E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canim tup bebekmiydi senin yoksa tedavisizmi olmustu peki tekrar ne zaman dusunuyosun canim allahim en kisa zamanda bizlere saglikli sihhatli evlat nasip etsin bu yasadiklarimizi unuturacak guzellikler versin inSALLAH
iğnede yapıldı serumlarda takıldı herşey yapıldı ,:çok üzgünüm: ama işte olmadıı Rabbim böyle uygun gördüü , hiç birşey gelmiyor elimden gidip bağırıp çağırsam ne geçecek elime ne değişecekk daha çok yıpranacam daha çok üzülecem hiçbişey oğlumu bana getirmeyecekkk, senin acında çok taze anlıyorum senii,,, sanma ki biz unuttuk üstüne sünger çektikk , acım hala ilk gün ki gibii, bende çok istedimm 6 yıl uğraştımm maddi manevi herşeyimi koydum ortaya , sadece bir bebeğim olsun dedimm,oğlum yaşasın istedimm,senağlama,,ciğerimde ki ateş hala ilk gün ki gibi yanıyor senağlama ,,, hep oğlum aklımda onsuz bir anım yok ama hayat devam ediyor işte unutulmuyor ama bu acıyla yaşamaya alışıyor insannn
Canım canım yaaaa .........(((((((((( Hamileyken yapmışlarmıydı celestone iğneyi..?
canim niye Bu kadar kendini hirpaliyosun bu sekilde eskiyi dusunerek bir yere varamazsin ne yazik ki simdi 4 bucuk aylik bebeklerin nasil yasadigini bulsan internette ne olacak gidip hastaneye davami acican cok zor yasadiklarin seni coj iyi anliyorum ama eski unutmaya calismaliyiz artik
Bir gün annemi babamı kardeşlerimi kaybedebilceğimi düşünürdüm..Kendimi bunlara hazırlamaya çalışırdım....
Ama hayatımda en çok istediğim şeyleri,bebeklerimi kaybedebilceğimi hiç aklıma getirmezdim...Kendimi buna hiç hazırlamamıştım...
Hatta kendi ölümüm bile aklıma gelirdi..Heran ölebilceğimi düşünürdüm..
Kendi ölümüme bile ruhen hazırlıklıydım...Ama kendi bebeklerimin ölümüne asla hazır değildim ben...........Hiçbirimiz hazırlıklı değildik elbet...Tekrar olur üzülme dedikleri zaman kızıyorum..Giden benim 2 canımdı..benim canımdan çıkan iki candı onlar...........
evet tekrar olur üzülme diye konuşan çok olur olacakta.hatta yeniden hamile kaldığında bak demedikmi diyecekler.ama senin ayları hesapladığını yaşasaydı şimdi şu kadar olacaktı demelerini aldıklarına hayallerine bebeklere bakıp nasıl kahrolduğunu bilmezler.ben doğum yaptığım gün kanlar içinde hastaneden kaçtım dayanamadım.teyzemde o dediğin insanlardandı.olur ne olmuşki kıyametmi koptu ya hiç olmasaydı gibi salakça sözlerle dahada canımı acıttı.yüce rabbim bilir çektiklerimi.kızı 37,haftasında doğum yaptı ve bana diyorki bebeğine bişey olacak diye ödüm koptu.ya küfür etse daha iyidir.
en acısıda ne biliyormusunuz ağlıyorum acı çekiyorum diye kayınvalidem herkese suçlu suçlu ağlıyor omu bişey yapmış bebeğine demi,ş.allahım nelerle uğraştım.ama bak ayakta ve yaşıyorum...duyma bağıra bağıra ağla.acını doya doya yaşa ama içine atma...
hayat bu arkadaşlar..........acılarla içiçe..........haklısın badem anne baba acısından da zor bu.....ben 14 yaşında anneımı kaybettım ve yıllar sonra babamı sonrada bebeklerımı ama hepsınden daha çok yaktı benı ............ama artık tpparlan burdakı herkese başsağlığı .....okuyorum ve herkesın acısı ayrı ayrı çok zor........rabbım yardımcınız olsun dor-stlar........guzellıkler versın sızlere........
ne mutlu sana
evet canım en azından yürekli bir kayınvaliden varmış....ben neler yaşadım....
Canım.....İnşallah iyi bir hamilelik geçirirsin...Allah yardımcın olsun diyebiliyorum kayınvaliden konusunda sadece...... :çok üzgünüm:
evet canım en azından yürekli bir kayınvaliden varmış....ben neler
benimkide hamileyken pek umursamazdi ama bebegi kaybedince vicdan azabi cekti heralde hep benimle agladi ve bebegimi goren tek kisiydi o gomdurdu Bebegimi arada sirada anlatsana anne nasildi ne kadardi diyorum anlatiyor ve beraber agliyoruz
badem, Almanya'dakini bilmiyorum ama google dan "dünyanın en erken doğan bebeği kelly " diye arama yaptırırsan literatürde bilinen ve yaşatılabilen en erken doğan bebeğin 19 haftalıkken dünyaya gelmiş olduğunu bulabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?