23 yaşındaki arkadaşım lenf kanseri olmuş...dayanamıyorum

duyad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
64
0
86
İstanbul
23 yaşındaki arkadaşım lenf kanseriyle boğuşuyormuş senağlama daha dün bana söyledi ama 3 ay olmuş. 7 aylık da evliydimafoldumben şimdi kemoterapi tedavisi görüyor. gece hiç uyuyamadım, bugün de ruh gibi dolaşıyorum çok kötüyüm. saçını kazıtmış, hayallerini ertelemiş senağlama ona kanser kelimesini hiç ama hiç yakıştıramıyorum, lütfen dualarınızı esirgemeyinsenağlama

evet kızlar 9 nisan 2010 itibariyle kurtulduk bu hastalıktan hepinize çok teşekkür ederim, çok mutluyum

Son düzenleme:
Acil şifalar diliyorum inşallah hemen iyileşir.

allah yardımcısıı olsuun
acil şifalar dileriim

acil şifalar diliyorum çok zor çok acı Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

çok sağolun arkadaşlar, bir saniye bile aklımdan çıkmıyor, o giderse yapayalnız kalırımsenağlama telefonla konuşması da yasak sadece mesajlaşıyoruz ama yetmiyormafoldumben inşallah bir an önce iyileşir :Saruboceq:

Off offf bu evlerden uzak,pis illet hastalık çıksın gitsin artık hayatımızdan,adı bile unutulsun:1no2:
Arkadaşına Rabbimden acil şifalar diliyorum,inşallah inşallah iyileşir,sizde arkadaşınıza moral vermek için toparlayın kendinizi:teselli:
Moral çok önemli:teselli: olumlu düşünün,olumlu düşünmesini sağlayın.
Dualarımız arkadaşınız için,Allah onu eşine ve tüm sevdiklerine bağışlasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

allahtan acil sifalar.. insallah eski sagligina tez zamanda iyilesir..

bilmiyorum yerimi ama tv de izlemistim.. ilerde anne olmak isteyen ama kemoterapi görenler yumurta aldirip donduruyorlarmis kemoterapi kisirlastirdigi icin ilestikten sonrada bu dondurduklari yumurtalar sayesinde anneligi tadiyorlarmis.. istersen arkadasina öner bilmiyorum ama belki gelecegi icin plan yaparsa hayata daha cok tutulmasina yardimci olur

Rabbım sıfa versın ınsallah ama lef kanesrı dıyerlerıne gÖre daha cabuk ıyılesıyor tamamen saglıgına kavusabılıyor.arzum onanda onlardan bırı.kendısıde sÖylemıstı .ınsallah sıfasını bulur

Evlerden uzak olsun Allahım sen şifa ver :çok üzgünüm:Tez zamanda eski sağlığına kavuşur işallah :Saruboceq:

allahtan acil sifalar.. insallah eski sagligina tez zamanda iyilesir..

bilmiyorum yerimi ama tv de izlemistim.. ilerde anne olmak isteyen ama kemoterapi görenler yumurta aldirip donduruyorlarmis kemoterapi kisirlastirdigi icin ilestikten sonrada bu dondurduklari yumurtalar sayesinde anneligi tadiyorlarmis.. istersen arkadasina öner bilmiyorum ama belki gelecegi icin plan yaparsa hayata daha cok tutulmasina yardimci olur

düşünüp yazmanız bile yeter çok teşekkür ederim ama böyle bir şeyi ona nasıl söyleyeceğim ki:çok üzgünüm: asla söyleyemem
anne olamam diye düşünür daha da kötü olur, doktoru belki söylemiştir. off çok kötü bir durum yaa konuşurken çok dikkatli olmak lazımsenağlama

Sadece ruhen, bedenen ve zihnen inanç.
Emin olun, yenilmeyecek hiçbir hastalık yok.
Mutluluk, olumlu düşünce ve sevdikleriyle olması onu yeniden en sağlıklı halleriyle görmenizi sağlayacak.
Sakın üzüldüğünüzü, onun için tedirginlik yaşadığınızı belli etmeyin. Daima iyileşeceğine inandırın.

Ben inanıyorum ona, tüm kalbimle ve iyileşeceğine eminim.
Yardımcınız olsun Allah'ımız.
Elimden bir şey gelmesini çok isterdim, şimdilik ancak sözlerle yetinebilirim. Sizden tek istediğim umudunuzu asla kırmayın. Doktorlar ne derse desin. Onlar da yanılabiliyor.

Hamile olamayacak ya da olabilecek olmasını şimdiden kafaya takmayın. Önemli olan sağlıklığına kavuşması. Her ne kadar kendi canından olan evlat bir başka değerli de olsa, başkalarının canından koparılmak zorunda bırakılmış dünyadan habersiz bebekler var. Onların anne babası olmak, eminim Allah katında kutsaldır.
Üzülmeyin...
Kalpten dualarımla...

Çok geçmiş olsun canım . Allah şifa versin arkadaşına, akrabam olan bir bayan daha genç kızken bu hastalığa yakalndı şu anda evli ve 3 çocuğu var. Önemli olan moral bunu asla unutmayın.

benim de sinifimdan bir arkadasm oldu.. hemen ameliyata aldilar.. sonrasinda tedavi gordu ve atlatti.. cok sukur simdi sapasglam cocuk..
cok korkmayin insallah atlatacak.. duyunca ben de hungur hungur aglamistim..

Demek ki öyle umutsuzluğa kapılacak bir hastalık değilmiş. Eskisinden daha sağlıklı olup, birbirinden sağlıklı çocukları olabilecek. ınanıyorum.

böyle iyileşmiş hastalar duyunca sevindim gerçekten ama iyileşse bile tekrarlama riski çok yüksekmiş arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum okudukça rahatlıyorum gerçekten, sürekli aklımda yatıp kalkıp dua ediyorummafoldumben

23 yaşındaki arkadaşım lenf kanseriyle boğuşuyormuş senağlama daha dün bana söyledi ama 3 ay olmuş. 7 aylık da evliydimafoldumben şimdi kemoterapi tedavisi görüyor. gece hiç uyuyamadım, bugün de ruh gibi dolaşıyorum çok kötüyüm. saçını kazıtmış, hayallerini ertelemiş senağlama ona kanser kelimesini hiç ama hiç yakıştıramıyorum, lütfen dualarınızı esirgemeyinsenağlama

çok geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin benim de bi arkadaşım olmuştu o da tıp fakültesinden yeni mezun olmuştu hastalığını öğrendiğinde ama çok şükür iyi şimdi Rabb'im göstermesin bir daha,sizin arkadaşınıza da şifalar versin inşallah...

Back