• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 günlük anne

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
237
46
18
28
Merhaba kizlar bebeğim 23 -24 günlük burnu tıkalı dgl ama genzi dolu galiba hırıltılı nefes alıyor serum fizyoloji yapıyorum ama gene de aynı napsam bilmiyorum çocuk doktorları da düzgün ilgilenmiyor

Çok fazla serum fizyolojik sıkmayın. Benim kide öyle idi. Dr odayı nemlendir çamaşırları bile assan yeterli dedi. Bebeklerin burun yapısı henüz gelişmediği için hırıltı çıkması normal.hapşurması normal. Çok fazla araştırdım ben. Takıntılı olduğum için. Canınızı sıkmayın. Ama yolunda gitmeyen bişey olursa illaki anlarsınız ona göre davranırsanız

Serum fizyolojik damlatıp, burun aspiratörü ile çekin.
Nebülizatör e serum fizyolojik koyup bebeğin yanına koyabilirsiniz, maskeden korkabilir

Çok fazla serum fizyolojik sıkmayın. Benim kide öyle idi. Dr odayı nemlendir çamaşırları bile assan yeterli dedi. Bebeklerin burun yapısı henüz gelişmediği için hırıltı çıkması normal.hapşurması normal. Çok fazla araştırdım ben. Takıntılı olduğum için. Canınızı sıkmayın. Ama yolunda gitmeyen bişey olursa illaki anlarsınız ona göre davranırsanız
Aynı sorunu yaşıyorum bende sizin bebeğin hırıltısı ne zamsn geçti acaba neler yaptınız?

Hangi ay hangi dönem hatırlamıyorum ama şuan hiçbir sorun yok herhalde 4 aylık tan sonra bitmiştir

Back