*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Morrmeneksee Canim menekşem
Bu defa katilamayacagim Başka dua gruplarindayim ve hatim için cüz okuyorum. (Ama asıl sebep taşinacagiz biz önümüzdeki 2-3 hafta yogun olacagim malum ev topla boya temizlik tekrar yerlestir. Yetistiremeyebilirim hak vebal olmasin)
Ramazanda acarsan bi dua grubu ve ya hatim mutlaka etiketle seve seve insallah

Bende yine varim insaAllah Morrmeneksee
Hosgeldın canım svee seve eklerim
Madammorum sımdı acmıyorum. Ramazanda baslatacam. Bilerek sımdıden etiketledım kı lıste hazır olsun okuyacağımız sey bellı olsun dıe. Ramazanda baslatacam yanı. Zorlanacak rakamlar olmayacak merak etmeyın, kolay gelsın bu arada tasıma cok zor ya

Ben eski 28mn bu arada

Tabiki varız inşallah yaz canım bizide çok uzun 40 45 kişilik olursa tek kişi yaz bizi ❤
Canom 45 olmaz ya baygınlık gecırıyoruz sonra aklımdakı 30 kısı ama bakalım tabıkı yınede. Ablanla senı de yazıyorum
Selamm Morrmeneksee bende katilmak istiyorum toplu bie okuma yapılıyorsa uzun zaman oldu burda toplu okumalara katilmayali
Cok sevinirim dilosum hosgeldın ozlemıstık

Cok sagol kuzum Allah razi olsun Hee ben simdi anlamisim. O zaman beni ekle ramazana kadar zaten coktan bitmis olacak isim Bende varim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…