Yeminle okurken baştan aşağa gözümde Şuayipi canlandırdım , sen çok yaşaŞuayip?
Yeminle okurken baştan aşağa gözümde Şuayipi canlandırdım , sen çok yaşa
yasemin yalçınin yillar oncek ki bir tiplemesiŞuayip kim yahu
Devlet memuru olduğu için başkası üzerinden yapıyorGeliri artarsa dava acip nafaka yukseltemez misiniz acaba??? Fakirleştim boşanma nedeniyle filan diye?
ÇocuklarımAnlattığınız olaylar eski ve siz hala evlisiniz bu adamla. Ettiğiniz hakaretlerde ki gibi bir adamsa bunca yıl kendinize yazık etmişsiniz. Parayı pulu boşverin huzuru arayın ve ayrılın.
Ne güzel bir samimi cevap Çekmeyeceğim yaaa Yok miğdem kaldırmıyor tam bir yürüyen g. t afedersiniz mutfakla tuvalet arasında bir yaşam hiç bir ideali prensibi nir kişiği bir dünya görüşü yok adamın hayvanlar gini bir yaşam bu katlanmamam gerekir haklısınızAy çok zengin olursa en önce tipini bi elden geçiriversinn , yani tip de hadi bir yerde Allahın kulu deriz ama pis ve pasaklı olması mide bulandırıcı . Kendisine saygısı yok ki size olsun . Karakter yoksunu , onunkisi özgüven falan değil açıkçası kendini birsanma . 23 yıl yetsin artık bence.. Ama tabi maddi kısma bir şey diyemiyorum . Cefasını ben çektim sefasını başkalarına sürdürmem derseniz o sizin bileceğiniz iş . Ki anladığım kadarıyla da zaten tahammül edip bir süre daha dayanabilecek gibisiniz . E ne diyelim o vakitt , ya bu deveyi güdün ya bu diyardan gidin . Artık hangisi sizin mantığınıza yatıyor ise..
Yeminle okurken baştan aşağa gözümde Şuayipi canlandırdım , sen çok yaşa
Canım kardeşim çocuklarım İleride beni suçlarlarsa diye neden babamı bıraktın? durumumuz daha iyi olurdu demesinler diye katlandım Şimdi çocuklar beni tutuyorlar haklı buluyorlar evet ama evlilik var ele karışacağız eksik kalmalarına dayanamam ama nasıl katlanılır ki artık gücüm sinirim de tükendi bittim artık galiba benannem okusa bu mesajınızı çok güzel akıl verirdi,ben kendimi szin yerinize koyamıyorum çünü aldatma benim evlilikte kırmızı çizgim.
o yüzden siz komşum olsanız bana bunu anlatsanız neden bunlara katlanıyorsun derdim.demişsiniz zengin olsa kahrolurum.
diyelim zengin oldu,bu karakterde bir adam eline para geçince şimdi yaptıklarının daha beterini yapabilmek için güç toplamayacak mı.
düzgün adamları bile para bozuyorsa sizin kocanız gibi bozukları ne yapar acaba bu para,o zenginken boşanıp nafaka ve tazminat için beklemek te akıl işi mi,gerçekten sağlam bir plan mı emin değilim.hayat bu,neler olur biter neler değişir.sanırım duygusal değilsiniz.mantıklı biriyseniz duygusal acılar sizi etkilemiyorsa kahrını çekin ama o sırada boşandığınızda kuracağınız hayata yatırım yapın
Daha yeni alt kata bir dul taşınmış balkon akıyor diye kapıya geldi ben de benimkini tembihledim kötü kadın diyorlar bunun hakkında sakın sen gitme birlikte gider bakarız veya ben giderim dedim . Bu ben evde yokken koşa koşa gitmiş güya bakacak damlayan yere ! Aranıyor resmen işte Bu daha önceki gün oldu düşünün yani... çekilecek gibi değill!
Bana zaten vermez de çocuklarım evlenirken belki daha rahat oluruz onlar da başkarı dik olur diye işte ne biliyimZaten başkası üzerinden yapıyor devlet memuru olduğu içinBacım senin koca parayı bulunca sana verir mi sanıyorsun? Aksine direk kapı önüne koyar. Evlatların okuyor. Git yanlarında kal oğlun çalışıyor sende çalışırsın geçinip gidersiniz. Bunu çekeceğine çocuklarınla bi göz odada huzurlu yaşa sana cennet olur. Zira parayı beklersen o parayı senin gözüne soka soka başkalarına yedirir. Sanada vermemek için başkalarının üstüne yapar. Sonrada tutar kolundan kapıyı gösterir.
Dul diye değil bir erkek geldi evine ve kavga ettiker sonra başka erkek geldi kadına görmüş yönetici falan söyledi bana oolis geldi şikayet ettikler kadınıBöyle bir adamla evlenmişsiniz, üstüne bir değil iki çocuk yapmışsınız, bunca yıldır boşanmamışsınız, şimdi ya zengin olursa diye karaktersiz ama çekilir diyorsunuz.... Bir de dul diye elin kadınına kötü kadınmış diyorsunuz. Bence boşanmayın zaten. Yarın obur gun siz de derler kötü kadın diye.
Yok yönetici söyledi çok erkek geliyormuş evine polis falan geldi nir komşu da pazarcı onlar diye teyit etti kadın pazarcılarla düşüp kalkıyormuştayininiz çıkmiş neden parasizsiniz anlamadim, calismadiniz mi?
Daha yeni alt kata bir dul taşınmış balkon akıyor diye kapıya geldi ben de benimkini tembihledim kötü kadın diyorlar..
bu kelimelerde çok yanlış söylemeden edemeyeceğim.
Aynen çıktı ama göndermedi çocuklarımı kaçırmakla tehdit etti gidemedim ozamanlar çok korkaktım Çocuklarım küçüktü kaçırıldı da yapardı da onları görememeyi göze alamadımtayininiz çıkmiş neden parasizsiniz anlamadim, calismadiniz mi?
Daha yeni alt kata bir dul taşınmış balkon akıyor diye kapıya geldi ben de benimkini tembihledim kötü kadın diyorlar..
bu kelimelerde çok yanlış söylemeden edemeyeceğim.
Yok yönetici söyledi çok erkek geliyormuş evine polis falan geldi nir komşu da pazarcı onlar diye teyit etti kadın pazarcılarla düşüp kalkıyormuş
İkinci çocuk karnımdaydı ilk vukuatını yakaladığımdaBöyle bir adamla evlenmişsiniz, üstüne bir değil iki çocuk yapmışsınız, bunca yıldır boşanmamışsınız, şimdi ya zengin olursa diye karaktersiz ama çekilir diyorsunuz.... Bir de dul diye elin kadınına kötü kadınmış diyorsunuz. Bence boşanmayın zaten. Yarın obur gun siz de derler kötü kadın diye.
Kadın bulur evet Ama çocuklarıma belki iyi nir yuva kurar maddi olarak Ayrılınca çocuklar benle gelirse onlara da sırtını dönerse diye düşünüyorum ne bileyim :/Varken de verimiyor ki? Zengin olsa yapacağı en fazlası şimdi yatmak için bulamadığı kadınları bulur. Daha büyük hüsran.
:) evet onun gibiYeminle okurken baştan aşağa gözümde Şuayipi canlandırdım , sen çok yaşa
Dul olduğu için değil çok değişik erkekler geliyor apartmana dedi yönetici ve oazarcı komşu var gelenleri tanıyor teyit etti kadın kavga etti biriyle adamların polis falan geldi ben dul diye söylemedimBol miktarda eşinizden bir miktar da sizden tiksindim.
Esinizden bosanip tasinirsaniz yeni komsulariniz da size böyle mi muamele etsin? "Aaa binaya dul tasindi sakin evine gitme" diye kocalarini mi tembihlesin kadinlar?
Bu adamla nasil evlendiniz ve 2 cocuk yapmaktaki motivasyonunuz neydi? Cirkin, karaktersiz, ilgisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?