cok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm inanki allahtan acil şifalar diliyorum arkadasına. senı cok ıyı anlıyorum.sevdıgın bırının hasta olması ve acı cekmesı sanada cok acı verıyor.bende günlerdir yengem için aglıyorum.allahım onları bize bagıslasın.insallah en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar. mafoldumben
öncelikle çok geçmiş olsun... türkiyenin en büyük onkoloji merkezi olan hastanelerden birinde çalışıyorum.... asistanlığını yaptığım kişi de bir hematolog yani bu hastalıkla ilgilenen kişi... kesinlikle moralini iyi tutsun... kanser hastaları hep çevremde... kendi ailemden maalesef çok kişi kaybettim ama iyileşenleri de görüyorum... hangi tür lenfoma olduğunu söyleyebilir misiniz? hodgkin lenfoma var. hodgkin olmayan lenfoma var.. bunlar çeşit çeşit ve hepsinin tehleke derecesi farklı. 14 yaşındaki hodgkin lenfomalı yabancı bir hastanın kemoterapi tedavisi sonrası iyileştiğini biliyorum... üstelik saçları da dökülmemişti bile... ama hep çok neşeli ve çok pozitifti.. o yüzden arkadaşını hiç yalnız bırakma... yaşamaktan hiç vazgeçmemeli...
kızlar çok mutluyumdelikafadulden arkadaşım kurtuldu bu hastalıktan zafer bizim oldu:lepi: yerimde duramıyorum, pazartesi ışın tedavisine başlayacak 1 ay sürecek ondan sonra da her şey bitmiş olacak. allahım onu bize bağışladı çok şükür:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?