Fotograf koyarsan daha isabetli yorumlar yapabiliriz.ama 220 cc cok ufak bir protez.birkac doktorla daha gorusup farkli fikirler almanizi öneririm.eger deriniz esnek değilse cok sıkıysa ve gogus kafesiniz de cok darsa cc konusunda cok fazla yapilabilecek bisey yok.forumda protez taktiranlarin en kucuk ccleri hep 275 - 300 cc civari.220 cok ufak kalirmerhaba arkadaşlar
Ben şimdi doktordan gelıyorum gögüslerim çok kücük maalesef ve silikon taktırmaya karar verdim :) doktor muayene ettı falan 220 ccyi uygun gördüben biraz daha büyük istiyorum 240 cc denerim dedi fakat göğüs kafesin küçük gibi bişiler dedi benimde moralim çok bozuldu konuyu sizle paylaşmak istedim çünkü çevremde bu durumlardan anlayan hiç kimse yok yorumlarınızı bekliyorum...ayrıca pazartesi günü başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum eğer işten izin alabilirsem
Büzüşmekten kastı ne anlamadım orayı..Öncelikle teşekkürler kızlar pazartesi günü farklı bir doktorla daha görüşeceğim bakalım o ne dicek şimdiden merak sardı beni ... peki bu silikonun içerde büzüşmesi mevzusu hakkında bilginiz var mı? eğer büyük takılırsa içerde büzüşür sığmıycağı için dedi enteresan geldi bana
eline silikonu aldı böyle büzüştürdü dedi daha sonraki yıllarda böyle olur ... çözemedim bendeBüzüşmekten kastı ne anlamadım orayı..
şimdi nasıl memnun musunuz peki ? benimde boyum 168 kilom 48 ya ölçülerimi söyledi fakat unuttum maalesefBuradaki en küçük cclerden biri de benimki 265cc. Ben abartısız küçük bi boyut istememe rağmen keşke 300 cc olsaydi diyorum ki ben de zayifim 163 47 kiloyum. Bence en azindan 275cc taktirmalisin eger göğüs kafesin almiyosa da 250ccde ısrar et daha küçükte mutsuz olursun hep aklin kalır canım.
utandığım için koyamıyorum ahahah bugun zaten doktorun yanında utana utana bi hal oldumFotograf koyarsan daha isabetli yorumlar yapabiliriz.ama 220 cc cok ufak bir protez.birkac doktorla daha gorusup farkli fikirler almanizi öneririm.eger deriniz esnek değilse cok sıkıysa ve gogus kafesiniz de cok darsa cc konusunda cok fazla yapilabilecek bisey yok.forumda protez taktiranlarin en kucuk ccleri hep 275 - 300 cc civari.220 cok ufak kalir
Dokun azsa kas altı oneriyolar dogal dursun diye benim de kas alti dual plan oldu.şimdi nasıl memnun musunuz peki ? benimde boyum 168 kilom 48 ya ölçülerimi söyledi fakat unuttum maalesef
Aslında bi çok arkadaşımız 0 memeden 300cc üstünde yaptırdılar ve cok memnunlar büzüsse onlarinki buzusurdu bence. senin boyun da uzun hem deeline silikonu aldı böyle büzüştürdü dedi daha sonraki yıllarda böyle olur ... çözemedim bende
bencede ya 75 beden sutyen giysem yeterli banaAslında bi çok arkadaşımız 0 memeden 300cc üstünde yaptırdılar ve cok memnunlar büzüsse onlarinki buzusurdu bence. senin boyun da uzun hem de
Canım seni izliyorum, sen de beni iZle. Göremiyorum.Kızlar koydum resım albume becerebildim mi bakar mısınız
Canım ayarlarını bi kontrol et.Kızlar koydum resım albume becerebildim mi bakar mısınız
Ripplingten bahsediyor sanırsam..Büzüşmekten kastı ne anlamadım orayı..
Rippling doku eksikliğinden kaynaklanıyor ama..Ripplingten bahsediyor sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?