- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aldım canım, Allah kabul etsin inşallahÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..
OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 adet
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH
Birazdan okuyacağım canım Allah kabul etsin inşallahÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..
239.121 /45= 5314 adet
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH
Canım bak şöyle olur şimdi 8de sen paylaşacaksın niyeti kişi başı düşen sayıyı o saatte giremeyen olursada sıkıntı olmaz. 24 saat içinde yani ertesi gün akşam saat 8e kadar ne zaman müsaitse o zaman bildirim yapıp okudum yazar. Yani mühim olan 24 saat içinde yazması. Sendeki listeyede okudum yazanın yanına bi emoji kondurursun okuduğu belli olsundiye çiçek böcek vsBugun saat 8 de baslayıp cunku herkese 8 dedık ya yanıltma olmasın yarın aksam 9 da da herkes burda olsun o zmn. Okuduğunu belırtsın dıger arkadas ıcın nıyetlenıp cıksın ertesi Aksam yıne 9 da seklınde devam etsın
Bunda hemfikirz balım zaten sadece bu aksam onemlı.. Dıyorum ya bı kac kısı hıc bakmadı bile. Gercekten sayımız bır netlesse sıkıntı kalmayacak bırbırımızden emın olacaz okuduğumuza dair. Bugun herkes verılen sayıyı okur yarına kdr ama yarın aksam ses cıkmassa hıc yazmayan arkadaslardan karısır bırz burasıCanım bak şöyle olur şimdi 8de sen paylaşacaksın niyeti kişi başı düşen sayıyı o saatte giremeyen olursada sıkıntı olmaz. 24 saat içinde yani ertesi gün akşam saat 8e kadar ne zaman müsaitse o zaman bildirim yapıp okudum yazar. Yani mühim olan 24 saat içinde yazması. Sendeki listeyede okudum yazanın yanına bi emoji kondurursun okuduğu belli olsundiye çiçek böcek vs
Canım 9 adet fazla çıkıyorÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Morrmeneksee Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
Türkçe Okunuşu:
Anlamı:
239.121 /45= 5314 adet
Canım bi özele bakarmısın sayı ile ilgili buradan yazarsam karışıklık oluşacakKIZLAR SADECE BU AKSAMLIK GORENLERIN ALDIM YAZMASINI ISTIYORUZ HANGI HESABLAR AKTİF GORMEK ICIN... 1 KAC KISIDEN TIK YOKO YUZDEN SORUYORUM NET SAYIMIZI BILELİM RAKAMLARI TEKRARDAN BÖLÜŞELIM GEREKIRSE
239.121 /45= 5314 adet
Dua sahibi 9 eksık ceksın en kolay bu sekılde olur herhaldeCanım 9 adet fazla çıkıyor
Tamam böylede olur o zaman sen onu her niyette yazarsınDua sahibi 9 eksık ceksın en kolay bu sekılde olur herhalde
Aldim canımÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
Türkçe Okunuşu:
Anlamı:
239.121 /45= 5314 adet
Dua sahibi 9 adet eksık cekecek =5304 tane
Ben ve anneme almiatim yazmamissin canim1.Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
7.Hemsirecik
8.theia07
9. @Magnifiaque
10.sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12.bluepinkk
13.Myhomes
14. G Glsgl
15. @Mintimint
16. @SoLeiL12
17.Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22.Gelincik78
23. T taze fasulye
24.life light
25. E Ebruazra
26.Krew
27.Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30.aysenurt3991
31.MoonfacedMom (ipek)
32.Nayro
33.mutlulukbenihicbirakma
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. N Nesl-i han
36. B Bademmm388
37.Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39.debriyajgazfren
40.mavispreyboya
41.Asiltutku
42.Asiltutku (annesi)
43.Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45.Barbara
Kızlar aldım yazan arkadaslarımın yanına tik attım gormedığim varsa lutfen benı veSsevincli arkadasımızı etıketleyıp aldım yazsın.. Sadece bu aksamlık ıstıyoruz bu sekılde sayımız net belli olsun. Hıc yazmayan olursa lısteden cıkarırız sayıyı tekrar bolusuruz.. Gorenler sadece aldım yazsın bunun altına lutfen
Basliyormuyuz canim simdi 5314 tanemi çekiyoruzKIZLAR SADECE BU AKSAMLIK GORENLERIN ALDIM YAZMASINI ISTIYORUZ HANGI HESABLAR AKTİF GORMEK ICIN... 1 KAC KISIDEN TIK YOKO YUZDEN SORUYORUM NET SAYIMIZI BILELİM RAKAMLARI TEKRARDAN BÖLÜŞELIM GEREKIRSE
239.121 /45= 5314 adet
Bende aldım canım1.Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. F Flower__
6. @namaste21
7.Hemsirecik
8.theia07
9. @Magnifiaque
10.sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12.bluepinkk
13.Myhomes
14. G Glsgl
15. @Mintimint
16. @SoLeiL12
17.Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. @Buluts34
22.Gelincik78
23. T taze fasulye
24.life light
25. E Ebruazra
26.Krew
27.Yenidelhi
28. R rana20
29. @MoonfacedMom
30.aysenurt3991
31.MoonfacedMom (ipek)
32.Nayro
33.mutlulukbenihicbirakma
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. N Nesl-i han
36. B Bademmm388
37.Yazarhanim
38. @Yorgunkus
39.debriyajgazfren
40.mavispreyboya
41.Asiltutku
42.Asiltutku (annesi)
43.Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45.Barbara
Kızlar aldım yazan arkadaslarımın yanına tik attım gormedığim varsa lutfen benı veSsevincli arkadasımızı etıketleyıp aldım yazsın.. Sadece bu aksamlık ıstıyoruz bu sekılde sayımız net belli olsun. Hıc yazmayan olursa lısteden cıkarırız sayıyı tekrar bolusuruz.. Gorenler sadece aldım yazsın bunun altına lutfen