmis olacak isim Bende varim insallahHosgeldın canım svee seve eklerim
Madammorum sımdı acmıyorum. Ramazanda baslatacam. Bilerek sımdıden etiketledım kı lıste hazır olsun okuyacağımız sey bellı olsun dıe. Ramazanda baslatacam yanı. Zorlanacak rakamlar olmayacak merak etmeyın, kolay gelsın bu arada tasıma cok zor ya
Sendende Allah razı olsun mervem. Seve seve ekliyorumCok sagol kuzum Allah razi olsun Hee ben simdi anlamisim. O zaman beni ekle ramazana kadar zaten coktan bitmis olacak isim Bende varim insallah
Nefesımm ekledım ztn hıc unuturmuyumOnay vermedim burdan diğer yerden söyledim diye katılacam menekşem beni unutma
Yaz kuzum bizide nasipse ramazan sonu biter inşallah yoksa bizim dogum bayram sonu o zaman kalmayızCanom 45 olmaz ya baygınlık gecırıyoruz sonra aklımdakı 30 kısı ama bakalım tabıkı yınede. Ablanla senı de yazıyorum
Cok sevinirim dilosum hosgeldın ozlemıstık