23 yaşındaki arkadaşım lenf kanseri olmuş...dayanamıyorum

cok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm inanki allahtan acil şifalar diliyorum arkadasına. senı cok ıyı anlıyorum.sevdıgın bırının hasta olması ve acı cekmesı sanada cok acı verıyor.bende günlerdir yengem için aglıyorum.allahım onları bize bagıslasın.insallah en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar. mafoldumben

bu hastalıkda moral çok önemli.zor bi durum aynı şeyleri ben babamda yaşadım.ama inanın etrafındaki insanların dirençli olması kadar önemliki.umarım çabucak şifa bulur.çok geçmiş olsun:Saruboceq:

Allahim yardimcisi olsun
Cok buyuk gecmis olsun

Acil şifalar diliyorum canım umarım iyileşir saglıklı hayatına geri döner...

alah acil şifalar versin canım ama üzülerek ona bir faydan olmaz sen de moralini yüksek tutmalı ve ona destek olmalısın sabır isteyen bir hastalık adını iyi bilirim acısını da allah yardımcınız olsun güzelim:Saruboceq::teselli:

cok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm inanki allahtan acil şifalar diliyorum arkadasına. senı cok ıyı anlıyorum.sevdıgın bırının hasta olması ve acı cekmesı sanada cok acı verıyor.bende günlerdir yengem için aglıyorum.allahım onları bize bagıslasın.insallah en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar. mafoldumben

size de çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, sürekli moral vermeye çalışıyorum ama içi kan ağlıyor biliyorummafoldumben

:Saruboceq:moral her şeyin başı.arkadaşı olarak moralini iyi tutmak siz çevresindeki insanlar olarak ona yardımcı olacaksınız.bizler dualarımız hep sizinle nerde sifa bekleyen varsa allah yardımcınız olcun acil şifalar dilerim.:Saruboceq:

Rabbim acil sifalar versin; arkadasinizi ailesine ve sevdiklerine bagislasin...
Zor bir dönem geciriyorsunuz ama pozitif düsünmeye calisin; iyilesecegine inanin...
En önemli tedavi moral, yasama sevinci ve sevgi...

öncelikle çok geçmiş olsun... türkiyenin en büyük onkoloji merkezi olan hastanelerden birinde çalışıyorum.... asistanlığını yaptığım kişi de bir hematolog yani bu hastalıkla ilgilenen kişi... kesinlikle moralini iyi tutsun... kanser hastaları hep çevremde... kendi ailemden maalesef çok kişi kaybettim ama iyileşenleri de görüyorum... hangi tür lenfoma olduğunu söyleyebilir misiniz? hodgkin lenfoma var. hodgkin olmayan lenfoma var.. bunlar çeşit çeşit ve hepsinin tehleke derecesi farklı. 14 yaşındaki hodgkin lenfomalı yabancı bir hastanın kemoterapi tedavisi sonrası iyileştiğini biliyorum... üstelik saçları da dökülmemişti bile... ama hep çok neşeli ve çok pozitifti.. o yüzden arkadaşını hiç yalnız bırakma... yaşamaktan hiç vazgeçmemeli...

öncelikle çok geçmiş olsun... türkiyenin en büyük onkoloji merkezi olan hastanelerden birinde çalışıyorum.... asistanlığını yaptığım kişi de bir hematolog yani bu hastalıkla ilgilenen kişi... kesinlikle moralini iyi tutsun... kanser hastaları hep çevremde... kendi ailemden maalesef çok kişi kaybettim ama iyileşenleri de görüyorum... hangi tür lenfoma olduğunu söyleyebilir misiniz? hodgkin lenfoma var. hodgkin olmayan lenfoma var.. bunlar çeşit çeşit ve hepsinin tehleke derecesi farklı. 14 yaşındaki hodgkin lenfomalı yabancı bir hastanın kemoterapi tedavisi sonrası iyileştiğini biliyorum... üstelik saçları da dökülmemişti bile... ama hep çok neşeli ve çok pozitifti.. o yüzden arkadaşını hiç yalnız bırakma... yaşamaktan hiç vazgeçmemeli...

maalesef bizimki de hodgkin lenfoma ve bir tel bile saçı kalmadısenağlama acaba tehlike derecesi nedir, kurtulma ihtimali olabilir mi

durumu şimdilik iyiye gidiyor tahlil sonuçları iyi çıktı. allahım sen onu koru gençliğine kıyma:Saruboceq:

Allah acil şifalar versinnnnnnn

İnşallah sağlığına kavuşur yeniden..
Ona moral, destek verin hiç üzülmesin...
Üzülseniz dahi ona bunu belli etmeyin ve ağlamayın yoksa ruhsal çöküntü yaşar..

Bu hastalığın birinci savaşçısı moral !

Tekrardan geçmiş olsun yarabbim sen koru onuu :((

Rabbim şafi olan ismi şerifi hürmetine şifa nasip etsin arkadaşına canım tez vakitte

allah acil şifalar versin,iyileşir inşallah.Çok kokmayın,korkunuzu ona yansıtmayın.Lenfoma artık ürkütücü bir hastalık değil tedavi edilebiliniyor.Ben 18-23 yaşlarım arasında önce lenfoma sonra ALL ile boğuşmuş biri olarak söyleyebilirim ki genç olmak avantaj ve morali yüksek olduğu müddetçe güçlü olup daha iyi bir savaş verecek.Benim en sinir olduğum şey,bana acımaları,ağlayığ zırlamaları oluyordu bir de sanki bulaşıcı bir hastalık taşıyormuşum gibi davranmaları.Oysaki maskeleri bağışıklık sistemi zayıf olduğu için başkasından hastalık kapmamak için takıyor hastalar.Bu tarz şeylere dikkat ederseniz daha iyi olabilir.Ayrıca benim adet durumumda şu an gayet normal,her kemoterapi gören daha sonra mutlaka sorun yaşayacak diye bir şart yok,rahat olun.

kızlar çok mutluyumdelikafadulden arkadaşım kurtuldu bu hastalıktan zafer bizim oldu:lepi: yerimde duramıyorum, pazartesi ışın tedavisine başlayacak 1 ay sürecek ondan sonra da her şey bitmiş olacak. allahım onu bize bağışladı çok şükür:Saruboceq:

kızlar çok mutluyumdelikafadulden arkadaşım kurtuldu bu hastalıktan zafer bizim oldu:lepi: yerimde duramıyorum, pazartesi ışın tedavisine başlayacak 1 ay sürecek ondan sonra da her şey bitmiş olacak. allahım onu bize bağışladı çok şükür:Saruboceq:

Ne kadar güzel bir haber bu,ailesinin,sevenlerinin gözü aydın..
aslında her hastalıkta en büyük ilaç moral ve erken teşhis,
Rabbim hiçkimseye çaresiz dert vermesin,
dert verip derman aratmasın...
inanın çok sevindim...

Back