220 cc silikon taktıran

Diamonds32 Istanbulda bildigim kadariyla cok daha iyi doktorlar var kapi kapi gezip soruyorlarmis kimileri sende bi oyle yap istersen canım bende bursadayim ama eger para toplarsam gitmeyi planliyorum ankaraya eger sen hem uygun hemde iyi bi doktor bulursan senin yaptigin gibi yaparim belkide parayi bulsam olucakta hersey:))

kapı kapı dolaşmak azim işi gerçekten :) ben direk karar veriyim olsun bitsin diyenlerdenim ama oyle olmuyormuş :) doktorumu buldugumda burdanda paylşacagım :)

Kıxlar istanbulda bu kadarrrr çok doktorun olması iyi mi kötü mü bilmiyorum valla insanın kafasını karıştırıyorrr karar vermekte

I ist_32 canım markası neymış pekı sılıkonun? bazen sılıkon markasındada degıskenlık oluyor.. benımkı mentor marka 300cc.. ama keske 325cc dıyorum ..sonucta o kadar para verıcen acı cekıcen keske dıye pısmanlık duyacagın cc ler yaptırtma..dolas sen az daha doktor fıkır aldıkca ogrenıp karar verıcen..her doktor kendı dogrusunu soyluyor bırı bende tutturdu mesela meme ucu dıye korktum dıgerı koltuk altı demıstı bı dıgerı meme altından..sonra arastırdım okudum meme altından olmaya karar verdım.sende oyle yap arastır..artı sılıkonun buzuşmesı nedır ya oyle sey mı olur..adam gıbı koysun kas altına uygun sılıkonu bırsey olmaz..sen sokamıycagın kasın altına buyuk sılıkonu zaten koyamazsın kı..degısık bı fantazı olmus onun da:))9

ahahha aynen katılıyorum o doktordan vazgeçtim zaten başka doktor arayışındayım :) küçük boyutun benide mutsuz edeceğinin farkına vardımmmm :)

Kızlar bu cumartesi taner beye tekrardan gideceğim annemde bir görsün diye bakalım o nedicek haftayada ozan balıktan aldım randevu bu cuamrtesi doluymuş şubat ayında düşünuyorum bu arada ama hala doktor kararsızlığı beni korkutuyor mesela bir doktora karar verirken neye dikkat etmeliyim güven esas fakat neye göre zaten insanlara güvenme konusunda da hep sorun yasadıgım için şu an ki kararsızlığımıda buna bağlıyorum :) destek olursanız sevinirim

canım kararsız olman cok dogru ınsanın kafası karışıyo. benım kendı doktorumu secmemde temel neden ılk gıttıgımde yanı uzaktan baktı hıc dokunmadı ve eşıtsızlık var senın goguslerde eger dıger gogusle eşıt olmadan kesılırse cok kotu durur dedı ve bende ondan sonra fark ettım evet haklıydı sımdıye kadar bunu fark etmemıstım. ben bırı dıgerınden kucuk gıbı gorurdum ama amelyat konusunda hıc boyle dusunmemıstım.. herkes kendı doktorundan memnundur elbet ama senınkıde umarım sana uygun duzgun bır seyle yaklasır ve guzel bı sonuc alacagın amelıyat olursun

Nasılsın canım toparlandınmı daha iyisin inşallah

ameliyatını kime olursan ol ancak Tuğrul turan ile bi görüş derim hiçbir cerrahın vermeyeceği bilgiyi veriyor çoğu cerrah bilgi vermiyor avantaj dezavantaj bunun 10 sene sonrası sadece cc bilgisi yetmez cc ler zaten senin gögüs kafesine göre karar verilecek bir şey bazılarına büyük cc koyuluyor ve istenmeyen görüntüler oluşuyor. dr un büzüşmesinden kastı büyük cc küçük bi cebe girdiği zaman protez rahat olamaz böylece sıkışır ve kenarları büzüşür. mesela ben öne eğildiğimde sağ memede yaşıyorum bunu kat kat oluyo ripling oluyo. dr um bunu dokumun az olmasına bağladı ancak sağ memede sola göre daha fazla doku vardı sebep bu olsa solda olurdu sağda olmazdı.
kas altı dedi ama belki de bi taraf dual plandı dereceleri varmış belkide sağda doku daha fazla diye orayı kas altı yapmamış olabilir bunlar benim tahminlerim çünkü bunun bilgisi verilmiyor.
kas altı olması lazım kas üstü olursa silikonu hissedersin demişti ancak ben kas altı olmama ragmen hissediyorum. bu durumu başka dr a sorduğumda hissedebilirsin hissetmezsin diye bir şey yok bu cevap yanlış demişti. şeffat cevaplar veren dr la görüşmeni tavsiye ederim.

kabul etseydi ben ikinci ameliyatımı ona olurdum. ancak kas altının kas üstüne geçişi mümkün değilmiş çok zormuş bu fantaziye kaçar gerek yok dedi.

hangi doktorla görüşmüştünüz o CC çok kücük benim hiç yoktu 295cc taktı boyuma kiloma iyi gitmiştii...

Bu arada kızlar doktor kas altı ve yuvarlak şekilli önerdi onu da söyliyim ameliyat yeri de acibadem hastanesiyle anlaşmalıymış
ben ameliyat ücretinin yanı sıra hastane için ekstra ücret ödeniyor mu ödeniyorsa ne kadar bunları konuştunuz mu doktorla?

kızlar dual plan ne demek
Canım dual plan, protezin kasaltına konulduğu bir plandır. Ancak dual planda, silikonun üst lopu kasaltına konur sadece. Alt lopu Kasüstünde bırakılır. Benimki dual plan. Bu yöntemle protezin üstü ️kasaltında olduğu için , damla görüntüsü yakalanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…