E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
4 buçuk aylık mı doğdular emin misin ???????????????? Yani 4 buçuk aylık doğdular ama yaşattılar ve yaşadılar mı ????canim benim kiyamam ben sana....
rabbim bunu hayirli görmüs demekki...
bizim burda komsumuz da 4,5 aylik dogum yapti,ikizler 500er gramdan azdilar..parmak kadar..
simdi ikinci dogumgünlerini kutlayacagiz...
1 sene hastanelerden cikamadilar,bagirsaklari disindaydi,ikiser defa beyin kanamasi gecirdiler..
ama Rabbimin isi iste...verende o alanda sonucta...herseyde bir hayir var...
seninde saglikli yavrularin olucak insallah bitanem
4 buçuk aylık mı doğdular emin misin ???????????????? Yani 4 buçuk aylık doğdular ama yaşattılar ve yaşadılar mı ????
Yani küveze koydular 4 buçuk aylık doğan bebekleri ve yaşadı bebekler öyle mi?????????????:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
4 buçuk aylıktı iki bebeğim ve ikisi de 500 gr dan azdı...Kız 120 gr,erkek 150 gr dı..Eğer 4 buçuk aylık doğan ikiz bebekler yaşadılarsa şu an bayılabilirim......................
sen hareket eden bebeğini kürtajla aldırdın mı soksa yanlış mı yazdın:1shok::1shok:
bitanem özelin acik degil maaleseffisfisfis
burdan yazayim sakinca görmüyorum..
Almanyada dogum yapti,dedigim gibi 5 aylarina kisa bir süre vardi
kendimi cok kötü hissettim simdi,keske demeseydim sanasenağlama
biliyorsun acini en basindan beri paylasiyorum,takilma nolur buna...
binde bir olan bir olay...
en kisa zamanda cok cok saglikli bebeklerin olacak,dualarimdasin bitanem
canım nasıl bağısakları dışarda anlamadım ?
benim bebeklerin dışarda gelişen herhangi bir organları yoktu..Baya bildiğimiz insan gibi bütün organları tam ve içerdeydi..Ancak çok küçük oldukları için küveze sokmadılar..Akciğerleri gelişmediği için...
valla bitanem o kdar detaylari bilmiyorum,organlari tam gelismemisti.sanirim bu bebeklerin avantaji kilolarindandi o zaman..
poset gibi biseyin icinde gelisti bagirsaklari..solunum cihazlarina baglandilar aylarca..
senin meleklerinden avantajlari komsumun sürekli gözetim altinda olmasi(rahimde anormallikler vardi ve birden fazla düsügü vardi) ve bebeklerin biraz daha büyük olmasi..
Bu binde bir istisnadir..her beyin kanamalarinda hepimiz mahvoluyorduk,var bundada bir hayir...
annesi aylarca uyumadi,simdi bebekler iyi olsada onun psikolojisi bunlari kaldirmadi..
demek istedigim herseyde bir hayir var,nolur takilma bunlara:teselli:
inan suan bin kat daha üzgünüm sana anlattigim icin:çok üzgünüm:
simdi cok daha bilgili ve dikkatlisin,eminimki bir dahaki gebeligin mükemmel olacak ve saglikli meleklerin olacak...nolursun takilma tüm bunlara:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?