*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Aldım canım.

Aldım. Ama dua sahibi 5305 okuyacak. 5304 yazmışsın

KIZLAR MASALLAH 4 KİŞİ BİTİRDİ BİLE ALLAH KABUL ETSİN HARİKASINIZ BİR FİKRİM VAR DAHA DOĞRUSU YINE BİR GRUPTA GORDUM

1 ADET KUMBARAMIZ OLSUN 🗳 ERKENDEN BİTİRENLER ICINDEN GELDIGI KADAR ÇEKSİN FAZLADAN O GUN EKSIĞIMIZ KALIRSA O ARKADASIN ADINA BAĞISLARIZ OLMAZMI

TAMAM DERSENİZ KUMBARAYA SU KADAR ÇEKTİM DİYE BENI VE Ssevincli ARKADASIMI ETIKETLEYEREK BELIRTEBİLİRSİNİZ

SUAN 2. SIRADAKI ARKADASIN NIYETINI PAYLASIRDIM AMA COK KARISIR TAKIP ETMESİ ONUDA INSALLAH YARIN GUNDUZDEN PAYLASIRIM.. GÖRÜNÜŞE GÖRE HIZLI ÇEKİLİP BİTİRİYOR

MALESF DAHA HİÇ BİLDİRİM YAPMAMIS ARKADAŞLARIMIZ VAR YARIN HIC SES CIKMAZSA LİSTEYİ DUZENLEYELIM YENI RAKAMLARLA İLERLERİZ..

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI

Arapçası:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...

Türkçe Okunuşu:

"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."

Anlamı:

"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"

Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..

OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK

239.121 /45= 5314 adet
Dua sahibi ise 5305 tane ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH

1. Morrmeneksee

2. @arkadasimes

3. @Tavuk_suyu_

4. @Mucizemm222

5. @Jacbss

6. @namaste21

7. @Hemsirecik

8. @theia07

9. @Magnifiaque

10. sweetgirlcandy

11. @28mn

12. bluepinkk

13. Myhomes

14. G Glsgl

15. @Mintimint

16. @SoLeiL12

17. Saliha40

18. @Ssevincli

19. @burcusami

20. @tiniminihaniim

21. @Buluts34

22. Gelincik78

23. T taze fasulye

24. Life light

25. @Ebruazra

26. Krew

27. Yenidelhi

28. R rana20

29. @MoonfacedMom

30. aysenurt3991

31. MoonfacedMom (ipek)

32. Nayro

33. mutlulukbenihicbirakma

34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)

35. N Nesl-i han

36. B Bademmm388

37. @Yazarhanim

38. @Yorgunkus

39. debriyajgazfren

40. mavispreyboya

41. Asiltutku

42. Asiltutku (annesi)

43. Umut_2019

44. M MaviMabellee (annesi)

45. @Barbara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…