220 cc silikon taktıran

Silikonu sarmaya yetmeyecek doku ila büyük protezde kenarlarda büzüş büzüş dalgalı görüntü oluşturuyorya onu kastetti sanirim silikon başla türlü nasıl büzüşür bilemedimki
ayy evet eline aldı sıkıştırdı silikonu daha sonrasında böyle olur dedi

Rippling deniyor o duruma evt benimde ilk gorustugum dr max 275 cc olur demisti aynen kivrilir vs dedi suan 350cc takildi hafif bi dalgalanma sorunu yasadim ama biraz duzeldi sonucta 325 olsaydi olmicakti 275 neree 325 neree sen baska dr gorus

Rippling deniyor o duruma evt benimde ilk gorustugum dr max 275 cc olur demisti aynen kivrilir vs dedi suan 350cc takildi hafif bi dalgalanma sorunu yasadim ama biraz duzeldi sonucta 325 olsaydi olmicakti 275 neree 325 neree sen baska dr gorus
peki dalgalanma nasıl duruyor şimdi böyle eğilince falan mı belli oluyor

kızlar dün doktora gittim işte muayane tarzı farklıydı mesela ilk gittiğim doktora daha detaylı bakmıstı derimin esnekliğini falan ölçmüştür bu öyle yapmadı daha sonra silikonları cıkardı nasıl bir şey istersin dedi diğeri direk 220 240 cc demişti mesela ben de 75 beden yeterli benim için dedim onerdiği ccler en az 250 ve 270'den başlayabiliriz dedi bir göğüsüm daha kücükmüş 25 gram daha fazla takabilirim dedi. 300 bile alır göğsün dedi benim de iyica kafam karıştı... dün o kdr moralim bozuldu ki anlatamam size. sonra ben dedim başka bir doktora gittiğimi böyle rippling sorunu ile karşılaşabileceğimi söyledi dedim.O da yok öyle bir sorunla karşılaşmazsın zaten ameliyat sırasında deniyoruz ne alırsa ona göre hareket edıyoruz dedi tabii her doktorun tarzı farklıdır dedi. Bir tek kaburga kısmı alt tarafta silikonu hissedebilrsin zayıflıktan dolayı dedi. Bu arada göğüs çevrem 68 cm çıktı akciğer kapasitemi arttırsam (spor falan) burasıda genişler dedi.

Yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karıştıııııı :'( rüyamda falan hep silikon gördüm yaa ben ameliyat zor sanıyrdum karar vermek daha zormuş bu arada diğer doktoru bugun aramam lazımdı hala aramadım

Benim de gogus altim 68cm 265cc takildi canim gayet mumkun 275cc ama 300 nasıl olur bilemiyorum doktorum300cc onermisti ama derim ince olduğu icin takmadi.

Benim de gogus altim 68cm 265cc takildi canim gayet mumkun 275cc ama 300 nasıl olur bilemiyorum doktorum300cc onermisti ama derim ince olduğu icin takmadi.
merhaba eger albümünüz varsa öncelikle beni izler misiniz çok merak ettşm :)
peki dalgalanma gibi sorunlar oldu mu ne kdr oldu ameliyat olalı :) kusura bakmayın çok meraklıyım

merhaba eger albümünüz varsa öncelikle beni izler misiniz çok merak ettşm :)
peki dalgalanma gibi sorunlar oldu mu ne kdr oldu ameliyat olalı :) kusura bakmayın çok meraklıyım
Tabii ki izlerim canım kafa karışıklığını en iyi ben bilirim :)) 2bucuk ay oldu yaptirali eskidend e sanki bu boyuttaymis gibi geliyo bana artık bi sıkıntı yaşamadım henuz cok şükür:)

peki dalgalanma nasıl duruyor şimdi böyle eğilince falan mı belli oluyor
Ilk 1 aydan sonra gercekten dekolte kismi cok belliydi egilince daha fenaydi sora birazcik kilo aldim zaman gecti filan simdi elime geliyor evt ama distan oyle belli diil fotolarim var bakabilirsin izliyorum bende seni ama icine sinmezse acele etme hangi ildesin bu arada?

izleme bildirimi gelmedi henüz istanbuldayım fakat çok kararsızım

cnm kadinlar kulubune guven.doktordan iyi biliyorlar.kk bana 400 cc dedi.doktoru ikna edemedim 300 cc takti.ama ben tatmin olmadim 1 ay sonra 400 cc protez koyuldu.inan 450 cc bile olurmus.
zaten doktoruma hep kk dan bahsediyorum.kadin beni dovecek sizin yuzunuzden :)

Ben hep diyorum ya, HAMDIK... PİŞMEYE GELDIK ... Diye ... Burada ihtisas yaptım ben. O kadar doğru şeyler öğrendim ki, Dr bile şaşırmıştı

220 asla tatmin etmez seni.. Benim meme dokum sıfırdı ve 325 takıldı, 300 bile beni tatmin etmezdi. Farklı doktorlarla görüş.
Aynen canım benimkide sıfırdı hiç yoktu ve kas altına 325 takıldı
220 asla tatmin etmez seni.. Benim meme dokum sıfırdı ve 325 takıldı, 300 bile beni tatmin etmezdi. Farklı doktorlarla görüş.

ahaha dogru dıyosunuz gerçekten çok güzel bir site ve hrkes birbirine yardımc oluyor

evet gördüm sizinkide gayet başarılı ve dalgalanma son resimde göremedim maşallah :) sizin ölçüleriniz nasıldı göğüs cevresi vs...bir de acaba bu dalgalanma sonradan nasıl gecıyor neye baglı onu cozemedım muhtemelen bndede ilk başta olucakmış gibi bir his var :)

Reactions: srm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…