Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 28cnm23 Aralık bat .. kasık ağrısı bugün başladı. Gelmesin kırmızılar lütfen![]()
sen iyisin bneim simdiden yapasim var ama o kadar hissetmiyorum bunaragmen var tekcizgi gorup surkeli aglayasim var bursa mazosistimdeBen dayanamayıp test yaptım![]()
Ben internetten ovula marka test almıştık beşli , ilk başta tek çizgi 3 4 saat sonda çift çizgi oluyor son bir tane kalmıştı okusa yapayım gitsin dedim çünkü testin doğruluğuna inanmıyorum şimdi yek çizgi ama sabaha çift olur osen iyisin bneim simdiden yapasim var ama o kadar hissetmiyorum bunaragmen var tekcizgi gorup surkeli aglayasim var bursa mazosistimde![]()
sorma bende olacağına dair sıfır heyean umut belirti sıfır Zaten tek pik guunu ilişkiye girdik tekgun.snamam yani.birde nebilim hic belirti yokBen internetten ovula marka test almıştık beşli , ilk başta tek çizgi 3 4 saat sonda çift çizgi oluyor son bir tane kalmıştı okusa yapayım gitsin dedim çünkü testin doğruluğuna inanmıyorum şimdi yek çizgi ama sabaha çift olur okız sorma zor dayandım valla ama test kalmadı artık elimde mecbur bekleyeceğim adet olacağım biliyorum sen nasıl hissediyorsun
Sen yine pik gününü değerlendirmişssin bende oda yok , umutsuz olma bazılarında hiç belirti olmuyosorma bende olacağına dair sıfır heyean umut belirti sıfır Zaten tek pik guunu ilişkiye girdik tekgun.snamam yani.birde nebilim hic belirti yok
Milletin yerlesme kqnamasi var kiprik karismaai var bulanti var milletde yokyok bende herzmanaki kasik agrim var![]()
sonu yok sen pikgunu yapmadinmi hos yapsakda degismiyir kiSen yine pik gününü değerlendirmişssin bende oda yok , umutsuz olma bazılarında hiç belirti olmuyo
aynen ama gebelik belirtisi hissi de hiikaye gecenay cok umutluydum belirtimcoktu husrana uğradımAma yerleşme kanaması herkeste olmuyor kii bulantıları kesinlikle psikolojik çünkü bulantı o kadar erkem başlamaz
Bu ay rastgele yaptık yumurtlama zamanı da evde değildik , takvimi kullanıyorum ben ovü testi de yapmadım bu aysonu yok sen pikgunu yapmadinmi hos yapsakda degismiyir ki
aman olacağı varsaolur zateneskiler ovumu kullanmisBu ay rastgele yaptık yumurtlama zamanı da evde değildik , takvimi kullanıyorum ben ovü testi de yapmadım bu ay
aynen ama gebelik belirtisi hissi de hiikaye gecenay cok umutluydum belirtimcoktu husrana uğradım
Valla rastgele yapıyorlarmış ben bile yeni öğrendim ovülayomuaman olacağı varsaolur zateneskiler ovumu kullanmis
Tabiki bende burda ogrendim biryanda kotu oldu ogunharic iliskiye gireim yok.Valla rastgele yapıyorlarmış ben bile yeni öğrendim ovülayomu![]()
Bence akışına bırak hiç bir şey yapma bence bizim bu sayfada gezmemiz bile stresTabiki bende burda ogrendim biryanda kotu oldu ogunharic iliskiye gireim yok.
ben birkere bulaatim hamilekalana kadar burdayim :)hamile kalirsakda bbekle ilgilu sorular sorarizBence akışına bırak hiç bir şey yapma bence bizim bu sayfada gezmemiz bile stres
Hamile kalınca Level atlayıp diğer konulara geçeRiz Doğuma hazırlık falanben birkere bulaatim hamilekalana kadar burdayim :)hamile kalirsakda bbekle ilgilu sorular sorariz