- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canım ustte duasını paylastım tekrar paylasaym.. Lütfen alan goren aldım yazsınAyşenur kardeşimizin niyetine diyerek mi başliycaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ustte duasını paylastım tekrar paylasaym.. Lütfen alan goren aldım yazsınAyşenur kardeşimizin niyetine diyerek mi başliycaz
Aldım kuzumArkadaslar okuyacağımız kisinin nıyetını paylastım listemizi an itibarı ile kapattık 45 kişi Allahın izniyle kolaylıkla ve seve seve hatimimizi edeceğiz.. Lutfen duayı alan arkadaslarım sadece aldım yazsın kımler görüp basladı kontrol etmek adına görelim
Yarın aksam saat 21. 00 da herkes zikiri tamamladığına dair burdan benı Morrmeneksee ve Ssevincli arkadasımızı etiketlıyerek bılgı versın her bırınızden Allah razı olsun
Aldım kuzumArkadaslar okuyacağımız kisinin nıyetını paylastım listemizi an itibarı ile kapattık 45 kişi Allahın izniyle kolaylıkla ve seve seve hatimimizi edeceğiz.. Lutfen duayı alan arkadaslarım sadece aldım yazsın kımler görüp basladı kontrol etmek adına görelim
Yarın aksam saat 21. 00 da herkes zikiri tamamladığına dair burdan benı Morrmeneksee ve Ssevincli arkadasımızı etiketlıyerek bılgı versın her bırınızden Allah razı olsun
Burdan 21.00de yazınca sizin kontrol etmeniz herkesin yazması vs zaman almaz mı yani yeni listeyi paylaşmanız biraz sarkar gibime geliyor her gün sarktıkça da saat çok değişmiş olur bitiren bitirdiği gibi yazsa 21de kesin olarak bildirimler bitmiş olsa yeni listeyi paylaşabilmek adına daha iyi olur sankiArkadaslar okuyacağımız kisinin nıyetını paylastım listemizi an itibarı ile kapattık 45 kişi Allahın izniyle kolaylıkla ve seve seve hatimimizi edeceğiz.. Lutfen duayı alan arkadaslarım sadece aldım yazsın kımler görüp basladı kontrol etmek adına görelim
Yarın aksam saat 21. 00 da herkes zikiri tamamladığına dair burdan benı Morrmeneksee Morrmeneksee ve Ssevincli Ssevincli arkadasımızı etiketlıyerek bılgı versın her bırınızden Allah razı olsun
Katılıyorum size. Bitirdikce bildirim yapalım bence de. 21 i beklemeyelim. Hem bir sebepten o saatte giremezsek okumadık zannedilmemis olurBurdan 21.00de yazınca sizin kontrol etmeniz herkesin yazması vs zaman almaz mı yani yeni listeyi paylaşmanız biraz sarkar gibime geliyor her gün sarktıkça da saat çok değişmiş olur bitiren bitirdiği gibi yazsa 21de kesin olarak bildirimler bitmiş olsa yeni listeyi paylaşabilmek adına daha iyi olur sanki
Aldım canımArkadaslar okuyacağımız kisinin nıyetını paylastım listemizi an itibarı ile kapattık 45 kişi Allahın izniyle kolaylıkla ve seve seve hatimimizi edeceğiz.. Lutfen duayı alan arkadaslarım sadece aldım yazsın kımler görüp basladı kontrol etmek adına görelim
Yarın aksam saat 21. 00 da herkes zikiri tamamladığına dair burdan benı Morrmeneksee Morrmeneksee ve Ssevincli Ssevincli arkadasımızı etiketlıyerek bılgı versın her bırınızden Allah razı olsun
Bende aldım canım başlıyorum şimdi Allah kabul etsin şimdiden.ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..
OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 adet
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH
Bildiriminizi ne zmaan ıstersenız yapabilirsiniz.. Onemlı olan sıradakı kısının nıyetını gorup oyle zıkıre baslamak o yuzden saat bildirdık. Sıkıntı yok yanı bitirdiğiniz an okudum yazın yeterliKatılıyorum size. Bitirdikce bildirim yapalım bence de. 21 i beklemeyelim. Hem bir sebepten o saatte giremezsek okumadık zannedilmemis olur
Aldim rabbim duani kabul etsin insallahÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI
Arapçası:
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...
Türkçe Okunuşu:
"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..
OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 adet
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH